Nişanlımdan ayrılmalımıyım?

Şehir dışında yaşıyor. Dün buluştuk. Adaya gittik. Onada banada iyi gelir diye düşündüm. Mutluydum. ama kendisi yüzme bilmiyo ve bende bu yüzden çok ısrar etmedim denizde. beraber girdik denize, çok acilmadik. Gülüyorum kendi kendime eğleniyorum, ona sarilmak istiyorum, beni itip gulme diyip durdu. daha önce hiç denize gitmemiş belliki öyle Bi kültürü yok. anladim. israr etmedim. kafama göre takıldım bende. ama hep yanindaydim. sonra denizden çıktı ayağını taş kesmiş. iki saat onun yaygarası yaptı. dir dır etti. bende, hayatim küçücük bisey biraz rahatla diyip durdum. Sonrasinda bana sardı durdu. Nebilim garipti ya. bide bana, denizde ki sevgililer ne güzel egleniyodu, diyodu. halbuki bende aynısını yapmaya çalıştım onunla, sarılmak istedim falan ama bu seferde yapma diyip durdu. Tatil kültürü yok adamda onu anladım. bide benide huzursuz etti. ayrica annesi aradi, kadında panik, denize girme sakın, denize girme, diye bağırdı çocuğa. kendimi garip hissettim.31 yaşında adam bu. bilmiyomu napicagini diye düşündüm. garipti arkadaşlar ya. Sorgulamaya başladım. siz olsanız ne düşünürsünüz?

Nişanlımdan ayrılmalımıyım?