+1 yılMerhaba, öncelikle yaşadığın zorlu durum için üzgünüm. Eşinin sana karşı kısır olmanı suçlama ve suçluluk yaratma davranışı kabul edilemez. Senin bu konuda suçun yoktur.
Bu durumda, eşinin duygularını anlamak ve açık bir şekilde konuşmak önemlidir. Öncelikle tıbbi yardım alarak çocuk sahibi olma şansınızın olup olmadığını belirleyebilirsiniz. Eğer tıbbi açıdan bir sorun yoksa, diğer alternatif seçenekler hakkında konuşabilirsiniz.
Eşinin sana karşı olan tutumunun nedenini anlamak ve onunla empati kurmak da önemlidir. Eğer eşinin endişeleri varsa, bunları açıkça konuşup çözüm yolları bulabilirsiniz. Ancak, eşinin seni suçlayarak ve aşağılayarak yaklaşması doğru değildir.
Sonuç olarak, önemli olan açık ve dürüst bir iletişim kurmak ve birbirinize destek olmaktır. Eşinin sana karşı olan tutumunu değiştirmek için elinden geleni yapmasını isteyebilirsin, ancak son kararı kendin vermelisin. Kendine saygı göstererek, saygı duyulmayı da sağlayabilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılevlat edinin bazı insanlar kendi çocuğuna annelik edemez bazıları da başkasının doğurduğu çocuğa annesinden daha iyi annelik eder belki sizin de böyle bir şeye ihtiyacınız vardır kocana anlat tekrar yoksa bu iş başa sarar ikinizden biri ayrılmak ister evlat edinmeyi düşünebilirsiniz
019 Yorumla
Soran+1 yılBen bunu teklif ettim ama o pek yanasmadi bende zorlayamadim
- +1 yıl
o zaman yapıcak bir durum yok Allahın veremediği çocuğu kendisi de evlat edinmiyorsa o da böbürlenmicek veya surat asıp laf etmicek seni oldu gibi kabul edicek başka çare yok varsa da ayrılmak kolay iştir
Soran+1 yılNe yapacagim bilemedim
- +1 yıl
eşinle oturup güzelce konuş
Soran+1 yılKonustum dedim bile isteye kabul ettin dedim o da biset demiyorum diyor ama baba olmak istiyor ben bunu anliyorum
- +1 yıl
o zaman demiyorum diyorsa üsteleme illa patlak verir yakında
Soran+1 yılUmarim olmaz ya
Soran+1 yılYani bu evliligimde bitmesin
- +1 yıl
senin sorunun değil ki bu yani kabul ederek evlenmiş seni Allah izin vermedikten sonra istesende çocuğun olmazdı yani belki taşıyıcı anne filan bulabilirsin tam bilmiyorum öyle şeyleri ama araştır artık dünya da her şeyin çaresi var
Soran+1 yılYok onun ile bile olmuyor cocugum
- +1 yıl
o zaman koca da laf etmicek yani seni de üzmesin her kadın ister anne olmak senin bi suçun yok kocanı da darlama sakın böyle mi fialn die sıkıntısı varsa gelir konuşur seninle boş ver o demedikten sonra
Soran+1 yılHaklisin
Soran+1 yılTekrar aynj seyleri yasarim diye korkuyorum
- +1 yıl
korkma ya toplum baskısı insanların değişik bakışları lafları sözleri umursama eğer biri semi kırarsa sende onları kır çünkü çocuğu olmayan bir sürü insan var ve bazen bazı istrdimiz şeyler çok zor olur bu yüzden kocanda anlayışlı biriyse senin arkanda durur nasıl öğrendin kısır oldunu
Soran+1 yılIlk evliligimde ogrendim
- +1 yıl
doktorda filan mı öğrendin
Soran+1 yılEvet doktora gittim neden hamile kalamiyorum diye 2 yil korunmasiz
- +1 yıl
demek nasip değilmiş ya bazı şeyler istedimiz gibi olmaz sen üzülme de canını da sıkma seni seven seni her halinle kabul eder
Soran+1 yılInsanin einde degil
Senin yapabileceğin bir şey yok ki. Kocan bunu bilerek ve kabullenerek seninle evlenmiş. Şimdi bunun yüzünden sana kendini kötü hissettirmeye hiç hakkı yok. Karşına al ve konuş bu konuyu.
01 Yorumla
Soran+1 yılDedim zaten bile isteye kabul ettin dedim o da ben bisey demiyorum diyor ama baba olmak istiyor bunu hissedebiliyroum
- Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılAllah isteyen herkese nasip etsin ama kendini bu yüzden ezdirme senin elinde olan bir şey değil ki hem bile bile kabul etmiş baba olmak onun da hakkı evet ama bunu baştan düşünecekti
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
+1 yılAllahım yaa ne insanlar var şu dünyada... benim boşandığım eşim ilk önce gebe kaldı ve düşük yaptı daha sonra uzun süre uğraştık çocuğumuz olmadı ve ben de sorun sende falan diyip bu adamlar gibi yapmadım onu tedavi ettirmek için doktorlara falan gittik dağa sonra gebe kaldı tabi doğuma yakın ben de trafik kazası geçirdim ve kazadan sonra tedavi falan alıp kendime geldiğimde ondan bisandim tedavi sürecinde yanımda olmadığı için ve ben de nedense artık böyle bir sıkıntısı olan eş adayı istiyorum evlenmek için... tabi biraz fevri biraz düşüncesizce olacak belki ama özür dilerim bu şekilde düşünüyordum ama Allah öncelikle hiç kimseye böyle bir sıkıntı veya sıkıntılar vermesin ama benim demek istediğim bu şekilde yapan erkeklere sinir oluyorum insanlıkla, Müslümanlıkla hiç alakaları yok
12 Yorumla- +1 yıl
Helal oksjn sana valla taktir ettim seni
- +1 yıl
Eyvallah canım ama bana hürriyet çok da takdir edilecek bir durum değil yani olması gereken bu hatta belki daha fazlasıydı ama işte sadece yapalicegimi yapabildim belki daha fazlasını bile yapabilirdim ama doğrudur haklısın şu devirde oluşan bu yeni zihniyette takdir edilebilecek bir durum çünkü nesil gerçekten bozulmuş hiç bu kadar uğraşımıyorlar vesaire
Aldatma yoluna bile gidebilir eşin. Eger ki uzaklaşıyorsa herşeye hazırlıklı olmalısın. Son kez konuşup sonuca göre boşanmayı düşünebilirsin ya da daha farklı yollar illaki vardır tüp bebek vs için onları tekrar tekrar deneyebilirsiniz. Anlayıs, vefa çok önemli.
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgerçekten adam olsa gerçekten insan olsa bebeğin olamıyor diye senden ayrılmak istemezdi. tam tersi senin yanında olması gerekiyor ve sana psikolojik destek olması gerekiyor. siz nikah masasında iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta diyerek evet demediniz mi? bunlar soğuma nedeni olmamalı illa her evlilerin çocuğu olmak zorunda mı? vardır bunda bir hayır
20 YorumlaÖncelikle umarım bir çocuk sahibi olursunuz bu konular gerçekten insanı yoruyor. Benim eşim de ilk evliliğini bu sebepten dolayı bitirdiğini söylemişti.
242 Yorumla
Soran+1 yılPeki ya olmazsa cocugum bu evliligimdede o zaman yine mi biter sence
Soran+1 yılYani hir evliligi surdurmek icin illa cocuk mu gerek
Soran+1 yılEsinizin mi cocugu olmuyor yoksa esinizin ilk esi mi
Soran+1 yılKocanizdan mi kaynaklanmis
Soran+1 yılAllah bagislasin kocaniz ilk esinden bu sebepten dolayi mi ayrilmis
Soran+1 yılPeki o kadina yazik degil mi sirf cocugu olmuyor diye bosanmasi
Soran+1 yılYazik olmus yanlis anlamayon sizlik bi durum degil tabi
Soran+1 yılAma o kadin ile ayni seyleri yasadigim icin uzuldum
Soran+1 yılAcaba o kadina ne oldu cocugu oldu mu
Soran+1 yılOlayin ic yuzunu bilmiyorum tabi yuzeysel konusuyor ama bence kimse cocugu olmuyor diye ayrilmayi hakketmez
Soran+1 yılUmarim olmustur benim olamadi maalesef ama ben yillarca cocugu olmayan ve ardindan anne olabilen kadinlarin haberini aldigimda cok mutlu oluyorum
Soran+1 yılBenim ilk es de diyarbakirliydi
Soran+1 yılVe haklsiin aile baskisi var
Soran+1 yılUstelik akrabamdi
Soran+1 yılEvliligi bu yuzden bitmis olan bir kadin gece gunduz israr eder artik kendisi icin degil kocasi icin ben ilk zamanlar kendim anne olmak istedigim icin hep dua ederdim ama artik sadece kocam icin istiyorum
Soran+1 yılKendimden vazgectim artik sadece esim uzulmesin o mutlu olsun istiyorum
Soran+1 yılBenim. ilk esimde benden bosandiktan sonra kisa surede evlenmis ve en son duydugumda ikizleri oldugunu ogrenmistim
Soran+1 yılAllah bagislasin evet cocuk bizde onemli
Soran+1 yılEvet diyarbakirliyim
Soran+1 yılEski esim teyzemin ogluydu
Soran+1 yılOyle
Soran+1 yılBenim eski esin teyzemin ogluydu biz akraba evliligi yaptik ve ardindan cocugumuz olmadigi icin bosandik 8 yil evliydik ben bosandiktan 2 yil sonra tekrar bir evlilik yaptim
Soran+1 yılMardinli
Soran+1 yılNe guzel
En yakın avukatı ara ve anlaşmalı olarak ayrıl sonuçta senin elinde olan bişey değil bu ve muhtemelen ne zaman çocuk görse aklına bu durum geleceğinden dolayı sana destek olmak yerine senden uzaklaşıcaktır
10 Yorumla
+1 yılMerhaba, seni bu durumunlar kabul edip, sonra bunu eksiklik olarak görüp yüzüne vuran biriyle aynı evde yaşamak, evliliği devam ettirmek imkansızlasir zamanla. Eğer bu davranışları seni huzursuz ediyorsa, yolunuzu ayırmanız en doğru olanı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılYeğeni oldu diye ona özenmiş, özenmesinde kötü bir durum yok ancak bunu seni aşağılayarak veya seni suçlayarak yapmaması gerekir. Sonuçta senin durumunu bilerek seninle evlenmiş.
00 Yorumla allah akıl fıkır versın dıyorum onlara... vallahı ne desem bos uzulmenı hıc ıstemem. sıkma sende canını lutfen uzulme buda sneın sınavın
02 Yorumla
Soran+1 yılIlk evliligim bu sebeple bitti tekrar bitsin istemem
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılVijdansızlık yapıyo dicem baba olmak ta çok güzel bişe. Depremde annesini babasını kaybetmiş çoçuklara bakabilir misiniz keske
01 Yorumla
Soran+1 yılBen evlat edinelim dedim pek yanasmadi bende zorlayamadim
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Senin durumunu bilerek evlilik yapmış şimdi bebek istiyorsa bı zahmet kendisi dogursun 😡😡🤬🤬
10 YorumlaYani durumu biliyordu şimdi böyle seni incitmeye hakkı yok
20 YorumlaDaha önceden başkasından çocuğu olan bosanmis bir erkek tercih etmelisiniz.
20 Yorumla
+1 yılSenin adına üzüldüm ben. Hadi o yine ayrılırda. Sen anne olamamayı nasıl kaldırabiliyorsun. Bu çok zor.
00 YorumlaBoşanma davasını basmalısın psikolojik şiddet bir kere bu bir de yıpratmadan tazminat davası en iyisi o olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılBaşta söylemissin o zaman sorun etmemiste şimdi neden sorun ediyor ümidini kesme başka tedavi yollarını araştır
00 Yorumla
+1 yılBir şekilde anne olmaya çabala olmuyorsa boşan bir daha da evlenme
05 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor iste cocugum
Soran+1 yılIlla bosanmam mi lazim cocugum olmuyor diye
- +1 yıl
Çocuk isteyen erkek çocuksuzdan sana dünyayı zehir eder. Bu halde kabülse veya seni ileride aldatacak bunlara evet diyorsan yaşa onla
Soran+1 yılAma bunu biliyordu
- +1 yıl
Bilip sorun yaratıyorsa konuş onla yok değiştiyse de terket
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. ayrıl dostum seni her zaman rahatsız etmesine izin verme
02 Yorumla
Soran+1 yılTekrar mi bosanayim
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik öncesi bu konuyu kesin olarak konuşup anlaşmalıydınız. Çocuğum olmayacak bunu bilerek evlen diye üstüne basa basa kafasına sokmalıydın. Şimdi ne desek boş
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılişin çok zor maalesef. Ekonomik özgürlüğüne sahip olabiliyosan bence boşan ve bir daha evlenme...
01 Yorumla- +1 yıl
Yazik ya kadina
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılboş ver çok takmamaya çalış hayatını yaşa olmadı boşa bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana bir soru ben boşanma aşamasındayım. İlk evlilikte boşandıgında hayatın nasıl oldı ve ikinci evliliği nasıl yaptın ve yaşın kaç?
02 Yorumla
Soran+1 yılIlk evliligim 26 yasinda bitti 2 yil sonra tekrar evlendim Şu an 30um
Cevap sahibi+1 yılSenin adına sevindim. Allah mutlu etsin inşallah. Ben olamadım cok sevdim ama terkedildim biliyorsun ama seven insanın benim gibi acı çekmesini istemem. Allah bir ömür ayırmasın. Gönlünce yaşa ilişkini inşallah.
Snde sole benim bu halimi bilerek alevlendin evlenmeseydn zorlayanmi oldu de s, et.
00 YorumlaEğer senden ayrılmak istiyosa zorlama boşanan gitsin kendine bu eziyeti etme. Evlilik düşüneceksin ilerde çocuklu bir dul adamla evlen derim ne de olsa baba olmayı tatmış olacak ve diğer çocuksuz erkekler gibi davranmayacaktir.
02 Yorumla
Soran+1 yılTekrar mi bosanayim
+1 yılBunu bilerek seninle evlilik yapmış gizlin saklın olmamış ona karşı, karşına al ve bu sözlerin beni kırıyor, incitiyor bunu bilip benimle bir yola çıktın de
13 Yorumla
Soran+1 yılDedim bisey demiyorum falan diyor ama ben hissediyorum
- +1 yıl
Kabul ederse evlat edinmeyi deneyin, bir aile sevgisine muhtaç çok bebek var
Soran+1 yılDedim aslinda pek sicak bakmadi bu fikre bende zorlayamadim
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç erkek arkadan ah etti. Şimdi çek çileni. Siz kadınlar kaç erkeği ağlattınız.
00 Yorumla
+1 yılAslında bir yolu var. Temiz abdestini al, otur Allah'ın huzuruna, bu isteğini icten dile sürekli. İçten edilen dualara Allah mutlaka karşılık verir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbile bile kabul etmıs ve daha sonra soyluyorsa bu kusur aramak dımıdır?
00 Yorumla
+1 yılBence böyle devam ederse boşan ve çocuk istemeyen , seni seven, düzgün bir adamla evlen. Her kadın anne olmak zorunda değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten 2ci evliligim bu
- +1 yıl
Tamam olabilir. Ben fikrimi belirtmiştim. Kocanla aranı düzeltmene sevindim.😊
+1 yılAma bu yaptığı saçmalık olmuyorsa olmuyordur. Senin elinde olan bir şey degilki
07 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmaliyim simdi
- +1 yıl
Herşeyi denemişsiniz. Birbirinize sahip çıkmaktan başka yapacak bir şey yok. Ama eşinizin yaptığı çok saçma geldi size daha çok ilgi göstermesi gerekirdi bence
Soran+1 yılAslinda seviyor beni gercekten sadece yegeni oldu ya simdi biraz ozeniyor bence
- +1 yıl
Olabilir ama sizede daha fazla ilgisi olduğunu hissettirmesi gerekir. Evlenirken verdiği sözü unutmaması gerekir değilmi iyi günde kötü günde boşuña söylenmiyor bu söz
Soran+1 yılOyle tabi
Soran+1 yılBelki zamanla duzelir
- +1 yıl
İnşallah düzelir
Ee kocan bole oldugunu bılerek evlenmedi mi
17 Yorumla
Soran+1 yılIkna edebilrsem
Soran+1 yılIkna edemedim iste
Soran+1 yılYani bi kac kez denedim cok yanasmadi
Soran+1 yılO istemeyince bende ustelemedim
+1 yılBöyle adamlar adamım diye ortada dolaşıyo..
10 Yorumla
+1 yılKocan kaç yaşında sen kaç yaşındasın
025 Yorumla
Soran+1 yıl30um kocam 32
- +1 yıl
Çok yaş farkı da yokmuş aranızda erkekler kaıdnın doğurduğu çocuğu bile başına kakabiliyor senin oğlun şöyle böyle diye yani her lafı büyütme seni kabul etmese senin için çocuk sahibi olmaktan vazgeçmezdi tekrar boşanma zor evlenirsin
Soran+1 yılBosanmak istemiyorum
- +1 yıl
Aynen boş ver eşine de napıcan g. tü boklu çocuğu her gün altını değiştircen çiş öğretçen rahatça tatile gidemiycen şu ekonomide harcamandan kısacaktın de
Soran+1 yılDurumumuz sukur iyi fakat insan yinede istiyor iste
- +1 yıl
Sıkma canını çocuk kolay bi şey dğeil şimdi iki sevgili gibi yaşarsınız çocuk olsa gece uyutmazdı babam bebek olduğunda annemle aynı odada bile yatmıyordu erkekler öyle
Soran+1 yılBende dedim ona ben sana evlat sevincini yasatamam ama seni cok mutlu ederim dedim seni baba yapamam ama cok sevebilirim dedim
- +1 yıl
O ne dedi
Soran+1 yılBu bana yeter demisti
- +1 yıl
boş ver takıntı yapma çocuk her şey değil çocuğu olan kurtulmaya çalışıyor napıcan Allah size de rahat hayat nasip etmiş
Soran+1 yılBende diyorum ona zaten bu sebeple birbirimize daha yakin olmamiz gerekiyor
Soran+1 yılCocugumuz yok ama birbirimize daha fazla bagli olabilir daha fazla vaktimiz var birbirime
- +1 yıl
Evettt.
Soran+1 yılO da haklisin diyor
- +1 yıl
İyi biri kocan aklını çelmelerine izin verme
Soran+1 yılNasil engellerim bu durumu
Soran+1 yılYani bende sıkılmasin kocam onun uzerine titriyorum onu uzecek tek bi kelime bile soylemiyorum hep mutlu etmeye calisiyorum sirf benimle evlendigine pisman olmasin diye
- +1 yıl
İyi yapıyorsun da özgüvenli ol
Soran+1 yılTekrar bosanmayi istemiyorum hele de sirf cocugum olmuyor diye asla
- +1 yıl
Evet.30 yaşını geçtik zaten çocuk olsa büyütüp evlendirene kadar kalan günlerimizi de rahat yaşayamazdık de
Soran+1 yılBaska ne yapmaliyim sence benden bikmasin
- +1 yıl
Kendini değerli hissetmelisin çocuk olmayacağını bile bile seninle evlendi
Soran+1 yılOyle ama pismanim dersede bisey diyemem
- +1 yıl
E bunu çocuğun olduktan sonra da diyebilirdi pişmanım senle evlendiğime diye Allah muhafaza
Soran+1 yılDemesin ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki olur kuzenimde oyke deneme falan oldu onada kısır diyorlardı yaşın kaç
03 Yorumla
Soran+1 yıl30um
Cevap sahibi+1 yılDeneyin bırakmayın yani kuzenimde öyleydi
Cevap sahibi+1 yılÇocuğu oldu şu an
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle zavallı insanlara açıyorum ne diye böyle bir sistem ediyor ki
015 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
Cevap sahibi+1 yılYani öncesinden çocuk olmayacağını söylemişsin
Soran+1 yılCidden soyledim hatta bu yuzden tekrar evlenmeye bile cekindim korktum
Cevap sahibi+1 yılÇok ayıp etmiş ama yazık ya Allah sabır versin sana
Soran+1 yılNe yapmaliyim peki simdi
Soran+1 yılSoyledim ona ben sana daha oncesinde bunu dedim diye bisey demiyorum diyor ama o da baba olmak istiyor anliyorum onu
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum ki fazla sorun yaratiyorsa birak onu terket
Soran+1 yılTekrar mi ayrilayim tekrar mi bosanayim
Cevap sahibi+1 yılYa elbette herkes ister çocuk sahibi olsun ama olmayınca ne diyebilirsin ki zorla mı olacak
Soran+1 yılBende isterdim anne olmak
Cevap sahibi+1 yılYani boşanmak iyi değil tâbi carede değil lakin bu durumda ne yapabilirsin ki normal ilişkiniz nasıl beki sadece çocuk mu sorun
Soran+1 yılOnun disinda iliskimiz iyi aslinda ilk evliligimdede hersey yolundaydi bi tek sorun cicuk iste
Soran+1 yılSimdi ki esimi seviyorum yani beni o ikna etti evlilige cunku ilk zamanlar cok korkmustum
Soran+1 yılBebek meselesi yuzunden
Cevap sahibi+1 yılOzaman oda sıkıntı yaratmasin çocuk için çok isterse bir bebeği evalt olarak getirsin büyütün hayirda kazanmış olursunuz
kendine saygısızlık yaptırma, müsaade etme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılya bu çok saçma ama ya öyle şey mi olur
00 Yorumla
+1 yılO kisir olsaydi napacakti cok merake diyorum
00 YorumlaAllah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılBile bile almış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBoşa gitsin biliyormuş zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçocuk istiyorsa başka kadınla evlenecek
02 Yorumla
Soran+1 yılSeni hersekilde kabul ederim demisti
Cevap sahibi+1 yılinsanların sözüne güvenmek bu devirde saçmalık değil mi
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. sonu ayrılık ya da evlat edinme
09 Yorumla
Soran+1 yılEvlat edinmeye nasil ikna ederim onu
Soran+1 yılSen benden vazgecmedigin surece ben senden vazgecmem dedim
Soran+1 yılAnlastik iste
Soran+1 yılBebek mevusunu acmayacak
Soran+1 yılOyle iste
+1 yılAyrılman gerekecek yine.
04 Yorumla
Soran+1 yılTekrar mi
- +1 yıl
Sonuçta bunu kabullenemiyor anlaşıldığı üzere. Bunu dert etmeyecek veya sizinle aynı şartlarda biri ile evlenmeyi tercih etmelisiniz. Bu değiştirebileceğiniz bir şey değil sonuçta.
Soran+1 yılEn basta bunu kabulenmisti ama
- +1 yıl
Anlaşılan o ki fikri değişmiş. Belki önceden çocuk edinmiş biri ile daha iyi olur.
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sana söylemiştim de
01 Yorumla
Soran+1 yılDedim o da ben bisey demiyorum diyor ama hissediyorum baba olmak istiyor
+1 yılBoşan
02 Yorumla
Soran+1 yılTekrar mi
- +1 yıl
Evet
+1 yılgeçmş olsun
05 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmaliyim
- +1 yıl
çekilmez artık sürekli başının etini yer
Soran+1 yılNe yapsam ki
Soran+1 yılAyni seyleri yasamak istemiyorum