Nişanlımdan ayırdılar ne yapacağımı bilmiyorum?

Merhaba arkadaşlar kafam 2 aydır çok karışık sizlerden yardım istiyorum 4.5 yıldır olan ilişkimin 2 yılı nişanlı evresiyle geçti düğünümüze 2.5 ay kala nişanlımın ailesi masraflardan kaçmaya başladı herşeyi bahane etmeye başladılar ama herşeyi sevdiğim adamın annesi yapıyordu masraf olmasın diye düğün istemedim farklı şehirlerde yaşıyoruz diye sadece Nikah olacağı için bir Araba tutulması gerekiyordu onun ücretinden kaçtı kına için çerez vb lazımdı biz almayız dediler anlayacağınız çok küçük şeylerden kaçtılar babam herşeyi ben yapıcam dedi güzel bitti tamam dediler ama iki gün sonra sevdiğim adamın annesi olay çıkarmaya başladı aileme hakaret ettiler bizi küçümsüyorsunuz diyerek herşeyi biz yapıcaz dediğimiz için ve babamda bu nişanı attı günlerdir çok ama çok üzüldüm ve bugün tam 2 ay oldu sevdiğim adam bana el uzattı benimle gel diye çok istedim hala da istiyorum ama ailemi bırakamıyorum onlara bunu yapamam ama sevdiğimi de çok seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum bana fikir verin yardım edin sevdiğim adamla görüştüğümü ailem bilmiyor sadece birbirimizden haber alıyoruz ama sevdiğim adamın ailesi de beni istemiyor sevdiğim adam istiyor sadece ve ben ne yapabiliriz bize yardım edin

Nişanlımdan ayırdılar ne yapacağımı bilmiyorum?