beni hic yapmadigim bisey sucladi ailesinin ailemin yaninda kucuk dusurdu agir seyler soyledi bende aglayarak tokat attım erkeksen beni bosarsınlan dedim oda bosadı simdi kopek gibi pesimde geziyor kızım var o evime gormeye geliyor kızım ona cok duskun geldigi zaman kalıyor bazen hamakta yatırıyorum zengin ve yakisikli olsa ne olcak bide utanmadan gece kucagima gelip gogsumu acip kizimi emdirmis yanimda uyumus yok neymis kizim dusmesin diye uyudum sabahta beni duvara yapistirdi öptü tekrar evlenelim
bende baska kadin al umrumda degilsin dedim sen onceden bir kadinla olmadim sen sonrada olmam pezevenkmiyim ben dedi cocugum var neden annesi varken baskasini istiyim diyor sen o annesinin onurunu herkesin icinde yıktın ayaklar altına aldın seyim kopsaydida demeseydim aglatmasaydim seni diyor simdi hatirladikca surekli hala canim cok yaniyor simdide gelmis hicbisey olmamis gibi benden onu affetmemi tekrar kadini cocugunun annesi olmami bekliyor
bende baska kadin al umrumda degilsin dedim sen onceden bir kadinla olmadim sen sonrada olmam pezevenkmiyim ben dedi cocugum var neden annesi varken baskasini istiyim diyor sen o annesinin onurunu herkesin icinde yıktın ayaklar altına aldın seyim kopsaydida demeseydim aglatmasaydim seni diyor simdi hatirladikca surekli hala canim cok yaniyor simdide gelmis hicbisey olmamis gibi benden onu affetmemi tekrar kadini cocugunun annesi olmami bekliyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dün yediğin hurmalar şimdi yavrum tırmalar de sen ona sürünsün şerefffsiz
yok beni aldatmadi beni sucladi sadece yapmadigim biseyden
Bazı soruları okurken "ben nasıl bir varoşa düştüm" diyorum.
Alamancı bu hatun galiba
Boşverin gitsin derim herkesin içinde karısını ezen kişi de sadece erkektir adamliktan çok uzak
Hanımefendi sakın daha bir araya gelme onu da hacı yaptıysa tekrar aynısını bir daha yapar başkasının lafıyla hareket eden ne kadından ne kocadan hayır gelmez Bizde toplum içinde Seni rezil kepaze ediyorsa selam bile verme eve bile alma
Karmaşık işler boşa detince neden boşayayım ya nolacak tokattan
Uğraşma sakın tekrarı olmaz
Sen de hala seviyorsn bence tekrar beraber olun 😊
ne sevicem be bunu nerden cikardin
Affetme
Özet geçsen okurduk
Kolay olmamalisin