Ailemden yoruldum?

Yks açıklandı iyi bir sonuç gelmedi kabul ediyorum. Ea 400k sözel 120k istediğim bölüm gelmiyor ama zaten bu sene gitmek istemiyordum ve sonucun böyle geleceğini biliyordum gitmeme isteğimin bir diğer nedeni de okula 1 yıl erken yazılmış olmam yani mezun olduğumda 17 yaşına daha yeni girmiştim. Neyse sonucu söylediğim zaman babamın verdiği tepki beni aşırı üzdü hiç mi çalışmadın dedi. Daha sonra bi yakınımız var kızının birisi sözelde 200 bin yapmış ve istediği bölümü tutturmuş ailem bana geldi diyorki o kız senden zeki bölümü tutturmuş ya ben 124k yapmışım o 200k sanki ben o bölüme yerleşemiyomuşum gibi daha sonra diğer kızı ise ea da 90k yapmış tamam hak etmiş almış ben bir şey demiyorum helal olsun. Ama onun 90k yapması 2 gündür yüzüme vuruluyor ve benimle konuşmuyolar ayrıca o kız da mezuna kaldı. Bizimkilerde de şöyle bi algı oldu sen bu sene 400k yaptın seneye yine yapamazssın olsa 200e çekersin bu söylemlere o kadar sinir oluyorum ki anlatamam 2 gündür duymadığım laf kalmadı. Mezun senemde gerçekten ders çalışma hedefim vardı ama şu an bu tüm hevesim gitti ve galiba bir işe girip çalışıcam çünkü artık o kadar görüşmek iatemiyorum hiçbiriyle.

Ailemden yoruldum?