Eşimden soğuyorum anlam veremiyorum hareketlerine?

Merhaba herkese 2 senedir evliyim bir tane bebeğim var eşimin annesi yüzünden çok tartışıyoruz kadın beni sevemedi ve ağzı hiç durmaz sürekli laf vurur ve bizim evimizden annemin hazırladığı buzluktaki yiyecekleri alır alır götürür yemesinde değilim yesin ama izinsiz yapar bunu beni hiçbir zaman insan yerine koyupta sormadı her şeyimi kafasına Göre kullanır alır bende sevmiyorum artık ve tavrımı bu ara çok belli ediyorum eşim ilk zamanlar beni savunurdu ama şimdi hep annesini savunuyor annesinde kalıyoruz 1 haftadır falan bi kaç gün daha durup kendi evimize geçeceğiz ama sürekli geliyor zaten eşimle bu ara aramız çok kötü ve bi kaç tartışmamız da resmen kendini kaybetti o kadar korktum ki duvara yumruk atmalar kafa atmalar sofrayı yıkmalar o kadar iğrenç bir hâl aldı ki bebeğim de gördü en sonki tartismamizdaki yaptığı canım ve çok korktuk ikimizde sonra beni tehdit etti artık yeter dedi bir daha beni darlarsan seni de bebeği de kendimi de vururum dedi şimdi sanki evde iki yabancı gibiyiz evlendigime bin pismanim annesinden de kendinden de nefret ediyorum

Eşimden soğuyorum anlam veremiyorum hareketlerine?