Nişanlımdan ayrılmalı mıyım?

Merhaba 2024 Temmuz ayından beri nişanlıyız ve son 1-1,5 aydır Nişanlım da gördüğüm ve beni rahatsız eden bazı davranışlar var. Önce nişan sonrası arkadaşıyla yüzmeye gitmeyi planladığını söyledi arkadaşı bir kız arkadaşıyla yüzmeye gitmesini asla sıcak bakmadığımı biraz kıskandığımı söyledim Fakat kendisi burada bir sorun olmadığını söyleyip orada mı sakinleştirdi esnada gülerek çok gevşek şekilde zaten bizi sevgili zannetmişlerdi bir kere dedi ben bu yüzden bir aydır falan doğru dürüst kendisiyle konuşmuyoruz çünkü benim bu cümleyi unutmam imkansız iletişim kurduğumuz bazen yumuşadığımız süreçlerde de kendisinin Benden telefonunu sakladığını farkettim şarjım bittiğinde telefonunu vermesini istediğimde panikle geri aldı kimi arayacaksan söyle ben arayayım ne bakacaksan ben bakayım gibi panikli durumlara girdi. Hiç yapmadım Adetim değildir fakat sosyal medyada fazlasıyla açık bir hesap ortak kullanıcı var diye öneri olarak çıktı diye hatırlıyorum baktığımda ortak arkadaş olarak nişanlımı gördüm nişanlımın takip ettiklerine baktığını bu şekilde çok fazla tanımadığı ve çıplak diyebileceğim kadınlardan oluşan hesaplar takip ettiğini gördüm 3 4 tane. Bunun gerginliğini tartışmasını yaşarken Ağustos'ta tatile gittiği erkek erkeğe tatile gittiği mekanda bir gün gördüğü bir kızı takip ettiğini gördüm kendisine lazım olur diye takip et beni tatilden önce takipten çıkaracağını söyledi ama benim yarattığım problem üzerine takipten çıkardı yani dönmesine kalmadı takipten çıkarması döndüğünde ve fark etmesem çıkarır mıydı Bilmiyorum. Bunları tartışmasını yaşadığımızda Neden benimle nişanlısın o zaman diye sordu Ben de o zaman nişanlı kalmayabiliriz dediğimde de büyük bir korkuyla beni geri kazanmaya çalıştı ve sürdürmeye devam ediyoruz bir iki haftadır fakat bir iki haftadır hala gerginiz Çünkü duygularını göstermedi noktasında bir sıkıntımız vardı gelinlik denemeye Gittik birlikte çok etkilendiğini çok da duygulandığını söyledi ama benim karşımda genelde gelinlik firmasının müdürüyle sohbet eden yani erkek erkeğe konuşan Ben seslenmesem bana bakmayan bir adam vardı gelinlikçinin çıkışında Bana sarılmadı bile. Birlikte tatile gittiğimizde de yani bu mahremiyeti paylaşmam ne kadar doğru bilmiyorum ama analiz etmenize ihtiyacım var fikirlerinize ihtiyacım var bu yüzden bunları da söylemek istiyorum arkadaş gibi sarılıp uyudu ya da dönüp arkasını uyuduğu halleriyle geçiyor yani bana büyük oranda bir yaklaşmayız hani öpücükten öteye gitmesi söz konusu bile olmadı. Ayrıca son zamanlarda fark ettiğim bir şey Sanki tek başına sorumluluk almaktan korkuyor gibi yani evet ben birlikte her şeyi halletmeye vardım fakat biraz ekonomik zorluk Yaşadığım bir süreçte başladı Kendisi bu durumda Evet bana destek oldu fakat benden açıkça para istediğini belli eden bir cümle kurdu Çünkü biz birlikte her şeyi halledeceksek hallettiğimiz şeylerin taksiti yaklaşıyor Bana da para vermen gerekiyor para isteyeceğim senden dedi fakat aile geleneğidir diye nişanı tamamen bana yaptırdı bana ve nişan elbisesi bile almadı Hatta nişanda kendisine takılan takıları kendisinin alacağını nişanda takılan takıların kızların olmadığını söyledi. Her şey birlikte halledeceğimizi söylerken nişanı tek başıma bana yaptırdı şu an düğün için destek bekliyor. Ayrılma fikri zihnimde daha çok gezmeye başladı son günlerde

Nişanlımdan ayrılmalı mıyım?