Sapık gibi resmen vücudumun röntgenini çekiyo. Ben açık giyinmem normal giyiniyorum ona rağmen çookkkk fazla bakıyo.
Gerçekten çok geriliyorum. Çok sinirli oluyorum. Aynı iş yerindeyiz mecbur görüyorum. Napabilirim ya:(
Sapık gibi resmen vücudumun röntgenini çekiyo. Ben açık giyinmem normal giyiniyorum ona rağmen çookkkk fazla bakıyo.
Gerçekten çok geriliyorum. Çok sinirli oluyorum. Aynı iş yerindeyiz mecbur görüyorum. Napabilirim ya:(
bakmasını engelleyemezsin ama rahatsızlığını dile getirebilirsin. yine de merak ettiğim bir şey var. çok sinir olsan da seni arzuladığını hissetmek libido artışı yaptı mı istemsizce?
Ne dicem ki bakma mı?
eski ofisimde böyle birisi vardı kızlar kızıyordu ona ama bir şekilde şeytan tüyü mü bilmem kızların etkilendiğini farkettim.
Napim? Ben rahatsız oluyorum. Evli çünkü. Bekar olsa hadi neyse
aslında ne söylersen söyle farketmez seni becermeyi kafaya koymuşsa bunu sende bir süre sonra istemeye başlayacaksın. yanı başımda o arkadaş kız arkadaşımıza yaklaştı dudağının dibine kadar neredeyse gözümün önünde dudaklarını öpecek kadar yaklaştı ve bu gün nasılsın dedi. kız da böyle yapma bak sana çok kızıyorum dedi elin rahat dursun. ama elini görmemiştim muhtemelen elledi. ve muhtemelen her zaman elliyordu. beni bile sertleştirdi bu manzara kızı düşünemiyorum bile o an ıslandı kesin
Cevap
4Cevap
Bir sorunuz mu var diye sor rahatsız oldugunu dile getir
Şikayet edebileceğin bir amir memur yok mu?
Ne dicem ki bana bakıyo mu mu?
Salla gitsin
Ya ama o kadar rahatsız ediciki bakışları.
Bakmıyorum dicek? Of ya
İş yerindemi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?