Kaynanamla surekli sorun yasiyoruz ve aile ici huzurumuzu bozuyor ne yapmaliyim?

merhaba arkadaslar kaynanamla surekli sorun yasiyoruz ve aile ici huzurumuzu bozuyor ne yapmaliyim? ben surekli kocamla annesinin her tartistiklarinda kavga etmeyin birbirinizle kusmeyin diye hep aralarini duzeltmeye calisirim ama kaynanama ne yapsam yaranamam kaynanam surekli yaninda kalmami yemegini cayini temizligini yapmami istiyor fakat benim evim ayri evime karsi ayri sorumluluklarim var ben arada bir gidip iste yemegini cayini yapiyorum hamile oldugum icin zaten surekli cok is yapamiyorum ama kayinvalidemin yanina gitmedigim zaman kaynanam dedikoduya basliyor iste bu kiz ahlaksiz terbiyesiz namussuz oturup kalkmasini bilmeyen biri ben hamile kaldim 6 aylik evliyim 5 aylik hamileyim diye neymis efendim benden suphelenmis o yuzden benden dna testi talep ettigini soyledi ben de yaptiririm dedim hic sknti değil cunku kendimden eminim daha sonra pazartesi gunu esimin teyzesi bizi iftara cagirdi fakat bizi iftara cagiran esimin teyzesiyle kaynanam birbirlieriyle konusmuyor esimin teyzesi beni arayip yemege davet etti bende tamam dedim geliriz dedim kaynanam bunu kendine yapilmis saygisizlik olarak algiladi neymis ben teyzesine diyecekmisim ki kapat telefonu once kaynanami ara sonra beni ara davet et diyecekmisim bunun yuzunden yemedigim isitmedigim laf kalmadi bugun neyse ben evine gittim neden dedim benim hakkimda kotu konusuyorsun bu kadar hakaret ediyorsun benden ne istiyorsun dedim basladi kendini disari atti bu bana kavgaya gelmis saldirmaya gelmis bisey birakmadi bide zoruma giden herkes senin ne kadar namussuz oldugunu namussuzlugunu biliyor demesi oldu tuttu avukatini ariyor bu kizin benim evime gelmesini istemiyorum ama geliyor o da dedi polisi araman gerekiyor oyleyse tuttu polisi aradi bende aradim sikayetciyim dedim bana piskolojik baski yapiyor dedim polise bana namussuzsun sen dedigini soyledihimde polise kaynanam ben iyi niyetimden soyledim kotu niyetimden bisey soylemedim dedigini iddia etti polis namussuz kelimesinin iyi niyeti olmaz dedi ben sikayetci oldum esime dedim ki eger dedim anneni arayip anne bak kiz seninle iyi gecinmeye calisiyor beni arada birakiyorsun guzel guzel gecinip gidelim esim sikayetini geri cekecek de dedm kaynanamin tepkisi ne gore sikayetimi cekip cekmiycegimi belirliycem siz olsaniz bu durumda ne yapardiniz

Kaynanamla surekli sorun yasiyoruz ve aile ici huzurumuzu bozuyor ne yapmaliyim?