Yoruldum artık ailemden?

Evet insan ailesinden yorulurmu hiç yoruluyormuş her gün kavga bağrış en küçük konulardan bile kavga ediyoruz babam zaten bir güne Bü gün saçımı okşayıp sevgi göstermedi ablalarım içinden seviyor gibi cümleler kuruyor öyle sevgi olmaz olsun zaten beni sevdiğini ide düşünmüyorum. Annem desen ayrı bir kafa bir iyi bir kötü benim yapma elleme dediğim herşeyi e karışıyor bağırıyorum bende evde olan ablama görede suçlu benim hep kendileri sütten çıkma akkaşık sanki bir insan asla tek taraflı suçlu olmaz dademinbir şeyi me karıştı yapamadım (annem) tekrar yapıp ona laf edince yere tabak attıp kırdı başka yere gittim susmuyor söylenip duruyor bela okumaktan bıktım artık cidden dayanamıyorum ölmek istiyorum allaha yalvarıyorum olmuyor dayanamıyorum gerçekten onları hayatımdan çıkarabiksem belki daha düzgün bir hayatım olacak sinirli bir insan olmayacağım ama daha okuyorum ünverste ye gittiğim an silecem hayatımdan (diğer ablam başka şehirde yaşıyor yaptığı hata yüzünden onu sildim) ve bugun benim doğum günüm 1 pasta almakla gerçekten iyi hissettirdiklerini sanıyorlar bugun kendimi o kadar kötü hissediyordum ki halsizim hiç halimden anlamadılar demediklerini bırakmadılar yoruldum bu hayattan gerçekten
Yoruldum artık ailemden?