Hamileyim ve eşim bana tokat attı ne yapicam bilmiyorum?

Oncelikle trol felan degil arkadaşlar. 6 aylik hamileyim. Akşam telefonum çaldı. Kim oldugunu bilmedigim bi numara aradi. Tam bakacakken bir an da aldı elimden napiyosun dedim ver bakicam kim seni bu saatte ariyor dedi. Telefonu acti bi erkek alo fıstığım diye acti ama ben cidden bilmiyorum o kisi kim ya da yanlislikla mi aradi benim bu numarayla alakam yok yani. Bunun yüzünden baya tartıştık eşime ne desem inanmadı. Kac defa numarayi bilmiyorum kimseyle alakam yok dememe ragmen dinlemedi gözü döndu resmen hamile halimle beni itti ve tokat attı o an ne yapicami bilemedim sok oldum. Kendimi yerde buldum. O da o an afalladi ben ne yapiyorum dercesine.. tuttu beni yerden kaldirdi. Karnima dokundu biseyin var mi diye endiselendi ama ben yuzune bile bakmadim Kendimi odaya kapattim saatlerce agladim bi kac dakikalikta sancim oldu uzuntuden, stresten. Bunu aileme söylemek istemiyorum olayı çok buyuturler onun ailesine de aynı şekil de.. Evi terkedip gitmek istiyorum ama hamile halimle gururuma yediremiyorum. Ben çocuğumuzu taşırken onun yaptıklarına göz yumamiyorum. 4 gündür ki konuşmuyorum. Ayrı yatıyorum. Geliyor karnıma dokunuyor sevmeye çalışıyor istemiyorum direkt kalkıyorum yanından. O beni ve çocuğumuzu düşünmeden şiddet gösteriyorsa çocuğumuzu da sevmesin.. ne yapicam bilmiyorum cidden...😔
Hamileyim ve eşim bana tokat attı ne yapicam bilmiyorum?