Genel kanı, ailesini az da olsa düşünen biriyseniz evlilik kararı alacağınız zaman onları da dinleme olanağız çok yüksek oluyor, onların hoşuna gitmeyen biriyse siz de bunu dert ediniyorsunuz ve bu çok saçma geliyor bana.

Genel kanı, ailesini az da olsa düşünen biriyseniz evlilik kararı alacağınız zaman onları da dinleme olanağız çok yüksek oluyor, onların hoşuna gitmeyen biriyse siz de bunu dert ediniyorsunuz ve bu çok saçma geliyor bana.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Vallah avrupada karisan da var hem de evladini yabanci irkla evlendi diye red eden bile var her okudugunuza inanmayin yüzde olarak belki az olabilir ama yok da degil fifty fifty
Almanya da bizi kıskanıyor mu
😅 vallah onu kim söyledi bilmiyorum ama birtek havasini suyunu turist bölgesini kiskaniyorlardir yemeklerini kiskaniyorlardir ama onun disinda hic kiskandiklarini duymadim
Sen yurt dışında mı yaşıyorsun
Almanyada
Berlinde misin
Hayir Düsseldorf yakinim ben
Vaktin varsa bana yazarsan Almanya ile alakalı birkaç sorum olacak sana yazılmıyor da uygun mudur
Dm kullanmiyorum burdan cevaplayabilirim istersen
Ben üniden mezun olacağım bu sene misal burada çalışmaya başlasam 1 yıl sonra dil sınavını kazanıp nasıl geçiş yapabilirim Almanyaya
Şartlar hakkında bilgin var mı ve Almanyada Hemşirelik maaşları ne kadar
En kolay yolu aslinda ordan direk cv yazip burdan bir is ayarlaman genelde o is yeri cogu isi hal edio sen sadece vizeni alip basvurunu yapiyorsun sonrasinda dil sinavina giriyorsun hepsi okeyse gelip ikamete basvuruyorsun
Hemsirelik maaslari iyi su sira cok aranan bir meslek hastanaler hep almanca bilmeyen ukraynali suriyelilerle dolu yani dedigim gibi yaparsan şansın daha kolay olur
Ama mesela ben burada Kamuda olacağım orada da devlet himayesinde bir hastanede çalışmak istesem güvenceli nasıl oluyor yani o denklik
2500-3000 arasi brüt kazanirsin ama almancan yeterli degilse tecrübe de yoksa bunu biraz trimmleyebilirler
O hangi hastanede çalıştığına bagli o konuda cok bilgim yok maalesef
Ielts veya Toefl yeterli mi dil sınavı için yoksa ayrıca sınavlar da olur mu
Onu bilemem genelde fachspracheprüfung isterler ama mültecilerde istemiyorlar herhalde onlar öyle calisiyor hemsirelikde belki sart kosmuyor olabilirler ama doktorlara sart. Yani normal dil sinavini gecersen yeterlidir
Almanyada aylık ortalama harcama falan ne kadar devlet ne tür destekler veriyor
Devletten ne tür destek bekliyorsun?
Calisiyorsan herseyini kendin karsiliyorsun hem para kazanip hem destek vermiyorlar, ha tabiki verdikleri insanlarda var geliri yetmeyen veya ne bilim issiz olanlara ama o burada olanlar icin yani sen ordan gelir gelmez basvuramazsin sana ülkene dön derler. Anca mülteci falan olaral gelirsen yardimci olurlar
Yok be mülteci neden olayım, ben aylık ortalama harcamayı sordum
Kirana yemene icmene gezmene bakar ulasima falan
Ama hemsirelik maasin ile yani benim dedigim arasi kazanirsan araban yoksa uygun kiradaysan iyi gecinir güzel artırırsin
Türk ve Müslüman toplumunda evlilik toplum için, seksi legalleştirmek için yapılır da ondan
Aynen öyle ama çok sığ bir düşünce
Aynen
Aileler karışmayı çok seviyor maalesef
Karışmadıkları şey yok
Kültüre işlemiş bi kere