Eşim yüzümden bebeğim düştü?

Merhaba bugün hem sizden biraz fikir almak hem de dertleşmek istiyorum. Çok severek evlendik eşimle inanılmaz bir aşktı asla yatağa küs girmezdik hep birbirimizi düşünürdük herkes gıpta ederdi bir de oğlumuz oldu çok mutluyduk 2 3 sene sonra aramız biraz açıldı daha az konuşuyor daha az gülüyor daha az vakit geçiriyorduk derken kız çocuk istiyorduk hamile kaldım şansıma bir kızım olacaktı eşim eve geç geliyor artık evin sorumluluğunu daha az paylaşıyordu ikimizde çalışıyoruz beraber evi temizler yemek yapardık artık hamile halimle tek başıma ilgileniyordum ayrıca çalışıyorum oğlumla da ilgileniyorum eşim eve çok geç gelmeye başladı aldattığından asla şüphelenmiyorum oğlumla da benimle de ilgilenmiyordu ve çok kavga ediyorduk derken yataklar ayrıldı. Yavaş yavaş evliliğim böyle çöktü kızıma Sezeryan için gün almıştım doğumdan 2 gün önce çok şiddetli kavga etmeye başladık onu tanıyamadım çok sinirlendi daha sonra karnımla alay etmeye başladı çok üzüldüm hamileyim sonuçta kilolu değilim ki olsamda söylenmez çok incitici O sırada fiziksel bir arbede yaşandı beni Cam masanın üstüne itti Masa kırıldı ve birkaç parçası bana girdi kıpırdayamıyordum kanlar geldi kendimi bebeğimi kaybettiğime alıştirmaya çalıştım bayılmışım hastanede rahmimden kızımın ölüsünü çıkardılar sapsarı aynı babası gibi ama kaskatı son kez gösterdiler doğumdan iki gün önce bebeğimi kaybettim ailem geldi beni aldı onlar birşey bilmiyor eşim çok ağlamış ve çok pişman ama affetmedim boşanma davası açtım biraz annem de kalınca kendi evime taşındım yalvarıyor hergün kapımda ama ben kuzumun yüzünü unutamıyorum asla affedemem kendimi ihanet etmiş gibi hissederim Avrupa’da yaşıyoruz durumum iyi ama extra parada veriyorlar bekar annelere eşim Alman olduğu için vatandaşlık sorunu da yoktu nafaka talep etmedim boşanmayı düşünüyorum çok netim ama ona da çok üzülüyorum siz benim yerimde olsanız ne yapardınız temin ediyorum kapımda yatıp kalkıyor beni de dinlediğiniz için teşekkür ederim hissettiklerimi herkese anlatamıyorum burada biraz daha rahatlıyorum
Eşim yüzümden bebeğim düştü?