Hamileyim eşim beni itti ve tokat attı ne yapicam?

Ben 2,5 yıllık evliyim ve 26 yaşındayım ve 6,5 aylik hamileyim eşimle biraz tartıştık aramız da önceden hiçbir sorun falan yoktu bu boyuta gelecek kadar eşim öğretmen Ben de öğretmenim ikimiz de aynı lisede görev yapıyoruz. Akşam telefonum çaldı. Kim oldugunu bilmedigim bi numara aradi. Tam bakacakken bir an da aldı elimden napiyosun dedim ver bakicam kimdi dedi telefonu acti bi erkek alo fistigim diye acti ama ben cidden bilmiuorum o kisi kim ya da yanlislikla mi aradi benim bu numarayla alakam yok yani. Bunun yüzünden baya tartıştık eşime ne desem inanmadı ve beni itti hamile halimle beni itti ve tokat attı o an ne yapicami bilemedim sok oldum. Kendimi yerde buldum. Kendimi odaya kapattim saatlerce agladim bi kac dakikalikta sancim oldu uzuntuden, stresten. bunu aileme söylemek istemiyorum olayı çok buyuturler onun ailesini de aynı şekil de evi terkedip gitmek istiyorum ama hamile halimle gururuma yediremiyorum. hamile halimle beni itti ve tokat attı cocugunu bile düşünmeden ne yapacağım.
Hamileyim eşim beni itti ve tokat attı ne yapicam?