Ailemden yoruldum?

Evet, herkesin dertleri olduğunu biliyorum. Ama odamda hergün daha da yalnızlaşıyorum. 24 yaşında bir abim var. Ve gerçekten aşırı derecede psikolojik sorunları var. Sinirlenince herşeyi yapabiliyor. Anlıyorum ailemin onla ilgilenmesini fakat biraz aşırıya kaçıyorlar. Abim ergen yaşlarında bana tacizde bulundu. Ve o zamandan beri benden nefret ediyor. Aynı ortamda asla oturmuyor. Benle konuşmuyor. Oturduğu odaya girmem yasak. Bazen iş bulur gider 2gün, 1ay, 6 ay bı rahatlarım. Ama genelde boş boş evde sabahtan akşama kadar TV izler. Bizim TV mutfakta ve girmem yasak olduğu için aç kalıyorum tuvalete gittiğinde bı iki atıştırıyorum. Sonra annemler akşam yemek yediklerinde gel kızım bile demiyor. Odama getiriyor. Bazen kitliyor beni abim odaya. Ailemi gerçekten seviyorum fakat abime hiç sesini çıkarmıyorlar. Ve ciddi anlamda rahatsızım. 1ay önce işden çıkmış. Eve geldi. Tam 1 ayda 53 kilodan 47 kiloya düştüm. Üniversite ye hazırlanıyorum. Babam dershaneyi falan boşver 20₺ kitap parası bile vermiyor. Şehir dışında okuma izin yok. Notlarım ise bı ailenin gurur duyacağı düzeyde iken okuma yeter okuduğun diyorlar. Disari çıktığımda çok saygı duyan bir insan iken eve geldiğimde abimden duyduğum sözleri yediğim dayakları sindiremiyorum. Biri sorunca boks kursuna gidiyorum diyorum. Babam mı? Pısırığın teki. Kız halimle daha adamım.
Ailemden yoruldum?