Ailemden cidden bıktım?

Ailem aşırı dindar aslında dindar değiller babam dini sorumluluklarınıda yerine getirmez ama dinimizde böyle şeyler yok der sürekli. Küçüklüğümden beri aile yaşantımız iyi değildi kavga ve gürültüyle geçti. Büyüdük yine aynı. Bu sefer babam olur olmadık şeyler demeye başladı dediğim gibi ailem dindardı ve bu yüzden kapalıydım açıldım açılalı üç yıldan fazla oluyor. Triko elbise giyiniyordum babam aşırı kızdı inanın dediği laflar resmen bacım demek. Asla açık giyinmiyorum bütin eteklerin diz kapağının altında sıfır kolum yoktur. Sadece badi giyiniyorum çünkü diğer giyindiklerim alttan olsun hep bol ve bu yüzden kötü duruyor üstten. Babamla bu yüzden yine kavga ettik aza alınmicak laflar diyor sürekli bağırıyor milletin yanında rencide ediyor. Sürekli istediğim olsun istiyor sürekli dediğim yapılsın diyor. Ama bize asla bunu istiyormusun diye sormaz kendi istemiyorsa o asla olmamalı kafasında. Aşırı derecede bıktım. Cidden bu evde yapamıyorum okuyup gitmek istiyorum ama okumaklada kurtulamicam ekonomik özgürlüğümü elime almak istiyorum ne yapmalıyım.

Ailemden cidden bıktım?