+1 yılAyrılık ıcın bahane aramış kıldan tüyden sebepler. Ya Senın dış görünüşün ıcın sevıyor ya da sevmıyorsa bırak gitsin ya. Bunu mu kafaya takıyorsun Ada'm dedıgın kıllı olur zaten kafana takma gözün üstünde kasın var dese ondan damı rahatsız olucan allah yaratmış sen kendını böyle sevıyorsan alma eğer almak ıstyorsan kendın ıcın yap kendını olduğun gıbı sev kımse ıcın degıstırme kendını. Ama eğer ayrılmıyorsa sadece kıllarını almanı ıstıyorsa tabı alabılırsın Ağdayla hallolur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Agda kullan bir sure sonra canin yanmaz tuy dokucu kremler daha gur ve daha sert bir sekilde cikartir kil yuzundende ayrilan bir insanda insan degildir.
Lazere kadar agda kullan veya maddi durumun iyi oluca direk lazere basla00 Yorumla
aşılabilir sorunlar ... kredi borc alarak falan halledebılırdın yahu ... sen cozum bulacagına kestırıp atmıssın kusura bakma hatalısın ... insan sevdıgını bu yuzden bırakmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim ne yapayım... İstenilmiyorsak zorlamanın anlamı yok.. Ailesi ile konuştum ve nuh diyo peygamber demiyo.. Yolu bahtı açıl olsun ama benim ona sunduklarımı kimse sunamaz..
+1 yılabi komple vücudu 1500 liraya yapıyolar lazer 1500 lira için nişanlıdan ayrılınır mı
maddi durum kötü olabilirde 1500 de bulunabilir illa00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
+1 yılhahahahahaha. ya abi nişanlın senden ayrılsın. erkekler zaten kıllı olur ne var yani bunda? aklına nişanlanırken mi geldi? sen bence bizim dalga geçiyosun
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır ne dalga geçicem ve bu işin şakası mı olur? Altında farklı bir neden var ama öğrenicem..
Nisanlin onceden bilmiyormuydu senin killarinin fazla oldugnu.
Seven oldugun gibi sever. Nisanlandiktan sonra mi kafasi dank etmis. tovbe est.01 Yorumla
Soran+1 yılFarklı bir neden var.. Öğrenicem..
+1 yılAğdaya tepki olarak mı doğdun sen?
Ağda yaptır sen de, böyle sudan sebeplerle ayrılmakta neymiş 😒05 Yorumla
Soran+1 yılAblası ile konuştum ve farklı bir neden varmış ve bunuda bahane etmiş.. Ama bende onun yanına koymam !! Gider bütün tüyleri alırım ve sonrasında bizim mahallenin en güzel kızını yanıma alıcam ve o zaman görücem onu.. Gitsin züppelerle takılsın bu saatten sonra işim olmaz.
- +1 yıl
Haaaah senin ki de şimdi gerçek sevgi öyle mi hadi ordan dediği lafa bak hele
Gitsin zübbelerle takılsın bu saatten sonra işim olmaz hele hele
Gerçekten sevmiş olsaydın o öyle yaptı diye böyle yapmazdın
Soran+1 yılBenim ki gerçek sevgi !!! Fakat o sevgiyi 1 haftada yerini öfke ve kine bıraktı.. Yaa biraz empati kur hele !!! Benim yerimde sen olsan ne yapardın.. Bazı cahil kapatisi düşük erkekler gibi şiddetemi yöneleyim? Madem bu sevgime karşılık bunu reva gördü yapacaklarıma da katlanacak !!
Soran+1 yılGrur kırarak ayrılmak hangi vicdana sığar? Şimdide gelip benim ona sevgimi mi sorguluyorsun !!!
- +1 yıl
Yok artık şiddet nedir arkadaşım aciz misin sen de şiddete başvurasın
Kin ve öfke de duyma en büyük intikam sessiz kalmaktır ararsa umursamamak kaileye almamak sanki hiç tanışmamışsınız gibi yapmak o kıza en büyük ceza olur
Kin duyma yani özellikle bu ayda yine de sen bilirsin
+1 yılBence boyle bir bahane olamaz altında başka birşeyin yatmadığına emin misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılYalan mı söyleyecem kardeşim.. Her tarafımda kıl var ve hayatının sonuna dek bu şekilde yaşamak istenediği dedi ve bitirdik..
- +1 yıl
Yalan soylüyorsun demedim. Nişanlın tarafından başka birşey olmadığına emin misin diyorum. Bu çozülemeyecek birşey değil çünkü.. Çok basit bir şekilde boyle bu bahane yüzünden nişan bozuyorsa zaten orda farklı birşey sezmen gerek seninde.
+1 yılNisanlin biliyomu? Bildiği için mi ayrildin istemedi mi seni
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma bir sebeb değilmi bu? Yani zamanla düzeltilebilecek birşey...
04 Yorumla
Soran+1 yılBaşkaları için önemli bir nedenmiş...
- +1 yıl
Başkası dediğin nişanlınmı?
Soran+1 yılEvet abi.. Onun için kıl olmaması gerekirmiş..
- +1 yıl
Sende komple kıl olup kendini yoldun yani? Öyle saçma şeymi olur.. Gerçi böyle bir sebebten ayrılmak isteyenle hiç uğraşmamak lazım..
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişkiniz kıllı olduğun için mi bitti, yani? Kız seni böyle kabul etmiyorsa iyi ki bitmiş
00 Yorumlasırf kıllısın diye senden ayrıldıysa nişanlına hayret ettim seven böyle yapar mı
01 Yorumla
Soran+1 yılBahane arıyo.. Ama bunu onun yanına koymam elbet..
Gizli Üye(30-35)+1 yılkıl için ise boşver kıl seven bir sürü kızlarımız var.
00 YorumlaSen mi ayrildin? Niye
08 Yorumla
Soran+1 yılKıl yüzünden ayrılmak istediğini söyledi :( Ne yaptıysam olmadı..
Soran+1 yılAbi psikolojim bozuldu yemin ederim.. :(
- +1 yıl
Bak kardesim bu isler soyle oluyor. Iki taraftan biri yeterince sevmiyorsa onu bunu bahane ederek ayriliyor. Kimi kil tuy diyor kimi boy pos diyor kimi para pul diyor. Karsidakinin ozguvenini gururunu hic dusunmuyorlar. Demem o ki olay kil tuy degil. Kismet degilmis. Senbistiyorsan yine killarindan kurtul ama emin ol ki konu cok baska
Soran+1 yılAilemde aynı şeyden bahsediyor.. :(
Soran+1 yılEvet abi :/ :(
Erkek dediğin döşü gıllı olcak :D
00 YorumlaTüy dökücü krem kullanmayı deneyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılkıllısın diye senden ayrıldı hee? vay halimize
127 Yorumla
Soran+1 yılAynen kardeşim :(
- +1 yıl
o gitsin köselerle çocuk tipli heriflerle birlikte olsun.
- +1 yıl
Kizin boyu kisaysa ayrılması normal diyosun ama 😠
- +1 yıl
@Kelebekketkisii boyla ne alakası var?
- +1 yıl
Çok alakası var kız erkekten zaten kısa olur 😠
Soran+1 yıl@Kelebekketkisii Ramazan ayında birşey kullandın mı?
- +1 yıl
- +1 yıl
@Kelebekketkisii ya kızım hasta mısın? burda boyla ilgili bir muhabbet yok. senin bu boy muhabbetine gelirsek siz kendinizden 20 30 cm uzun erkek istemenizde bir problem olmuyor da erkeğin uzun kız istemesin de mi bir problem oluyor?
Soran+1 yıl@Kelebekketkisii yani?
- +1 yıl
@Kelebekketkisii sen o kısacık boyunla nası kısa erkeği itici buluyosan. uzun erkeklerde sizin gibi hobbitleri itici buluyor noktaa
- +1 yıl
@freedom667 beni görmedi mi sevgiliyken o zaman boyumun bu kadar olduğunu bilmiyor muydu o zaman hem uzunlar gerzekali oluyo😠
- +1 yıl
@Kelebekketkisii ya sen bir kere kısa erkeklere karşı biraz saygıyla yaklaşsan boyuna göre bir erkek bulsan hiç bir sorun kalmicak. şart mı yani dev adamla birlikte olmak? boyun 1.60'da kısaysa 1.65 veya 1.70 olan bir erkek bul sende
- +1 yıl
1.60 ortalama bir boy ama 1.65 1.70 kısa hem sana mi soracam beyinsiz
- +1 yıl
@Kelebekketkisii kızım sen salakmısın? burda gelmiş bana sataşıyon asıl beyinsiz sensin. hobbit boyunla 1.65'e kısa diyosun tamam kısa evet ama bu sevgili olmamak için bahane değil. sen kısa erkeklere böyle demeye devam et sn dev adamlarla daha çok sorun yaşarsın akılsız mal
- +1 yıl
Sensin akılsız kısacık boyum varmismiş uzun kızlar asıl daha çirkin siz kısa boylu kızları beğenmiyosunuz ama uzun kızların burnu ağzı hayvan kadar oluyo üstelik topuklu giyincede travestiye dönüyorlar misal:Çağla şıkel üstelik kısa erkek mi olur erkek dediğin uzun olur kız dediğin de kısa olur
- +1 yıl
@Kelebekketkisii sen salaksınn yeminlen salaksınn. ben ne zaman dedim kısa kız beğenmiyorum diye? kısa erkeği sevmiyorum diyen sensin mal. ağzımı açtırtma şimdi. ben uzun olmadığım için kısa kız tercih ederim ama o hobbit boyunuzla dev adamlara kaçıyosunuz erkek uzun olmalı diye onların peşinden gidiyosunuz reddedilince de kısa kızlar neden beğenilmiyo? adam yanında çocuğunu mu gezdirsin?
- +1 yıl
Ahahaha salak kim belli bir insanın boyundan daha önemli şeyler var evet şükür anladın o zaman kısa boylu kızlara laf edip durma istediğimizi severiz begeniriz benim için de erkeğin boyu önemli değil. ama kısa erkeklerde uzun erkekler de nedense hep kısa boylu kızları aşağıladığından kısa erkekler kısa boylu bir kız uzun erkekle sevgili olduğunda cekemedigunden kısa boylu erkeklere istemsizce gıcık olmaya başladim
- +1 yıl
@Kelebekketkisii kısa erkeklere bu yüzden mi gıcık oluyosun? kısa kızlar uzunlarla birlikte olmasını kıskanıyor diye? harbi malsın vallahi malsın. kısa erkekler boyu yüzünden kız bulamıyor kısa veya uzun farketmez. sizin boy kompleksiniz yüzünden kısa erkekler yalnız kalıyo. boy önemli değil diyosun ama sevgili olduklarının alayı uzun boylu neden? çünkü kısa erkekle yapamıyosun ona karşı bir güven sorunu yaşıyosun kısa erkek bir işe yaramaz koruyamaz gibi laf söylüyosunuz. ben kısayım uzun kız istemem çünkü yanıma yakışmaz. siz hobbitleri aşağılıyorum çünkü siz kısa erkekleri beğenmeyip itici buluyosunuz uzunlar sizi istemeyince de ağlıyosunuz bu yüzden aşağılanmayı hakediyosunuz.
- +1 yıl
Ben kısa boylu erkekleri itici bulmuyorum koruyamazlar da demiyorum zaten neyden koricak sanki yağmur ormanlarında hayvanlarla yaşıyoruz bu düşünce çok saçma boy için beğenmeyen istemeyen kız görmedim ben geneli uzun istiyo bu bir gerçek ama aşık olunca, sevince kızlar boyu zerre önemsemiyo bizim okulda bir kız vardı boyu 1.63-1.64 falan her boydan kızla sevgili oldu bu sevmekle alakalı ama kız da olsa erkek de olsa boyu kısa diye ayrılmak saçmalıktır, adiliktir ve sende bu yapılanı onayliyorsun uzun erkekleri fiştekliyorsun kısa kız yanında hobit gibi durur diye bunu yapman yanlış ben bir kız sevgilisi kısa diye sevgilisinden ayrılsa onu elestiririm ama erkeklerde bu olay yok
- +1 yıl
Kız vardı demisim erkek yazmıştım öyle cevirmis
- +1 yıl
@Kelebekketkisii ben boy yüzünden 20 defa reddedildim bunu biliyo musun? sitede bile boy yüzünden ayrılıdım sevgilim kısa ayrılmalı mıyım diye bir sürü soru ve cevap bulabilirsin. çok iyi biri ama boyu kısa ayrılmak istiyorum diyenler çok var. hobbitlerin uzun erkek benimde hakkım diyip kısa erkekleri es geçmesi işte bu yüzden. etrafına bak kısa erkekler hep yalnız yanında bir tane kız göremezsin görsen de %10 oranında ve senin gördüğün de bir kişi ama ondan başka diğerleri boyu kısa diye istenmedi bende onlardan biriyim. bu saatten sonra ztn kısa veya uzun kızdan umudum kalmadı Türk kızlarının alayı boy takıntılı çünkü ya ameliyat olcaz uzatıcaz boyumuz kısmetimiz öyle açılcak ya da yabancı bir kızla evlenicez. en azından onların sizin gibi boy takıntıları yok.
- +1 yıl
Hala hobit diye asaglıyorsun ki seninde boyun kısa ben daha hobbit desem çok mu iyi ben etrafimda kısa boylu erkek ve her boyda kız cifti çok görüyorum sen seçemiyorsan iyi birini karakterli birini bulamiyorsan bunun faturasını neden kısa boylu kizlara kesiyorsun ki benim de bu kısa boyluyum diye ikinci terkedilisim zamanında kısa boylu bir erkeği de sevdim beni sevmedi, begenmedi ama ben yinede hic dalga gecmedim hobit erkekler falan diye zaten ben de türk erkeklerinden artık nefret ediyorum alayı karaktersiz evlenmicem erkeklerin alayından soğudum
- +1 yıl
@Kelebekketkisii kusura bakma bende sizden nefret ediyorum bu boy takıntınız yüzünden sizden bende soğudum. karakterli kız varda biz mi sevmedik beğenmedik hee? benim boy takıntım yok 1.50 ile bile evlenirim sorun değil yeter ki beni sevsin ama kızlar? öyle değil işte erkek sevse de sevmse de uzun boylu olacak yoksa olmaz. hem sen kendi ağzınla söyledin 1.65 1.70 erkekle yapamam diye şimdi gelmiş kısa erkek kısa kızları beğenmiyo diyosun.
- +1 yıl
Sana gıcık olduğumdan öyle dedim öyle bişey yok yoksa
- +1 yıl
@Kelebekketkisii manyağa bak. kavgayı başlatan sensin ondan sonra ben mi gıcık olunan biri oluyorum. buraya gelip hakaretler yağdıran sensin kavgayı başlatan da sensin. kısa kızları neden aşağıladığımı sana yüzlerce kez söyledim ama sen hala burunun dikine gidiyosun
- +1 yıl
Demedin direkt hobbit dedin bana sensin manyak
- +1 yıl
@Kelebekketkisii ya kardeşim ben seni tanımıyorum buraya gelmiş bana sataşıyosun boy ile ilgili konu açıp benle kavga ediyosun ondan sonra gıcık oluyorum diyosun. burda kıl sorusu ile ilgili cvp verirken sen gelmiş boydan bahsediyon ondan sonra kavga çıkarıyon asıl gıcık olunması gereken sensin ben değil. ben hiç bişi yapmadım
- Aşk İlişkileri konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılAğda denen bir şey var
04 Yorumla
Soran+1 yılCan yakıyo ağda ve hayatta yapmam !!
- +1 yıl
Kadin olarak ben katlaniyorim sen katlanamiyo musun pardon
Soran+1 yılİyide siz kadınlar alışmışsınız ve bir erkekler hayatımızda denemediğimiz birşeyi dememiz halinde canımızı fena halde yakar...
- +1 yıl
Ya alışırsın bir şey olmaz başta acıyo 5 dk sonra hissetmion bile
+1 yılağda fabrikasına git kazanın içine atla
21 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılkıldan tuyden meseleler hep bahane
01 Yorumla
Soran+1 yılVallahi bu türk kızlarını hiç anlamıyorum yaa.. Pireden deve çıkarırlar.. Ama onun yanına koymam elbet.. Allah banada büyük.. Bir yerden yüklü mevlada para bekliyorum geldiği gibi neler yapıcam neler.
Çaış para kazan yaptır
04 Yorumla
Soran+1 yılTüm vücudun seansına 2000 bin lira istiyorlar..
Soran+1 yıl@magdelena seansları aylarca sürebiliyor.. Bu yüzden en az 10000 bin lara gidebilirmiş..
Lazer var canim ya dert etme o kadar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılKolonya döküp çakmak tut.
01 Yorumla
Soran+1 yılOldu canım..
Ağda yap
02 Yorumla
Soran+1 yılCan yakar.. Yaa bitkisel ürünler diyorlarda hiç iyi yorumlar duymuyorum.. :(
+1 yılKırptırt
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? Kıptırmak nasıl oluyo? :(
Yapma ya hayırlısı olsun
00 Yorumla
+1 yılagda yap
14 Yorumla
Soran+1 yılOda fena halde can yakar..
- +1 yıl
uzunca bı surek cıkmaz ama rahtlarrsın
- +1 yıl
😂😂
Soran+1 yıl@Kelebekketkisii Kardeşim işi dalgaya almakta üstünüze yok haa !!! Ayıp bee ayıp !!
Saçmalamışsın.
04 Yorumla
Soran+1 yılNeye saçmaladım? Ben ayrılmadım ki o ayrılmak istedi.. Altında farklı bir neden var ve öğrenecem..
Soran+1 yılÖğrenecem zaten o yüzüğü ona yedirecem... Bu kadard grur kırıcı olmaya gerek yoktu yani.. Sadece 2 ay sonra yüklü mevlada para geliyo ve anında kurtulcam bu tüyünden kılından aynı zamanda bana yaşattıklarının on mislini ona yaşatacamm !!!
- +1 yıl
Bence o kız için kıl tüy derdine düşme ne diye alıyorsa erkek kıllı olur? Ayrıca 1 kez alırsan sürekli almak zorunda kalırsın. Seni olduğun gibi sevmiyorsa bırak gitsin. Bugün bunu bahane edem yarın oho... kaldı ki böyle birşeyi yüzüne vurarak ayrılması çok yanlış gurur kırıcı.
Bısve
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılepilasyon
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem