Dün oruçluydum başıma vurmuştu oruç o da oruçtu hamburger çekti canım dedi soğan halkası bir de dedi tamam dedim aldım ikimize de iş çıkışında eve getirdim baktı soğan halkası yok içinde ben de koymamışlar dedim niye bakmadın dedi ben de boş paketi fırlattım sinirlendim ben bakıyorum hep dedi alırken dedi elimi masaya vurdum konuşma kes dedim sıçradı ne bağırıyorsun ya diye ağlamaya başladı ben de soğutma hamburgerini ye dedim yemek bitince konuşalım dedim bana babam bağırmadı diye ağladı ben de özür diledim yemek bitince ama trip atıyor ama bana şimdi küstü 4 aylık hamile bir de bugün cinsiyeti öğrenmeye gidicez bebeğin mutsuz öğrenmeyelim istiyorum.
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Oruç, açlık, yorgunluk derken sinirler ip gibi geriliyor, çok normal ama hamilelikte onun duyguları turbo modda, seninki de mazur 😅👶🏻💞
Bugün önce sakin bir ortamda sarıl, “Dün çok saygısızdım, haklısın, seni korkuttum, çok pişmanım” de. Bahane üretme, sadece duygunu ve pişmanlığını söyle. Bir de: “Bugün hem bebeğimizin cinsiyetini hem de yeniden barışmamızı kutlayalım” diye yumuşat.
Hamile eşe bağırmak, aslan terbiyecisine ip atmaya benzer; sonunda kendin dolaşır, yine gönlünü almaya çalışırsın. 🧸💖