herkese selamlar, iki yıllık evliyim o 29 ben ise 31 yasindayim. Zaman zaman esimin cok sacma konularda tartışma yaratmasindan bıktım kendisi calismiyor ev hanimi , artik o kadar yoruldum ki artik boyle durumlarda tartismiyorum tepkisiz kaliyorum, en son yasadigim olayda cidden ben mi olayi yanlis anliyorum bende mi bir sorun var anlayamiyorum, haksiz isem haksizsin diyin lutfen.
Benim ailem ile ayni binada oturuyoruz ama aile binasi degil , ama aklinaza gelmesin zirt pirt gelirler diye ailem hayatta davetsiz gelmez, zorla ben çağırırım ve hatta en son ne zaman geldiler hatirlamam o kadar, hep onlar bizi çağırıyor kahvaltiya ve yemege esim doğru dürüst yemek yapmamisyir evde.
Esimin Ailesi sehir dışında ne zaman istese gonderirim hic kisitlamam, her gitmesinde en az bir hafta ya da daha fazla kalir ailesidir sonucda. Esim yine ailesinin yanina gitmek istedi bir hafta oradaydi, orada oldugu surede hafta sonu arkaslar. ile kamp a gittik kamp a gitmeden oncede babami tum hafta hastaneye goturup getirdim bazi hastaliklar sebebiyle ve giderken annemlerin evinde su patlamasindan dolayi evin suyu kesildi babaminda hastalik sebebiyle wc ve duş probleminden dolayi anahtari verdim aksam gitsinler diye, kalmak icin degil bu arada. Neyse esim beni aradi evde birimi var telefondan akilli aletleri gorebiliyor buzdolabi acik bildirimi gitmis , evet annemle babam var evlerinde su yok aksami gecirip inecekler geri. Vay efendim nasil bana söylemedin benim neden haberim yok , diyorum ben izin verdim ben soyledim ve musaade ettim. Sonrasinda kendisi İstanbul'a geldi ilk gun bisey yok ikinci gun annem kahvaltiya cagirdi kahvaltigi yaptik tam eve gidiyoruz anneme yedek anahtari alabilir miyim diyip anahtari aldi tabi benim kafamdan asagi kaynarsular dokuldu.
Evde tartistik yemin ettim benim iznimle geldiler habersiz gizli gelmediler diye yok hala burnunun dikine gidiyor o arada annem bize geldi sesimizi duymus , bizim yuzumuzden kavga etmeyin sadece adam hasta wc ihtiyacı icin geldik vs dedi esim hala susmayip kadini aglatti aglayarak eve gitti annem sonrasinda. Bu arada ben hala kirmamak sinir krizi gecirmemek icin bagirmiyorum sakin kalmaya calisiyorum sakin sakin konusuyorum yok anlamiyor sonrasinda da disari ciktim hemen zaten, cunku patlarsam cok kirarim diye.
Bunun gibi bir cok konu oldu simdiye kadar artik ben durumundan ustesinden gelmiyorum, cok yoruldum tartisamiyorum bile o kadar sacma konularki.
Bu arada esimin ailesinin maddi durumu iyi biraz simarik yetismis.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer