+1 yılhaklıysa tutar. sen bir düşün haklı mıydın haksız mı? özür dile helalleş.
ölüm var hesap var. mahkeme-i kübra var. bu dünyada çözülebilecek bir meseleyi ahirete taşıma derim.412 Yorumla
Soran+1 yılhelalleşebilmek keşke kolay olsa, asla hatalarını görmüyor en ufak olaydan patlayıp bana neler neler diyor çok acı çekiyorum :(
- +1 yıl
insan değişir, değişebilir. ben böyleyim diyerek kesip atamazsın. yap yap özür dile. bir gün karşındaki çeker gider boş duvarlardan özür dilersin. ömür kısa ve hayat geçip gidiyor. sil yaşananlarıda kendine bir çeki düzen ver. tartışmadan kırıp dökmeden konuşabilmeyi öğren. haklı haksız ayırmadan önce dinlemesini öğren. evlilik idare edebilme sanatıdır. insan idare edebilmesini öğren. bazen eşin haksız bile susması öğren. kaynanana eşimin annesi, ben artık bu evin kızıyım huysuz da olsa benim annem diyerek katlanmasını öğren.
idare edebilen bir insan ilaç gibidir. evler yuva olursa ikiniz içinde huzur bulduğunuz yer olur. sürekli bir geçimsizlik ve rekabet içinde olursan hayattayken bir cehennem çukurunda gibi yaşarsın. boşanmak çözüm değil her insanın eksikleri vardır. tamamlayıcı ol.
Soran+1 yılçok sıkıyorum onu mesela tvde dansöz çıksa ona baksa bile olay çıkartıyorum o da daralıyor ama sonra hatamı anlayıp telafi etmeye çalıştığımda hep beni itiyor, sana bir şey olsa zerre üzülmem diyor bu kadar ağır konuşabilen merhametsiz, taş kalpli, benim her iki dünyada da yanmamı isteyen bir adama söyler misiniz ben nasıl bir emek verebilirim :( yazdıklarınız çok doğru teşekkür ederim ama belki ben onu bu noktalara getirdim ama bir insan eşinin yanmasını ister mi bundan haz duyar mı :(
- +1 yıl
onu bu hale sen getirdin. sen düzelteceksin. adama kocan gibi davran çocuğun gibi değil. o da değişir, sendeki değişikliği de görür. 1-2 günde olmaz zaman alır emek ister ama değişirsin, düzelirsiniz. neden sıkıyorsun neden kıskanıyorsun bu kadar. inan bir insan isterse seni gözünün önünde aldatır ve ruhun duymaz. Allah insanları inanıp inanmama konusunda bile serbest bırakmışken sıkmak , sıkıştırmak neden. başka meşgalen mi yok tv yüzünden bile huzursuzluk çıkartıyorsun. bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diyorlar ya. o senin hayat arkadaşın , eşin, yoldaşın. düşman değilsiniz, rakip değilsiniz evde iktidar kavgası yapma. haklıyken sen haklısın demek bu kadar zor olmamalı. zorlaştırma kolaylaştır. bu kadar şiddetli geçimsizlikle saygı bitmiş sevgide kalmaz. Allah yar ve yardımcın olsun.
Soran+1 yılAllah razı olsun.. doğru söze ne denir ki.. evet belki onu bu noktalara ben getirdim ama eşini seven bir insan böyle olur muydu ne kadar ağır beddua ve hakaretler ettiğini yazdım size..
Allah katında eşim o benim sizde beddualarını önlemek için ne yapmalıyım :( ben daha da böyle beddua almamak için boşanmayı düşünüyorum artık..- +1 yıl
boşanmak son çare olmalı. önce düzelmeyi dene. onu bu hale getirip sonra hiç bişey olmamış gibi arkanı dönüp gidemezsin. bu işte narsistlik. gene kendini düşünüyorsun. sevgi azalıp , çoğalabilir. eşinin sana olan sevgisini ona saygı göstererek arttırırsın. boşandın diyelim sen kiminle olursan ol değişmedikten sonra aynı olur hayatın. sadece karşındakinin katlanma süresi değişir. eşin senden sonra senden daha iyisiyle olursa zor olur ama toparlanır. yani senin senin hayatında insanlar değişir roller değişmez. eşini seviyorsun , inanıyorum ki eşinde seni seviyor. kurtar evliliğini. boşanmaz çözüm değil inan. değil. Allah kalbine ferahlık, sevgi, uyum , saygı, anlayış, itaat duygusu versin. Allah yuvana huzur , huzur, huzur, huzur, huzur, mutluluk ve sağlık versin. yar ve yardımcın olsun.
Soran+1 yılAllah razı olsun sizden, ağlattınız beni çok duygulandırdınız :( keşke dediğinizi uygulayabilsem.. bir arkadaşa yazdıklarımı size de iletmek istedim çünkü gerçekten yardımcı oldunuz bana..
ben 4 senelik evliyim çocuğumuz yok olmadı eşim muayene olmaya dahi yanaşmıyor, ben işimde gücümde bir insanım her gün eşimle aynı saatte evden çıkar aynı saatte eve gireriz bir de ev işlerini de hep ben yaparım yemek, ütü, bulaşık, çamaşır, temizlik vs. ve bana diyor ki senin bende zerre hakkın yok diyor..
aslında benim psikolojik problemlerim var, kimseye güvenemiyorum çok sıkıyorum mesela tvde dansöze baksa dahi olay çıkartıyor eşim de artık çok birikti en ufak bir şeyde patlıyor ama böyle ağır patlıyor ve yuvasını dağıtıyor bende korkuyorum Allah korusun ya ettiği beddualar tutarsa diye- +1 yıl
oturmamış saygı ve sevginin aynı anda olmadığı bir evlilikte çocuğun olmadığı bir yerde iyi olmuş. düşünsene senin evinde bir çocuğun yaşadığını. huzursuz bir evde yaşamak herkes için zor , çocuklar için daha zordur. Rabbim hayırlı bir şekilde nasip etsin.
iş yapmak , hizmet etmek eşe yapılan bir ikramdır. eve gelen misafire bak ben sana çay verdim yemek yaptım diye sitem etmiyorsak hizmet edilen eşe de kızdığımızda söylememeliyiz. balık bilmesin halik bilir. eşinin senin yaptıkları fedakarlıklarını takdir etmemesi yaptıklarını yok sayması sonucu değiştirmez.. Allah bilir. Allah görür. açıkta olanıda gizli olanı da görür. mükafatı verecek olanda odur. iş adamı üzmez dil üzer. evlilikte konuşma dilinizi değiştirmelisiniz. sen bilirin, sen haklısın demek bu kadar zor değil. eşinin söyledikleri ağırına gitmiş üzgünsün ama etki tepki meselesi söylersen = duyarsın.
muayene olmaya gelmiyor belki sorunun kendisinden kaynaklanmasından korkuyor, suçlanmaktan ya da baba olmaya hazır değil.
Soran+1 yılAllah razı olsun sizden, kaleminize sağlık çok teşekkür ederim dediklerinizi uygulamaya çalışacağım sizde benim için dua eder misiniz? :( hakkınızı helal edin, hayırlı günler dilerim..
- +1 yıl
helali hoş olsun. rabbim iki cihan mutluluğu versin. evinize huzur ve geçim kolaylığı versin. hayırlı bir eş olmayı ve hayırlı evlatlar versin. sağlıklı ve huzur dolu günleriniz olsun. Allaha emanet olun.
Soran+1 yılAllah bin kere razı olsun sizden, ne kadar iyi bir insansınız maşallah.. hayırlı günler diliyorum tekrar çok teşekkür ederim size..
En İyi Cevaplar
+1 yılBoşanma asamasında en çok basvurulan şey.
benim kocada nelet dedi bu hayatından daha beter ol bütün kapılar yüzüne kapansın neler neler14 Yorumla
Soran+1 yılTuttu mu peki?
- +1 yıl
İş buldum çok şükür gayet mutlu yasayıp gidiyorum kendim bir salaklık yapmazsam onun bedduasıyla rabbim beni mahvetmez
Soran+1 yılAllah yolunuzu açık etsin.. nasıl oldu toparlanma süreciniz peki, kolay toparlanabildiniz mi, çocuk var mıydı?
- +1 yıl
Zaten boşanmayı ben istemiştim kurban felan kestim kurtulduğum için kolay oldu sdce aileyle sorunlar oluo ama atlatırsan süper
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAdamın hakkına girdiysen Allah boş geçmez seni tabi... tek taraflı dinliyoruz sonuçta kendi geçmişini iyi bir deş...
10 Yorumla
niye tutsun ki her beddua edenin bedduası tutsaydı memlekette insan kalmazdı ama tutması için çok kötü olmalısın
321 Yorumla
Soran+1 yılneden böyle dalga geçiyorsunuz
Soran+1 yılAllah razı olsun sırayla geliyordum
Soran+1 yılAllah kabul ederse sabah namaz kılıp tövbe ettim kanlı gözyaşlarımla :( çok yanlışlarım var çok hatalarım var inşallah tövbelerim kabul olur eşime de çok çektiriyorum sanırım ben kötü birisiyim :(
Soran+1 yılevet.. dilimden yanmam için, daha sonraki kocamdan aldatılmam için, tövbe estağfirullah daha ne ağır beddular ediyor bilemezsiniz :( ben çok acı çekiyorum hayat zindan oluyor evet hatalarım var ama bana en büyük düşmanımsın sen vs. demesi sevgiyi saygıyı tamamen bitirmesi doğru mu :(
- +1 yıl
bakın evlilikleri sevgileri ayakta tutan durumlar nedir, karşılıklı sevgi ve saygıdır, sen eşine kadın lık dahi yapmazsan dahi sana beddua edemez, yok kıskanıyormuşsun kıskanacaksın tabiki buna karşın beddua olmaz ki , senin hataların neler onları bilmiyorum, ama hata insana mahsus olan bir durum düzeltilir konuşulur, nedir af edilmiyecek bir durumlar, aldatma olur, evliyken bir başkasıyla yatıp kalkmandır, hırsızlık yapmışsınıdr, bunlardan dolayı bagıra bilir ama beddua edemez , heleki aynı çatı altında durdugun birine , sen ALLAH a yönel ALLAH de gerisini rabbine bırak
Soran+1 yılben 4 senelik evliyim çocuğumuz yok olmadı eşim muayene olmaya dahi yanaşmıyor, ben işimde gücümde bir insanım her gün eşimle aynı saatte evden çıkar aynı saatte eve gireriz bir de ev işlerini de hep ben yaparım yemek, ütü, bulaşık, çamaşır, temizlik vs. ve bana diyor ki senin bende zerre hakkın yok diyor..
aslında benim psikolojik problemlerim var, kimseye güvenemiyorum çok sıkıyorum mesela tvde dansöze baksa dahi olay çıkartıyor eşim de artık çok birikti en ufak bir şeyde patlıyor ama böyle ağır patlıyor ve yuvasını dağıtıyor bende korkuyorum Allah korusun ya ettiği beddualar tutarsa diye :(- +1 yıl
sizde anksiyete ve bipolar bozukluk başalnagıcı var korkularınız kaygılarınız sizi psikolojinizi zedelemiş, nedemek üzerinde hakkın yok, yemegeni pişiriyormusun , ütüsünü yapıyormusun, çamaşırları yıkanıyormu , akşam olunca evine geliyormusun , bir düzenin var mı var kim için bunlar onun için , her iki tarafında karşılıklı hakkı vardır bir biri üzerinde , size bagırmaya agır söz söylemeye hakkı yok çünki sende bir anne ve babanın çocugusun, peki çocuk olmaya bilir bu ALLAH tan kaçmasın tedaviye gidin, aranızda egitim ya da yaş farkı şehir kültür farkı varmı?
Soran+1 yılvar var tabi olmaz mı.. eğitim kültür farkı inanılmaz var bunun yanı sıra ailesi çok geri kafalı benim herşeyime her zaman karışırlar ben yine de alttan alırım.. tamam bende de hatalar var ben sürekli paranoyak bir halde şüpheleniyorum eşimden ama erotik videolar vs izleyerek , dışarda benim yanımda sürekli başka kızlara bakarak benim güvenimi sarstı bende güvenemiyorum bu sefer de bana diyor ki sen istediğini yap ben bildiğimi okurum diyor yani güven vermek zihniyetini değiştirmek yerine daha çok güvenimi sarsıyor sonra ben bıdı bıdı edince de böyle ağır beddualar ediyor :(
- +1 yıl
yani eşinizde şunu görüyorum uzun dönemli, şiddetli ve dirençli düşünce ve davranış kalıplarıyla karakterize olmuş zihinsel bozukluklar sınıfıdır yani kişilik bozuklugu var oturmamış karakter, gelişmemiş kişilik sendeki durum ise gençlik ve çocukluk yıllarda yaşadıgın bir durum ya güvensiz yetişdin ya insanlara güvenin yok, ya aldatıldın ya da başka bişeyler seni güvensiz yapmış , eşininde bu davranış ve tutumu senin psikolojini alt üst etmiş , sen şunu istiyorsun eşin sana sımsıkı sarılmasını , aşk ve sevgi ile bakmasını senin hatalarını yüzüne vurarak degilde hoş olgunca yaklaşmasını anlayışlı olmasını , hareke
Soran+1 yılsiz nasıl böyle güzel analizler yapabiliyorsunuz? tek kelimeyle size helal olsun, hiç bilmediğiniz bir hayat hakkında ancak bu kadar doğru tespitlerde bulunulabilinirdi..
ben aynen belirttiğiniz gibi eşimin bana güven vermesini ve sahip çıkmasını istiyorum o ise sadece benden korktuğu için öyle açık seçik kadınlara bakmıyor ama arkamı döndüğümde ne yapacağından hiç emin değilim hal böyle olunca saplantılı bir şekilde kavgalar çıkabiliyor en ufak sebeplerden.. ne yapmalıyım sizce, ne olur benim için dua edin ve bana bir yol gösterin..
ben sürekli beddua almaktansa artık boşanmayı düşünüyorum bana dün akşam yine diyor ki o haberlerde çıkan kadın katilleri gibi inşallah bende seni bir gün öldürürüm diyor :(- +1 yıl
est , bende teşekkür ederim dua ederim tabiki ama sen bir namaz kılmaya başla ilk önce ALLAH senin yar ve yardımcın olacak , şu var açıkca söylemek gerekirse kaç yıllık evlisin yaşlar ne eşin senden sıkılmış çocuk olayı kendinde buluyormu yoksa sıkıntının kimde oldugu belli degilmi eşin büyük ihtimal ailesinden destek görüyor ve bu destek öyle böyle degil , sana karşı açılmış bir savaş bu eşinin artık sana karşı sevgisi , saygısı , hiç bişeyi yok, bazen ona eve gelmek bile işkence geliyor eve gelmek istemiyor sadece gelmek için geliyor , sadece yatmaya sadece olacagı için oluyor bunlar eşinden senden sogumuş ne yaparsan yap çocuk yokken anlaşarak ayrıl bence
Soran+1 yıl4 senelik evliyiz ben 28 o 35 yaşında, çocuğun kimden dolayı olmadığı belli değil muayeneye bile gitmiyor çünkü dün akşam yine diyor ki bana çocuk bekleme senin gibi bir deliden olmaz
Soran+1 yılYazamıyorum ki ekledim siz yazar mısınız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Selamün Aleyküm Bacım
Sana Şöyle Cevap Vermek istiyorum , Şu üç günlük Dünya da nefsine uyarak Sakın yuvanı yıkma ve iki Cihanı nı Helak etme ! Koca nın Bedduası ve Ahı tutarımı? Evet Tutar Bacım ! Cünkü koca nın Senin üzerinde çok Büyük Hakkı var ! Yarın Mahşerde büyük Hesab Gününde yüce Allah CC Kadına 1. İman dan , 2. Namaz dan , 3. Koca Hakkın dan Ağır ve Büyük Hesaba Çekecek !!! Yüce Peygamberimiz Hz. Muhammed S. A. V Koca Hakkı üzerinde Mümin Kadınlara ne Teblik eti? Hadis - i Şerifleri Birlik de Kalb Gözümüz ile Allah Adına Okuyalım !
Kocasını Memnun Ederek Ölen Kadın Cennetliktir” Hadisi
Ümmü Seleme radıyallahu anhâ’dan rivayet edildiğine göre Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:“Kocasını memnun ederek ölen kadın cennetliktir.
Ey Allah'ın Resulü! dendi, hangi kadın daha hayırlıdır?"
"Kocası bakınca onu sürura garkeden, emredince itaat eden, nefis ve malında, kocasının hoşuna gitmeye şeyle ona muhalefet etmeyen kadın!" diye cevap verdi.
Hadis - i Şerif
“Allah’a yemin olsun ki bir kadın eşinin rızasını gözetmediği sürece rabbinin rızasını gözetmemiş olur..." [1]والذي نفس محمد بيده لا تؤدي المرأة حق ربها حتى تؤدي حق زوجها ولو سألها نفسها وهي على قتب لم تمنعه
Hadis-i şerifte buyuruluyor ki:
(Kıyamette Allahü teâlâ, kocasına dili ile eziyet eden kadının dilini 70 arşın uzun yapıp, boynuna dolar. Kocasına kötü gözle bakan kadını da başı kesik ve bedeni parçalanmış hale çevirir.
Hadis-i şerifte buyruluyor ki: Cehennem halkının ekseriyetini kadınların teşkil ettiğini gördüm. Sebebi de, çok lanet ederler ve kocalarına karşı küfran-ı nimette bulunurlar.
Hadis-i şerifte buyuruluyor ki:
(Kocanın hanımı üzerindeki hakkı, benim sizin üzerinizdeki hakkım gibidir. O halde kocasının hakkını gözetmeyen, Allahü teâlânın hakkını gözetmemiş olur.Resulullah efendimiz buyurdu ki:
- Ya Fatıma, niçin ağlıyorsun?
- Kasıtsız söylediğim bir sözden Ali bana kızdı. Özür diledim. Fakat onu üzdüğüm için ağlıyorum.
- Kızım, bilmez misin, Allahü teâlânın rızası kocanın rızasına bağlıdır. Ne mutlu o kadına ki daima kocasının rızasını arar, kocası ondan razı olur. Kadınlar için en üstün ibadet, kocasına itaattir. Erkek, hanımından razı olunca, o kadın istediği kapıdan Cennete girmeye hak kazanır. Kocasını üzen kadın, onu razı edinceye kadar, Allahü teâlânın lanetinde olur.Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Koca hakkına riayet, Allah yolunda cihad etmek gibidir.Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki : İzinsiz evden çıkan kadına, kocası razı oluncaya kadar, güneşin ve ayın doğduğu her şey lanet eder.
Kocası razı oluncaya kadar, kadının namazları ve hiçbir iyiliği kabul olmaz.) [Taberani]
Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
Kocasının yatağından kaçan kadına, melekler sabaha kadar lanet eder.Kadının üzerinde en büyük hak sahibi kocasıdır, erkeğin de anasıdır.
Kadın, kocasının hakkını ödemedikçe, Allahü teâlânın hakkını ödemiş olmaz.
Resulullah (sav)`e, “hangi kadın daha hayırlıdır” diye soruldu. "Kocası bakınca onu sevindiren, emredince itaat eden, nefis ve malında, kocasının hoşuna gitmeyen şeyle ona muhalefet etmeyen kadın!" diye cevap verdi." (Nesâî, Nikâh 14)
Hadis - i Şerif Ey Allah’ın Rasulü, kadın üzerinde itaate hakkı en büyük olan kimdir diye sorunca efendimiz, "eşidir", buyurmuşlardır. [3]
أخبرنا أبو القاسم الحسن بن محمد بن أحمد بن عقبة بن خالد السكوني ، بالكوفة ، ثنا عبيد بن غنام بن حفص بن غياث ، ثنا أبي ، عن أبيه ، عن مسعر ، عن أبي عتبة ، عن عائشة رضي الله عنها ، قالت : يا رسول الله من أعظم الناس حقا على المرأة ؟ قال : " زوجها " قلت : من أعظم الناس حقا على الرجل ؟ قال " أمه " .
هذا حديث صحيح الإسناد ولم يخرجاه." .Hz. Rasülü Ekrem (S. A. V.) Bir hadis-i şeriflerinde kadının kocasına itaat etmesinin lüzumunu, aksi takdirde büyük vebal ve kahra uğrayacağını mealen şöyle haber veriyor:
"Bir kadın, kocasının rızası olmadığı hâlde evinden çıkarsa, gökteki meleklerin hepsi ve cinnîlerle insanlardan başka varlıkların hepsi, o kadın evine dönünceye kadar lânet ederler.
İşte onlar, ahirete karşılık dünya hayatını satın alan kimselerdir. Onlardan azab hiç hafifletilmez ve onlara hiç yardım edilmez." (Bakara, 2/86)
Allah Rızası için Kocanizi Sevin ve Sayın Şu imtan Dünyasında imtanı Kazanın ne olur.
50 YorumlaSelam kötü bir durum üzüldüm keşke yapmasaydı başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum evlendiğim adamdan ayrıldığım gün çocuklarımı aldım gittim ona karşı bir kullandım görmek istedi göstermedim velayet hakkı bendeydi ve asla ona göstermedim hergün beni arayıp beddua ediyordu ah ediyordu aldırmıyordum beni uyarıyorlardı bir babanın ahını alma diyolardı aldırış etmedim 2018 yılına kadar normal bir şekilde yaşıyordum 2018 de geçirdiğim trafik kazası sonucu iki bacağımı kaybettim ve ona muhtaç oldum hayatımda böyle birşeyden dolayı hiç aklıma gelmezdi helallik istedim nasıl için yanmış ki bu kadar ah ettin dedim onu aradım neden ah ettin diye sordum bana verdiği tek bir cevap vardı evlatlarımı silah olarak kullandın bana kendi içimden ah ettim bir türlü bu durumdan kurtulamadım şu an beynimde timör çıktı hayatımı bir şekilde düzeltemedim siz siz olun hiç bir zaman bir anne veya babadan evlatlarını ayırmayın zamanla anlamazsınız belki ama öyle bir zaman gelirki geçmişe dönmek istersiniz ama dönemezsiniz Allah bütün küs kalpleri barıştırsın Eşler ve anneler babalar ah etmesin. keşke 2016 yıllarına dönebilsem Allah keşke dedirtmesin
20 Yorumla
+1 yılYok kesinlikle tutmaz Beddua etmekle tutmaz Allah katında varsın desin sen sen olduğunu bildiğin sürece boş ver bazen insanlar yaşamında bazı olumsuzluklar yaşasalar da beddua etmek doğru bir davranış değil
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 415 cevap paylaştı. kocanın duasıyla mı yaşıyorsun ki bedduasıyla öleceksin :D
100 Yorumlabeddua etmek kötü bişeydir tutup tutmayacağını rabbim bilir ALLAH hakkınızda hayırlısını versin
26 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun sağolun
Soran+1 yılçok sıkıyorum onu mesela tvde dansöz çıksa ona baksa bile olay çıkartıyorum o da daralıyor
+1 yılKendine döner ayinin merak etme gozu ciksin onunda zulm edici pisliik
60 Yorumlaher ağızdan çıkan kabul olsaydı... ki şöyle bir durumda var beddua eden kendisi de o durumda düşmedikçe ölmez...
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 742 cevap paylaştı. koca bedduası tutarmış ama çok ağır beddualar kendine döner istemiyorsan boşan zaten
12 Yorumla
Soran+1 yılnerden duydunuz bunu? koca bedduası tutar diye
+1 yılDualarla ayakta duran kadın beddualarla yıkılmaz. Dik dur eğilme kscan lar seninle!
40 Yorumla
+1 yılBeddua etmek iyi değildir kişinin kendisine bile dönebilir
20 YorumlaSenin duanla gelmedik ki bedduanla gidelim.. de 😂😂
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSallasın o boşver aldatmadıysan bişey olmaz bir de küfür falan etmedin umarım
08 Yorumla
Soran+1 yılaldatmadım ama küfür ediyorum :(
Cevap sahibi+1 yılKüfür etme ben küfür eden eşimi boşadım hakkımı da helal etmedim. Artık ne bok yerse yesin.
Sen de artık ayrıl kimseye de küfür hakaret etme
Soran+1 yılhelal etmemek de çok kötü ama neden helal etmediniz? :(
Cevap sahibi+1 yılBana aileme küfür ve hakaret eden iftira atan bütün paraları takıları alan birine neden helal edeyim ki
Soran+1 yılüzüldüm :( boşandıktan sonra hiç üzülmediniz pişman olmadınız mı peki
Cevap sahibi+1 yılHayır keşke daha erken boşansam ya da hiç evlenmeseydim dedim ama
Soran+1 yılvay be.. erkekler genelde sonradan pişman olur derler ama siz olmamışsınız
Cevap sahibi+1 yılPişman olmamı gerektirecek bişeyi yoktu sygısız biriyle ömür geçmezdi
Beddua etme döner seni bulur lafını hatırla
30 YorumlaAllah ıslah etsin onu
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hakliysan bisey olmaz.
20 YorumlaKavga neden başlıyor çocukların var mı eşinin annesi sizdemi yaşıyor
05 Yorumla
Soran+1 yılçocuk yok kv sürekli herşeye müdahale ediyor
Soran+1 yılsen kız değilsin fakesin
Gizli Üye(36-45)+1 yılüzerinizde hakkınız varsa birbirinizin tutar yoksa tutmaz
10 Yorumla
+1 yılDöner dolaşır sahibini bulur, sen karşılık verme.
20 Yorumla
+1 yılHak edecek birşey yaptıysan tutar
30 YorumlaHak varsa tutar yoksa tutmaz
00 Yorumla
+1 yılneden beddua ediyor ne yapıyorsun eşine bu kdr
10 Yorumla
+1 yılHaklı nın bedduası tutabilir
00 Yorumla
+1 yılTutmaz tutmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTutar ama kendine tutar
00 YorumlaAdamı nasıl delirttiysen