Hamileyim ve eşim benden ayrilmak istiyor ?

Selam arkadaşlar biraz uzun olucak şimdiden kusura bakmayın ben 25 yaşında 4 yıllık evliyim 2 aylikta hamileyim eşim askeri personel biz severek evlendik evliligimizin 2. Yılının başında esimin babası vefat etti ondan sonra eşimin psikolojisi bozuldu bizimde aramızda pürüzler vardı saçma sapan şeyler yüzünden tartisiyorduk ve yıprandık biraz neyse bir biraya eşimin telefonunu kurcalarken saçma sapan arkadaşlık uygulamaları görüp kavga etmiştik bende bunun üzerine baba evine gittim 3 ay kadar orada kaldım sonra eşim yalvar yakar yeminlerle ikna edip barıştık ama aramızda soğukluk olduğunu hissediyordum sonra tayinimiz çıktı ve büyük bi şehre geldik burada daha da değişti huyu suyu davranışları bu süre içinde bebek için tedavi görüyorduk hani bebek düzeltir biseyleri diye neyse ben yine bunun bi haltlar karıştırdığıni hissettim yine baktım aynı uygulamalar yine gidicem ayrilicam dedim yine ikna çabaları ailemle yüz göz oldum her defasında artık utanıyorum aramızda bir sorun olduğunda yansitamiyorm bile aileme yine düzelmeye çalıştık ve ben bu süre içinde hamile kaldım esiminde 1 aylik görevi vardı baba ocağı haberini o oradayken vermiştim ben haberi verdikten 1 gün sonra huyu suyu değişti davranışları soguklasti ben seni artık istemiyorum anlaşamıyorum seninle dedi 1 ay öyle geçti sonra görevden geldi beni karşına aldı ben ayrılmak istiyorum yapamıyorum anlaşamıyorum seninle dedi o bebeği de aldır ben bakmiycam dedi oysaki ben o bebek için ne dualar ettim ne kadar yalvarmistim Allaha neyse bana karşı hala soğuk gözümün önünde birileriyle mesajlaşıyor bana arkadaşlarımla konuşuyorum diyor ama biliyorum onun öyle uzun mesajlasacagi arkadaşı yok bana soğuk telefonumu kurcalama bana hesap soramazsın bana karışamazsın diyor benim hayatıma karışma diyor sen şu an hamilesin diye bosayamiyorum ama bebek doğduktan sonra ayrilacam senden sen babanın evine hemn gidiyordun noldu şimdi niye gitmiyorsun deyip duruyor ama benim artık ailemin yüzüne bakacak yüzüm yok napicam ben :(
Güncellemeler
+1 yıl
Herkes çok sevinçli mutlu çocuğum olucakbdiye annem kayinvalidem akrabalar aramızda bir sorun yok zannediyorlar ama öyle büyük bir bunalımdayım ki napacagimi bilmiyorum çalışmıyorum ve ailemin yüzüne bakacak bu durumu anlatacak durumum yok
Hamileyim ve eşim benden ayrilmak istiyor ?