Çok azdim dedi 7 buçuk aylık hamileyim yapamadığı mi beklemesi gerektiğini söyledim tecavüz etti.
Sancim var biraz o şimdi dışarda evden gitti
Sancim var biraz o şimdi dışarda evden gitti
Yuh, bu nasil biri. Insan esine sert davranirmi, zorla yapilirmi. Yaptigi cok yanlis. Hamilelikte cinsel iliski yasanabilir. Hatta son ana kadar seks yapilabilir. Tipben bir sikinti yoktur. Tabiki hamilelik normal olmali, komplekasyon olmamali ve hekimin bir endisesi olmamali. Ama zorla bu is olmaz. Dayanamiyor ise mastürbasyon yapsin. ya da sen elinle yardimci olursun. Bir orta yolu bulabilirdiniz. Neyse gecmis olsun.
Bazı arkadaşlar : o senın kocandır nasıl tecavüz oluyor. Diye salak ve gereksiz yorum yapmışlar. Hepsine tek tek yazamadım.
Arkadaşlar zorla yapılan butun cinsel ilişki tecavüz sınıfına giriyor. Bunun evlilikle alakası yok. İnsanlıkla alakalı birşey!!!
Sakin ol ilişkiye girdin die hemen Doğum olmaz doğurana kadar sevişenler var ama riskli bir gebelikse kanaman varsa filan mutlaka doktorunla görüş tecavüz eden bir adam baba olma Şeref'ine erişmiş buna üzüldüm karısına saygısı Yok çocuğuna sevgisi nasıl olacak tartışılır
hamileligin riskli ayindasin doktora gitmelisin hemen
Cevap
24Cevap
eşim tecavüz etti ne demek arkadaşım. şakamısınız siz kuranda yazıyor misali örnek vereyim eşin istiyorsa yemek yapıyorsan bile bırakacaksı n ki gözü dışarıya kaymasın. saçma saçma modern hayatın kuklası olmayın
Kardes hamileyim diyor gormuyormusun herseyide dine baglamayin milleti dinden uzaklastiriyosunuz iyi bisey yapmiyosunuz yani yanlis verilen fetva insani uzaklaştırır bunun vebalini ustlenebilcekmisin?
@ErotikPenguen arkadaşım eşinse yapar ama bunun adı tecavüz olmaz kötü bir imaj yansıtılmış ben buna karşıyım. hatta dışarıya söylenmesi bile uygun degil git annenle konuş çözüm bul rahatsızsan elaleme yatak muhabbeti açılmaz
bir şey olmaz merak etme. canın sıkılıyor ve konuşmak istersen yaz bana.. benim de ihtiyacım olan şey muhabbet.
Normal sancıdır onbes dakikayı geçerse sancın acile gıt
Vah vah vah tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya Bakacan anam 😂
Nasıl ya bu insanlık dışı degil mi
😡
Durumuz iyi değilse hastaheye gidin
Hamilelikte seks iyidir ama bebek için yararlı bişi olmaz ki?
Netten de bakabilirsin buna gayet normal hatta uzmanlar öneriyor.
sizin adınıza gerçekten üzüldüm, sıkıntılı bir hamilelik geçiriyosunuz sanırım, yoksa bazı durumlarda doğuma kadar cinsel ilişkiye izin veriliyor
Uykusuz kalmışsın. Git uyu bence ya da daha iyi bir konu bul.
Kaçıncı aydan sonra iliskiye girilmiyodu 6 mıydı sancin artarsa acile git
Seni hamile bırakırken s. kmedi sanki. Ne var istemeyecek.
tecavüz etti diye bişymi var ya ertesü gün hapı alsaydın
Oha hayvan yaa... Aileni ara olmadi ambulans çagır
Ulan ayı olarak ben bile saygı duyuyorum bu ne la?
bir hastaneye git kardeşim
Evliysen bunun adi nasil tecavuz oluyor anlamadim
@EzgiGüneş soru sizin sorunuzmu acaba
@EzgiGüneş tsk ederim beni aydinlattiginiz icin
Korundunuz mu bari? Kondom falan?
Ayrıl gerekirse. İnsan hamile eşine bunu yapar mı?
hastaneye git annenleri cagir
Saygısız, düşüncesiz herifin tekiyle evlenmissin
eşin nasıl tecavuz ediyor onu anlamadik eşin senin
esın o senın ne tcvuzu
Öküz herif
112 yi ara acile falan git
7,5 ay mı
bebeğe zarar olmasa bile
Sana zararlı
Troll.
Şikayet et.
Azginlk basa bela