Nişanlım iflas etti ayrıldık sizce ne yapmalıyım?

Beni tanıdığında açıktım saçlarım doğal sarı, benden tesettüre girmemi istedi zorladı çok sevdiğim için kabul ettim, o dönem Maddi olarak çok güçlü bir yerdeydi, ramazanda işleri yüzünden bana zaman ayıramadı konuşamaz görüşemez olduk, ben o dönem bu ilgisizliğinden dolayı ne kadar şikayetçi olsam da düzelmiyordu ve beni kaybetmekten korkmadığını anladığım yerde yüzüğü attım, ailem herkes öğrendi ama onun ailesi bilmiyor hala, bu kişi Türk değil Qatar Dohalı ve ben yüzüğü attıktan üç dört gün sonra iflas etti tamamen, arabasına kadar satmak zorunda kaldı, bana geri döndü bu üç dört gün içinde geriye döndüğünde sıfırdı, ben barıştım ailem vs. Bilmiyordu barıştığımı, ona ben senin yanındayım düzelecek dedim, yüzüklerimi getirdi parmağıma taktı, sonra daha kötüye gitti her şey, benden git gide daha da uzaklaştı, ben her kötü anında yanında olmak istedim, suçlayıcı tavırlar sergiledi, psikolojik olarak bitmiş durumda olduğunu söyledi durdu triko fabrikası açmak istedi, asıl işleri o olduğu için 30 bin dolarlık çek ihtiyacı vardı ve bulamadı daha kötüye gitti, ve beni itti sürekli, bugün girdiğim tesettürden çıktım, ve evine gittim yüzüklerini verdim bana aldığı değerli herşeyi, yüzünün ifadesi kalbimi paramparça etti, açıldığım için bana kızdı, oturup ağladı ve beni asla duymadı, giderken gitme dedi gittim, çok ağladım, onu çok seviyorum, bana parayla ilgisi varmış gibi konuşanlar olursa ben parası varken yüzüğü atmıştım hiçbirşeyi yokkende yanında oldum, ama onu öyle bıraktığım için vicdan azabı çekiyorum, sabah evine bir anda gidip kahvaltı hazırlayayım ve bu süreçte bi arkadaş olarak bile yanında olayım diyorum, sizce ne yapmalıyım
Nişanlım iflas etti ayrıldık sizce ne yapmalıyım?