çok cimri bir esim var ailesiyle ortak is yapiyor anne babasi da cok cimri. Babasi haftalik 200-250 lira veriyor birde faturalarimiz ödeniyor o kadar. Dogum yaptigimda bile ne ev alışverişi icin ne çocuk alisverisi icin ne de benim icin para vermediler. Ailem karşıladı. Asla utanmalari yok biri bisey versin ama biz bisey yapmayalım kafasindalar. Resmen dilenciler. Kocam calistigini babasina veriyor ihtiyaci olmasina ragmen altina bir pantolon bir ayakkabi almiyor 15 gunu gecti kombim bozuk yaptirmiyo ama gunluk en az 200 lira kazaniyolar o da en az. Genelde 300 400 kazaniyolar. 1 seneyi gecti eve hapisim gezmeye göturmez asla. Mazot parasindan bile korkar piknige gidelim desem. Bir de annesi kıskanıyor. 1 bucuk sene de bir kere bize yakin sahile gidip semaverle cay demledik biri gormus onlara soylemis kavga cikarmislar hemen bir daha getirmedi. Tek annemlere gidebiliyorum. Cocuk olmadan önce tramvayla belirli bir yere gidince aliyordu asla gelip almaz bin bir bahaneyle mazot gitcek diye. Vurmasi var. Kaynanam beni cok kiskaniyo bunu da soyleyen esim. O cekmis bende cekecekmisim yuzume diyor daha yeni gelin olduğum da. Cocugumu bile kiskaniyo surekli kusur bulur. Babasiyla kiyaslar cirkin muamelesi yapar ama cok guzel oglum. En azindan onlar disinda herkes söylüyor. Dogum yaptim sezaryen 2 gun olmus esim kaldiriyo beni oturunca. Hic cekinmeden annemin yaninda bu kadar da naz olmaz ki canim diyo. Esim basta beni savunuyordu bakti ailesine muhtac beni boşladı korumuyor. Hamileligimde hepten boşladı nasil olsa gidemez diye. Hamileligimin altinci ayında kayinvalidem cok hafif bir sebepten kavga çıkardı bu kez bende susmadım. Ne yaparsa yapsin susuyordum. Ayilma bayilma numaraları ki eşimde anladi numara oldugunu bosa bunu diye bagirmalar kayınpeder bunun zürriyetinden hayir gelmez anasi alsin gitsin bunu demis. Sucun ne derseniz sigara iciyorum ferace giymiyorum namaz kilmiyorum cok temizlik yapiyorum para gidiyo. 3 kilo patatesi 1 hafta yetiremedi diyormus. Kalin soyuyo diyomus. Halbu ki soyacakla soyuyorum ama o havuc tirtiklar gibi tırtıklıyo Allahin cimrisi. Cevresindekiler guzel uzun zayif gozleri masmavi gelinin deseler catliyo hasesinden. Sanki gelin degil kumayim. Cocugu dusurecek raddeye geldim annemler hastaneye getirdi aradim haber verdim kaynanama aramadi bile. Kocam teli acmadi guya uyuyomus. Babam kayinpederi ariyo kaynanam aciyo teli hasta yatiyo o napayim diye şerefsiz sekilde konusuyo. bir daha bizimkilere dönüş yapmiyolar. Simdi torun seviyolarmis. Getirmiyorum cocugu esimede sebebini alenen soyledim cevap dahi vermiyor. 2 gunde bir getirdim hep laf sokmaya devam ediyo gram akillanma yok. Bende getirmedim bir daha. Eve hapisim derken cidden hapisim pazara markete bile gidemem elime asla para vermez. Cocuga biseyler alsam bilezik bozdurdugum parayla koltuk sandalye devirir iki gun yuzume bakmaz. Artik cok sogudum. Ailen demeyin ailede de durumlar cok karişik. Geri donsem asla bir gram huzur bulamam ayni burda ki gibi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAbla ya Allah yardımcın olsun boşansan bir dert boşanmasan bir dert. Boşansan baba evinde rahat edemezsin evliyken de durum ortada. Ne pislik bir aileymiş bunlar ya parayı mezara mı gömecekler Allah’ın pis cimrileri Allah yardımcın olsun inşallah çok iyi anlıyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılAmin insallah ablacım. Evlenirken cok cok dikkat et. Once esine sonra ailesine sonra maddi imkanlara. Asla goz ardi etme. Normal bir yasantin olmasina bak.
- +1 yıl
Teşekkür ederim abla tavsiyen için bende öyle düşünüyorum korkar oldum valla. Abla senin için yapabileceğim bişey varsa lütfen özelden ulaş bana lütfen 🙏🏻 gerçekten senin için çok üzüldüm ve sende ablamı gördüm senin yaşadıklarının aynısı resmen. Çocuğunu da benim için öper misin ❣️ Allah büyüktür inşallah bu çektiklerinin mükafatı olacaktır. Bu da senin imtihanın işte. Herkesin imtihanı farklı seninde şansın işte rabbim yüzüne gülsün sana eşine çocuğuna sağlık sıhhat versin inşallah en Kısa zamanda düzelirler yaa. Verdiğin tavsiyeler için de çok sağol abla cansın ❣️
Soran+1 yılTeşekkür ederim guzelim benim. Amin inşallah ❤ Allah bahtini yolunu acik etsin insallah. Iyi insanlarla karsilastirsin seni. Öperim tabi ki. 😊
- +1 yıl
Allah razı olsun ablam ❣️😇
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
Kardeşim sen sabret insallah Allah sana güzel kapı acacaktir,, ve şunu yapman en dogrusu olacak o kocan olacak salagi (k, bakma) bir sekilde kandirip artik onu sen hallet,, kaynanandan uzak bir yere tasinin bunun şu anlik baska cözümü yok
01 Yorumla
Soran+1 yılAsla öyle bir cesareti yok cok pisirik babasının onu isten cikarmasindan kovmasindan cok korkuyor ac kalirim sanıyor. Kendine guveni yok. Hala 15 yasinda ergen gibi annesinin karsisinda titriyor ama bana donup ben bu evin reisiyim diyor. Yersen tabi. Ona olan saygimi kaybettim onun bu icler acisi acinacak halini gördükçe. Ben bir adamla değil ailesine bagimli 15 yasinda bir ergenle evlenmisim maalesef. Koca olacak vasif yok adam da
+1 yılSiz hayatın en büyük tokadını yemişsiniz. Anlamadığım şey evlenmeden önce bilmiyor muydun
026 Yorumla
Soran+1 yılKeske bilseydim öleceğimi bilsem evlenmezdim. Cok yalan sözler verdi gizledi herseyi evlenene kadar sanki hep yanımdaydı kendi gözünde garantileyince beni gercek foyasini meydana çıkardı. O da pisman bakmayin. Ama kendini de yakti beni de yakti. Evlenmeden once anasindan babasindan kurtulmak icin gece 12 1 de eve giren adam anaci babaci oldu cıktı bana bin bir eziyet etmelerine ragmen.
- +1 yıl
Hala geç değil biliyorsun değil mi?
Soran+1 yılNe icin gec degil?
- +1 yıl
Kendi hayatını kurmak icin. Böyle mi yaşayacaksın hep?
Soran+1 yılAile evim de cok fena Kendi ailem saygi duymuyor bana. Annem en az beni sever cocuklari icinde. Çunku abim ilk cocugu tek erkek cocugu ve erkek cocuguna annem cok düşkün. Kardesim de tekne kazintisi ve cocukken ciddi bir rahatsizlik gecirdi. Annem ona kizip beni doverdi 15 16 yasimda bile. Doktor uzulmesin demis. Hasta olma sansi kalmadi cok şükür ama o da bu sayede kurtuldu herşeyden olanda tabi ki hem ilk kiz cocugu hem ortanca cocuk olan bana oldu. En az imkan bana verildi hep. Hamileyken annem vurdu bile bana. Esime demedim iyice cesaret bulur korkusundan. Bekarken cok dayak yedim. Hala daha abim babam yengemin yaninda bile en ufak seyde bagiriyolar bana. Yerin dibine giriyorum. Üniversiteyi dayak yiye yiye okudum. Acigim diye. Ama ben hic kardesim gibi mayo bile giymedim. Ona kizmiyolar nedense. Tek basima yasamama ailem asla izin vermez. Cocugum kucuk kim bakacakta calisicam su an elim kolum cok bagli
- +1 yıl
İyi de hem ailem yok diyorsun hemde izin vermezler diyorsun.. Bakıcılar var ve yaşayacağın şehri taşırsın, devletten yardım istersin ve belediyelerden. Ben sana sayfalarca şey yazarım buraya. Önemli olan senin bir şeyi yapmak için biriktirdiğin azim. Sende bu azim var mi?
Soran+1 yılAilem var ama eziyet ederler Cocugum cok kucuk kim bakacak ben calisirken. Ailem eskisinden beter davranacak bunu da adim gibi biliyorum. Calismayi o kadar cok istiyorum ki anlatamam. Kurtulus benim icin çalışmak. Kaynanama 6 aylık olsun sen bak ben calisayim dedim kac kere. Deneme olsun hesabi 2 3 saatliğine kaynanama biraktim cocugu ac birakmis cocuk kuduruyor aglamaktan tok diyo bana. Eve gelip mamalarin oldugu gibi durduğunu gorunce anladim buna nasil birakayim ben cocugumu. Bakici tutsam kazandigim bakiciya gidecek. Annem abimin cocuguna bakıcak yengem calisiyo. Bosansam annem 2 cocuga birden hayatta bakamaz.
Soran+1 yılAilem sokakta birakmaz beni ayri evde durcam desem doverler bile laf soz olur diye ve çok kotu davranirlar eskisinden daha kötü davranirlar. burdan daha beter olur orasi benim icin. Bir cehennemden baska cehenneme geçmenin ne anlami var
- +1 yıl
Beni anlamadın. Aileni unut, yeni bir şehir yeni bir hayat düşün. Sen bunu yaparken sana yardımcı olabilecek bir sürü kurum. Bakıcı falan.. Sen iyi misin?
- +1 yıl
İyi de gittiğin yeri bilmezlerse nasıl dövecskler? Senin ailen yok. Öyle aile olmaz
Soran+1 yılNe kurumu ya. Is bile bulamadı bana o kurumlar 2 sene surundum. Memur olacam diye kendimi yirttim 90 puanla atamam olmadi torpilim olmadigi icin. Yardima basvurdum bu korona sebebiyle o bile olmadi. Ben tek basima ne yaparim hic tanimadigim bir insana canimdan parca evladimi nasil birakirim. Dovcek mi ac i birakcak belli degil. Cekip gitmek kolayda isin sonunda kotu yola bile dusebilirsin. Geriye donme sansini tamamen yok edersen elinde ki herseyin gider. En fazla alacagim 3000 maasla bakici mi tutucam ev mi yoksa gecinecek miyim 2 aylik bebekle.
Soran+1 yılBakici bulabilsem evliyke calisir kendimle cocugumun ihtiyaclarini karsilar kocamin yuzune bile bakmam. Ama 1500 lira istiyo bir bakici en asagi. Benim elime de yol parasi sunla bunla hic bisey kalmicak
- +1 yıl
Hangi şehirde yaşıyorsun?
Soran+1 yılIst
- +1 yıl
Ne mezunusun?
Soran+1 yılMarmara maliye.
- +1 yıl
Sen mi iş bulamıyorsun ya da dalga mı geçiyorsun?
Soran+1 yılOzel sektorde buldumdu ama iflas etti is yerim. bir daha da bulamadim kac yerle görüştüm keske okulla olsa ortalamam 3.45. Kapaliyim o yüzden ozel sektor buyuk şirketler istemiyor. Kucuk isletmeler de az para veriyolar ama yine olsun diye bakiyorum ama olmuyor. Cocukta olunca is hayal oldu anlattigim sebeplerden. En azindan kres cagina gelene kadar.
Soran+1 yılSiz hala anlamadiniz mi ben cok sanssizimdir. 2 sene kendi isimi bulamadim yetismis eleman istiyoruz dediler de tezgahtarlik yaptim sonra asgari ucretin cok altinda 1 senesi sigortasız olmak uzere 3 sene çalıştım
- +1 yıl
Yok artık. Böyle bir şey olamaz. Kapalılıkla alakası yok ji bunun. Çok saçma..
Soran+1 yılYoo alenen bir kac sirket tarafindan "türbanli" calistirmadiklari gerekcesiyle (oz gecmisimde bilerek foto koymuyorum) görüşmeden ret cevabi aldim. Sirket politikasi bizimle alakasi yok diye gönlümü almaya bile calistilar. Maalesef hayatin gercekleri bunlar.
- +1 yıl
Çok üzücü ya. Başka bir şey denedin mi?
Soran+1 yılNasil bisey anlamadim?
- +1 yıl
Yani Farklı sektörler gibi
Soran+1 yılTecrube istiyorlar. Ben kendi meslegimde ki tecrübemi zor bela bir tanıdık vasitasiyla asgari ucretin cok cok altinda 1 sene sigortasız toplamda 3 sene calisarak edinebildim. Tuvalet bile yikadim ofisin temizliğini ben kendim yaptim patronuma kahvaltisini öğle yemeğini bile ben hazirladim. Sirf deneyimim olsun diye. O isi bulana kadar 2 sene süründüm ayaklarimin acisindan aglaya aglaya tezgahtarlik yaptim 12 13 yeri geldi 14 saat. Bulan buluyor. bazi insanlar sansli bazi insanlar da benim gibi biraz sanssiz maalesef. Cok sukur yine de basimi soktugum bir ev var ben ve evladim saglikliyiz. Buna da bin şükür
- +1 yıl
Öyle ama ruhen sağlıklı mısın?
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Bu adamı daha ne kadar çekeceksin. Kesinlikle boşanmalısın bundan
09 Yorumla
Soran+1 yılSonrasi ucurum. Kurtulus yolu bulsam garanti olsun diye üst üste bir kac kere boşardım
Soran+1 yılAilenin evi de cok sıkıntılı tek basima yasayim desem asla izin vermez ailem. Cocuk cok kucuk uni mezunuyum meslegim var ama annem bakamaz diger torununa bakacak onlar daha kiymetli.
Soran+1 yılKendi ailem saygi duymuyor bana. Annem en az beni sever cocuklari icinde. Çunku abim ilk cocugu tek erkek cocugu ve erkek cocuguna annem cok düşkün. Kardesim de tekne kazintisi ve cocukken ciddi bir rahatsizlik gecirdi. Annem ona kizip beni doverdi 15 16 yasimda bile. Doktor uzulmesin demis. Hasta olma sansi kalmadi cok şükür ama o da bu sayede kurtuldu herşeyden olanda tabi ki hem ilk kiz cocugu hem ortanca cocuk olan bana oldu. En az imkan bana verildi hep. Hamileyken annem vurdu bile bana. Esime demedim iyice cesaret bulur korkusundan. Bekarken cok dayak yedim. Hala daha abim babam yengemin yaninda bile en ufak seyde bagiriyolar bana. Yerin dibine giriyorum. Üniversiteyi dayak yiye yiye okudum. Acigim diye. Ama ben hic kardesim gibi mayo bile giymedim. Ona kizmiyolar nedense
Soran+1 yılCocugum cok kucuk kim bakacak ben calisirken. Ailem eskisinden beter davranacak bunu da adim gibi biliyorum. Calismayi o kadar cok istiyorum ki anlatamam. Kurtulus benim icin çalışmak. Kaynanama 6 aylık olsun sen bak ben calisayim dedim kac kere. Deneme olsun hesabi 2 3 saatliğine kaynanama biraktim cocugu ac birakmis cocuk kuduruyor aglamaktan tok diyo bana. Eve gelip mamalarin oldugu gibi durduğunu gorunce anladim buna nasil birakayim ben cocugumu. Bakici tutsam kazandigim bakiciya gidecek. Annem abimin cocuguna bakıcak yengem calisiyo. Bosansam annem 2 cocuga birden hayatta bakamaz.
Soran+1 yılBende bilmiyorum gerçekten. Ama en karanlik gecenin sabahinda bile gunes doguyor, benim icin de dogacak o gunes inşallah
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirbirinizi düzgün tanıyın öyle evlenin saçma sapan evlenirsen çekersin böyle maalesef
02 Yorumla
Soran+1 yılAyni evin icine girmeden 10 senede olsa tanınmıyor maalesed insanlar kolayca gidebileceginizin farkindayken gorustugunuz bir kac saatligine rahatlikla rol yapabiliyorlar. bir olay karsisinda bekarken yanınızda olup sizi koruyup guven verip evlendikten sonra nasil olsa gidemez zorunda vb. Dusuncelerle sizi yalniz birakabiliyolar. Bunu erkeklerin cogu yapıyor. Arkadaslarimim %90 ı buna benzer seyler yasadi. Yillarca konuşan da gorucu usulu evlenen de. En uzucu kismi ne biliyo musunuz. Hangisine sorsam kocani seviyo musun diye. Olumsuz yanit almasam da hic biri seviyorum demedi. Bilmem ki, evlenmeden once ki gibi degil, aliskanlik vb cevaplar aldim. Evlenen kadinlarin %90 ı mutsuz, ancak boşanmak hicte kolay olmadigi icin oturuyolar oturduklari yerde
Cevap sahibi+1 yılBenim gördüğüm kadarıyla bacı insanlar evlenmeden önce beraber ayrı eve çıkıyorlar 6-9 ayda herşey ortaya çıkıyor zaten ama bizim millet olmaaaz her an zorla tecavüz eder korkusu olduğu için izin vermiyorlar ulan madem ayrı eve çıkıcağana güvenmediğim kişiyle o zaman nasıl evlenirsin ki
+1 yılBu kadın bu kocayı boşayamazsa kesin aldatır. Ne dolmuşusun sen öyle
012 Yorumla
Soran+1 yılErkek mi aman tövbe tövbe bosansam bile buyuk konuşmayım ama asla evlenmem. Erkek yuzu gormek istemiyorum oglum disinda
Soran+1 yılNe aldaticam ben haysiyetsiz degilim. Rabbim korusun esirgesin iyi temennilerde bulunum lutfen. Namus benim namusum kocamin değil.
- +1 yıl
Yaşın kaç seni daha gençsindir muhtemelen... bu kadar çok şey zoruna gidiyorsa ayrılmayı düşün tek başına ayakları üzerinde kalamazsın Tabii o da zor
Soran+1 yıl26 yasindayim kucuk değilim uni mezunuyum ama issizlik yuzunden çalışamıyorum yillarca calistim meslegim var. Bebek olunca kaynanama bakarsin ben calisirim gecinemiyoruz dedim. 3 saat cocugu bıraktım gecende ac birakmis yavrumu verdigim mamalar azalmamis bile. Kuduruyodu cocuk verdim mama dedi evde kaplari cikarinca gördüm. Kocam olacak adam da hala anasini aklama peşinde. Ailemin maddi durumu da cok iyi. Ayda 20.000 lira girer eve. Saray yavrusu gibi evler falan. Ama ben bekarken aldigim 1000 lira maasimi alirlardi elimden ama kardeşim ozel unilerde okuyor, kendine 5000 liralık oda takimi laptop aldirip yurtdışına babamla tatile gidiyor. Ben otelde tatil yapmayi birakin bir kere havuza bile giremedim
- +1 yıl
Biraz sessiz sakin bir tip sin galiba çok ezdirmişsin kendini Ama ne olursa olsun Sonuç olarak o senin ailen Eğer katlanılmaz duruma gelirse son çare olarak yanlarına gidebilirsin En azından el evinde eziyet çekmekten ailenin yanında kalmak daha iyidir. severek mi Evlendin kocanla
Soran+1 yılAsla utangac değil cazgirimdir. susmamin sebebi esim beni koruyordu ve kaynanam değişecek bana alisacak inancim vardi. Cok safim. Kıskandığını dusunemedim bile. Yine susuyorum cunku en ufak olayda bosatmaya calisiyo kaynanam. Ama bosanirsam bir gun. Onu oyle bir dovecem ki tum kotu kaynanalara ibret olacak. Kendi ailem saygi duymuyor bana. Annem en az beni sever cocuklari icinde. Çunku abim ilk cocugu tek erkek cocugu ve erkek cocuguna annem cok düşkün. Kardesim de tekne kazintisi ve cocukken ciddi bir rahatsizlik gecirdi. Annem ona kizip beni doverdi 15 16 yasimda bile. Doktor uzulmesin demis. Hasta olma sansi kalmadi cok şükür ama o da bu sayede kurtuldu herşeyden olanda tabi ki hem ilk kiz cocugu hem ortanca cocuk olan bana oldu. En az imkan bana verildi hep. Hamileyken annem vurdu bile bana. Esime demedim iyice cesaret bulur korkusundan. Bekarken cok dayak yedim. Hala daha abim babam yengemin yaninda bile en ufak seyde bagiriyolar bana. Yerin dibine giriyorum. Üniversiteyi dayak yiye yiye okudum. Acigim diye. Ama ben hic kardesim gibi mayo bile giymedim. Ona kizmiyolar nedense
- +1 yıl
Vay arkadaş ya Ne Hayatlar varmış Üzüldüm bak şimdi hangi dalı tutsan elinde kalmış. O zaman en güzel yol bir müddet daha sabret bakalım Belki kocan yola gelir Zaten aile büyükleri evliliğin içine girdi mi kesinlikle bir sorun çıkıyor
- +1 yıl
ama anlattıklarına bakılınca böyle bir adamın da değişmesi çok zor Belki de mucize işin zor kardeşim Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılHic cikmadi ki ailesi en başından beri icindeler. Özellikle kaynanam surekli esimi bana karsi doldurdu. ama onun da el kapisinda kizi var rabbim bir sekilde sorar hesabini. Yola gelirse gelir yoksa önünü ardini dusunmeden cocugumu da alip gidicem. Dayanacak takatim kalmadi
- +1 yıl
Neyse işte burada gizliden içini döktün Rahatladın iyi gelmiştir En azından burası Belki başka kimseler anlatamıyorsun bunları.. illaki ömürsüz boyunca böyle yaşayamazsın büyük çözüm yolu bulunacak
- +1 yıl
Zaten bu saatten sonra geriye dönüş çok zor düzelse bile Kocan bir şeyler eksik olur ona karşı hislerin de
Soran+1 yılCok haklisiniz
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen ne kadar dolmuşun öyle. Işin çokk zor gerçekten
01 Yorumla
Soran+1 yılKafayi yememe ramak kaldi
+1 yılBunu git aile buyuklerine anlat
06 Yorumla
Soran+1 yılAilem biliyor annem ac değilsen boşanma kafasında ailemin yaninda cok guzel numara cekiyor. Ailem anlatmami istemiyor annem falan kendi kendine yasa kaderinmis diyor. Maddi olarak cok yardim ettiler ama boynuma tasma diye. Sus otur kocanin evinde diye. Kizkardesim annem de tansiyon var seker var tevekkul et otur anlatma anneme diyor. Ama kendisi sevgilisi arabayla gezdirmiyor diye agliyor. Istedigi restorana değilde ona denk baska bir restorana getirse (lüksluk olarak) kavga cikariyor. Bana da makarna ye otur kiyma tavuk yemesende olur diyor.
Soran+1 yıl@cem1cem bilmiyorum ölesim var. Evladim tek kazancim. Onun varligi beni ayakta tutuyor cok şükür
Soran+1 yıl@cem1cem iste bilmiyorum bende size soruyorum
Soran+1 yıl@cem1cem esim is olarak ailesinden ayrilana kadar hepten buz olucam. Evlilik degilde ev arkadasligi ebeveynlik ortak cocuk olacak ilişkimiz. Hala hic bir caba sarf etmeden benden ilgi ve sevgi beklemesini asla anlayamiyorum. Beni sucluyor sanki kendisi degil beni bu hale getiren. Eskiden kapida kosa kosa karşılardım onu geleceği saati hesaplardim. Artik hoşgeldin demek gelmiyor icimden ve demiyorum. Dogum yaptıktan sonra 4 kere daha vurdu bana. En sonuncusu dun aksamdi. Biz artık asla eskisi gibi olamayiz.
- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yıldeğişebilir ama bu zamana kadar olmadı ise zor
08 Yorumla
Soran+1 yılYok daha kotu oluyor zaman gectikce bende ise tahammül kalmadi ev zindan geliyo evimden bile sogudum tasinma imkanim olsa 1 gun durmam
- +1 yıl
terk edip gidesin geliyor belli ya
Soran+1 yılCocugum olmasa çoktan bosanirdim helalinden kazanir otururdum asagi kimseye minnet etmeden ama babasiz birakmak cocugumu bunu yapamıyorum. Mesleğim var. Namusumla calisirdim
- +1 yıl
babasız kalmıyor ki ya babası o sen kurtul o da düzenli gelir alip gezip gelir
Soran+1 yılAilem asla yaklastirmaz bir daha esimi. Ailecek gezenleri gorunce hep kalbi burkulcak. Kuzenim cocuklugundan beri oyle. Ondan cok net biliyorum
- +1 yıl
anladım ama hayatını zehir etme değmiyor emin ol
Soran+1 yılZaten düzelmezse belirli bir yere kadar katlanicam. Ötesi yok
- +1 yıl
gençken kurtulmak senin için daha avantajlı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocamdan çok sogudum, cocugum icin ve korktugumdan devam ediyorum. Bu adam degismez mi? Degismesi icin ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler