Ailemden gercekten yoruldum?

Bir insan bir insani neden acimasizca elestirir anlamiyorum bendrmi sorun karsimdaki insanlarmi kendilerini mukemmel goruyorlar ben mesala kimsenin hayatina karismam akil vermem elestirmem yonetmem akil herkese akil vermis kullansin derim yoluma bakarim ama karsimdaki kisiler beni nasil goruyorlarsa ya da karsimdaki kisilere pasif ezik elinden hicbir is gelmeyen biri olarakmi algiliyorlar anlamiyorum bu yasima kadar hep elestirildim hep yerden yere vuruldum annem olsun babam olsun kardesim olsun ozellikle kardesim hep boyle yonetme akil verme laf sokma annemde sanki zamaninda kendi eksik ve yanlislarinimi kapatmaya calisiyor bilemiyorum sanki uzman ps. gibi akil verme derdinde hayir yani ben benim kimsenin beklentilerini karsilamak zorunda degilim mukemmel olmak zorunda degilim gucumun yettigi ya da yetmedigi seyler illaki var benim yolum hayatim bana ozgu kimsenin kaliplari icine girmek zorundada degilim bu sefer sesim cikinca tepki de verince ben kotu oluyorum dusuncemi soyleyince de herseyin en dogrusunu kendileri biliyormus gibi dusuncelerimi ezmeye uste cikmaya calisiyorlar ne dertleri var benimle anlamiyorum.
Ailemden gercekten yoruldum?