Annem ofkelenince canavara dönüşüyor bana psikolojik ve fiziksel olarak agir yara veriyor ne yapmalıyım?

Omzumda odem var oraya vurdu kulağımı yeni deldirmostim yara oldigunu bile bile oraya sertce vurdu sebebi de kolumda açtığı morlukları ona gösterip eczaneye gidecegim demem agir sozler söylüyor tipime agir akaretler ediyor bu sözler travma olarak kalıyor bende ve ofkelenince artık mideme vuruyor annem bunh bile bile yapiyir psikiyatriye gittigimde bana beni kurtatmak istedigini duzenli olarak onun yanina gelmemi soylemisti ardindan annemi çekip ona pk agir kızmıştı annem ama hala devam ediyor yapmaya daha önce de bıçak çekmişti o bana her şeyi yapacak ama ben susacağım hep bunu söylüyor ama ben kabul etmiyorum o bana her vurduğunda son iki gündür ben de o bana ne yapiyirsa ona yapmaya başladım sonra diyor ki sen bana zarar veriyorsun oysaki o ne yaparsa aynisini ona yapıyorum durudk yere bunlar oluyir iki evimiz var ben de misafirlere söyle diğerine gelsinler mezun senem ders çalışacağım dedim ilk söylediğimde bana kızdı ki kizim sen nasil benim hakkımda öyle düşünürsün falan ama sonraki gün de misafirler buraya gelse tutamam kızım sen içeride o gurultude ders çalış bir sey olmaz dedi ben de kizinca beni dövmeye basladi mesela bu bir ornek
Annem ofkelenince canavara dönüşüyor bana psikolojik ve fiziksel olarak agir yara veriyor ne yapmalıyım?