Turkiye de kadinlar boşandıktan sonra neden evlenmiyor?

Kisa bir sure evli kaldim ve bosandim. Boyumun olcusunu aldim. Soru basligina sahsi olarak verecek cok cevabim var.

Evlilige hala karsi degilim ama zor gerçekten. Anneannemde koca kahri zor derdi. Ayrilabilirsin derdim onlarda ayrilma yoktu. Ölünce rahat ediyorlardi ki dedem vefat edince rahat etti ama koca bir ömür gitmis, geriye bir sey kalmamis kendisine.

Yabanci kadinlar birden fazla evlilik yapıyor ama ben bunu turk kadinlarinda goremiyorum. Fazlaca dilimiz yandigindan daha cesaret edemiyor muyuz bizler?

Evlilige karsi degilim mutlu, samimi, huzurlu cocuklu bir yuva cok istedim olmadi. Buruk olsam da hala da istiyorum ama ilkine gore tekrar evlenmeyi o kadar istemiyorum.

Simdi daha da zor aslinda her sey. Ne oldugunu görmüşüm ve ya yine benzer olursa, pek farkli olmazsa o zaman ne olacak? oturup ne huyu suyu varsa cekecek miyim yoksa tekrar mi ayrilik olacak endisesi var.

Bilmiyorum gercekten zor evlilik. Bu ulkede mi ozellikle zor bilmiyorum. Hem erkek, hem cevre, hem ailesi mi zindan ediyor guzel bir evliligi bilmiyorum ama zor gercekten. turk kadini seda sayan haric genelde birden fazla evlilik yapmıyor yabancilar gibi.

Zaten turk kadini olarak ilkini bile yapmak cok zor. Sapik mi, ofke kontrolu yok mu, siddete meyilli mi, degisik istekleri var mi, narsist mi, ana kuzusu mu vs derken zar zor buluyorsun zaten ilkini de. Sonrakiler gercekten daha da zor.

Turkiye de kadinlar boşandıktan sonra neden evlenmiyor?