Kendisi ile kavga ettik. Yatağa geldi bende salonda sana yatak hazırladım orada yat dedim bana ne demek bu dedi bende arık bir karı koca hayatımız olmayacak. Ne dokunmana izin vericem ne de aynı yatakta yatmaya dedim biranda çenemi sıktı. Bana seninle niye evlendim ben sana sadece para yediriyim bakıyım diye mi dedi çek elini dedim bir kavga da yaptığın şeylere bak yat şimdi dedi bekle beraber uyudu dün sizce ne yapmalıyım kim haklı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ortada çok büyük bir problem yoksa evli çiftlerin yataklarını ayırmasını doğru bulmuyorum. Bu her iki tarafında birbirinden soğumasına sebep olabilir. Küçücük bir problem yatakları ayırmakla beraber daha büyük bir sorun haline gelebilir. Senin haklı olup olmadığını anlayabilmem için kavganın sebebini bilmem gerekiyor. Sadece yatakları ayırmanızdan bahsetmişsin. Tabi eşinin çeneni sıkması da doğru değildi. Açıkçası ikinizin de birbirinize karşı anlayışlı olmadığınızı düşünüyorum. Bu tartışmada haklı olan taraf yok gibi görünüyor. Ayrıca adamı kendi parasıyla aldığı yataktan atmak yerine kendine salonda bir yer hazırlasaydın ya :D
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAynı yatakta yatmak istemezsem boşanırım. Ama evlilik denilen şeyde dokunmana izin vermeyeceğim, aynı yatakta yatmayacağız diye bir şey olmaz. Senin sözlerin yanlış. Kocanın da sana böyle şeyler demesi yanlış. Ne demek ben sana para yedirir miyim? Ne aşağılayıcı bir laf. Bu laf üzerine boşanacağım zaten senden demen yeridir. Evcik hayvan mı alıyorsunuz siz? Evleniyorsunuz karşınızdaki hayat arkadaşınız. Ben evli değilim. Böyle bir olay yaşasam evi terk ederim annemlere giderim. Bunu da yapabilirsin ya da ikiniz de bir sakin olun. Kocan çok hayvanca konuşmuş. Senin gönlünü alması lazım.
015 Yorumla- +1 yıl
İşte aradim kadin tabiyki beraber uycaz 😂😂
- +1 yıl
vücut onun her istediğinde dokunamaz bir kadın olarak bunu demen çok üzerler seni
Soran+1 yılDün konuştuk aslında
- +1 yıl
@Kimbilirkimimm benid dinleyin 😁
- +1 yıl
@Kimbilirkimimm her istediğinde dokunsun demiyorum zaten ama seninle asla yatmayacağım, seninle asla sevişmeyeceğim falan bu mümkün değil ne yapalım? İki yetişkin insan biri kadın biri erkek kardeş kardeş mi oturalım? Kanka mı olalım? Millet karısıyla kocasıyla her türlü eğlensin, fantezisinş yapsın, tavşanlar gibi sevişsin düzüşsün şakalaşsın biz ne yapalım aynı evin içinde birbirimize mi bakalım? Niye bir kadın olarak kendime böyle acı çektireyim? Ben ilk yorumu erkek için yazmadım. Evliliğin mantığında cinsellik var. Cinselliği alırsan o ev arkadaşlığına kankalığa döner. Kankamla neden birlikte yaşayayım? Evli olsam kocam bana böyle dese böyle hareket yapsa ben o evde durmam. Al evini g0tüne sok tepe tepe kullan derim. Annemlere giderim.
- +1 yıl
@Kimbilirkimimm o sığır da yaptığı sığırlığın bedelini koynundaki tertemiz mis gibi kokan gecelikle yatan karısını elinden kaçırdın yatakta yastıklara yorganlara sarılsın.
- +1 yıl
haklısınız ama bizede nasip olmuyo
- +1 yıl
@cevapverin518 takip attım sende bana atarmısın
- +1 yıl
@CevapVerin518 kanka küsken cinsellik yaşamak zorunda mı peki kadın asla yatamazsın dememiş her zaman her isteğini vermek zorunda değil
- +1 yıl
@CevapVerin518 çok mantıklı konuşmuşsunuz iradeli olarak size katılıyorum
- +1 yıl
@Kimbilirkimimm kardeşim karı koca hayatınız olmayacak demiş detayı okusana yav ben erkek her istediğinde kadın seks yapmak zorunda demiyorum
- +1 yıl
demesi olmayacağı anlamına gelmiyor trip atmış hiç mi kadınsal duygun yok adamın çenesini sıkacak kadar uçkuruna düşkün olması ayrı edepsizlik
- +1 yıl
o kadın kim bilir ne yaşadı da böyle trip attı adam huysuz demek ki ✨ karısının huyuna gitseydi zaten istediği olurdu şu an o onun aptallığı✨
- +1 yıl
@Kimbilirkimimm benide alın aranıza
- +1 yıl
@Kimbilirkimimm ben yorumlarımda adam haklı mı dedim? Böyle bir olayı ben yaşasaydım evi terk ederdim diyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Kim haklı diye düşünürsek haklı olan yokKavga ne derece bilemem ama yatağı ayırıp üstüne birde karı koca hayatimiz yok demek biraz fazla abartmışsin. Eşinin de sana para yedirirmiyim demesi çok kırıcı olmuş gerçektenAranızdaki problemi konuşarak çözmeye çalışın bu şekilde davranmak sizi mutsuz bir sona doğru götürür. Araya fazla soğukluk girmeden hakli haksız konuşun00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBu da çok tipik bir kadın aptallığıdır. Aynı yatakta yatmak istemeyen sensin, yataktan gidip içeride yatacak olan sensin. Ne güzel, hem sen isteme hem de adamı yataktan kov.
Artık karı koca hayatınız olmayacaksa seninle evli kalmasının bir gereği yok. Sonuçta Türk yasalarına göre cinsel ilişkinin olmaması zaten boşanma nedeni. O konuda haklı.01 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi ben kadınım ya !!! Hani kadınlar hiç bir zaman gitmez yataktn da gidecek oln o evden de. Bu kadar
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
37Cevap
+1 yılBen olsam evlendigimde eşim bana böyle dese aynı sen gibi yapsa aniden atarım o yüzüğü insanlar neden evleniyo aynı yatakta uyumak ve çocuk yapmak yuva kurmak için şunu unutma bi erkek eşini ilişki için istiyorsa kadında ciddi sorunu yoksa halada ilişki istemiyosa o kadın aşırı derecede gunaha girmekte dir araştır bi
00 Yorumla
+1 yılYatak hazırlaman çok hoş bir şey sende isteyerek hazırlamışken istekli iken "ne demek bu" gibi tersleme ifadesi yersiz odun kaba saba adamların kullandığı bir kelime olmuş. İstemese bile yorgunum canım, canım istemiyor, geleyim ama beni çok upraştırma vs cümleler kurabilirdi. Tabi buna dayananamış patlamışsın alttan alan taraf yok maalesef. Kafanızın dikine gitmek her iki tarafa da çok zarar verir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Sen haksızsın o da haksız ikinizde suçlusunuz
Senin suçun yatakları ayırmak nedir ya karı koca değiliz lafa bak hele cidden çocukça o ise seninle niye evlendim sana niye para yedireyim deyip çeneni sıkması kadar saçma bir şey olamaz
Gidin birbirinizden özür dileyin barışın10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenm adam yatmadıgı halde bakıyo bugun arkadaşıma dedım adam s*kmediği karıya bakmaz oduyo fatura mutfakta tam salonda yatıyo sekste yok neolursa olsun öyle yapması çok emri vaki belki ilerde takmaz yeni evliyseniz ondan kabullenmedi biz 13 yıl aman boşanıp napacam daha beterleri dolu😀
010 Yorumla
Soran+1 yılİğrenç uslübün orta okul mezunu halinle. Ancak ve ancak bir erkeğin yalnızca seks ihtiyacını karşılarsın
Cevap sahibi+1 yılSen onuda karşılayamazsın maş
Soran+1 yılBen sekss objesi değilim... Vazgeötim sen bir erkeeğin değil tüm erkeklerinin karşılarısın
Cevap sahibi+1 yılGerçek yüzünü göstersin rezil içiniz fesatlık
Soran+1 yılBacım küfürlü konuşan cahil senin
Cevap sahibi+1 yılKendi yazına bak önce burada olmak kaşarlıksa senden iyisi olmaz
Cevap sahibi+1 yılKuş beyinli saygısız
Cevap sahibi+1 yılKonuştuk senden benden beter çıktın yawrum mahalle karısı senı
Cevap sahibi+1 yılSen şehrazat torunusun çünki kimsin kızım kocanla kavga edip burada sürten sensin sen kimsin namusuma laf ediyon kendin zavallısın
Soran+1 yılÜst üste yazcak kadar alındın demek 😀
Boşan, yarın bir gün tokatta atar şimdiden dur demeyi bil
00 YorumlaAdami cildirtmissin yataklari ayirmak nedir ama su konuda haklsiin ceneni skmaya hakki yok birde senle neden evlendigim demesi hersey yataktan ibaret deildir saygi olmali
01 Yorumla
Soran+1 yılO beni hiç bir zaman yataktan ibaret görmez. Şey anlmında demiş. Yatak ayıırırsan araya soğukluk girer
+1 yılKavga nedeniniz ne bilmiyorum, belki o haklıdır, belki de sen. Ama abarttıysan bile çeneni sıktığı için o haksız.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
kocan haklı hıc bır zaman esınle kavgada etsen yatagını ayırma derım.. don sırtını yat ama ayırma asla sonunda ayrılan yatak degıl sen olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılÇenemi sıkamaz.
Yanlış yapıyorsun kocan ne zaman isterse. Yapmak zorundasın aksi hale başına çok büyük belalar gelir izle gor
029 Yorumla- +1 yıl
Ne diyorsun yaa? Kadın seks kölesi mi? Kalbimiz size kırıkken neden yapalım? Yazık kafana. Imza attı diye resmen köle muamelesi yapıyorsun..
- +1 yıl
Müslümanlık da kalp kırmak, kabe yıkmak ile eşittir diyor. Işinize geldiği gibi okumayın olur mu? Erkek, eşinin kalbini kırabilir diye bir ayet yok.
- +1 yıl
Ya bir s. ktir git yaa. Ben kalbimi kırdın ve beni mutlu etmedin diye, seni aldatırım diyor muyum? Kaybol.
- +1 yıl
Sen de karını mutlu etmemeye devam et, aldatılınca görürsün gününü :) Byee
- +1 yıl
Aldatılırsam, ben de aldatırım. Net 🦋
- +1 yıl
Sen öyle san:)) Burada akşama kadar kaç kişi aldatma hikayeleri yazıyor. Ayrıca söz de müslüman:D müslümanlıktan bahsediyorsun da, kimse yaşattığını yaşamaz cümlesinin de kuran da geçtiğini bilmiyorsun:D
- +1 yıl
Nasıl da laf dolandırmışsın, ee doğru söze ne denir.
🦋SAVUNDUGUN KITABA GORE, ALDATIRSAN ALDATILIRSIN. 🦋
O yüzden o yapmaz diye avunma hiç. - +1 yıl
:d Bye
- +1 yıl
@sudesiyahseven bu en fazla eliyle aldatır aklı skinde olan işsiz güçsüzleri ciddiye bile almamak lazım
- +1 yıl
bunun gibi kadını seks makinesi olarak görenlerin çoğu da inancına sığınıyor dışarda kadınlara sapıklıık yapan da bunlar evet galiba dininize göre aklı olmayan şeyine sahip çıkamayacak kadar hayvan akıllı ocsun
Soran+1 yılAhahshs görüş sahibi sen herşeyi dine bağlrsan !! Dinde ben bebeğimi emzirmek istemezsem kocam bana süt anne tutmak zorunda. Ben ev temizliği yapmak zorunda değilim yardımcu tutmak zorunda eşime yemek yapmak zorunda değilim. Dine uyarsak. Zararlı çıkarsınız. Ben eşim her istediğinde yapmak Felan zorunda değilim. Ben kendim istersem yapmak zorundayım. Çok saçma sapan sın !
Soran+1 yılDışarda zina yapsa bunun bütün günahı bizim mi desene senin kafaya göre kadını ile birlikte olmayan onca erkek aldatmaya mahkum. Allah'ın şanın üzerine yemin ederim. Sen münafıksın. Bir vakit namaz bile kılmazsın Allah'ın ayette "onlar dini sadece işine geldiği durumlarda hatırlar. Ve kullanırlar şüphesiz onlar azabı tadacak münafık tır." Ayetinde ki münafık sensin. Anan babanı benimle olmuyor diye aldatsa geniş geniş haksız babam aferin ana dersin. Şimdi dini kullanma. ya da kullan münafık
- +1 yıl
sie lan burada karı kızla konusmak sevap isine gelince hadis git dağ ayısı tipli çomar
- +1 yıl
aynen en edepli sensin arka planda neler yaptığını bilmesek sen gibilerin neyse
Soran+1 yılÖbür tarafta "o din işine geldiği gibi kullanan münafıklar" dediği ayetteki minafık olarak cehennemde olucaksın konuşma.
- +1 yıl
Ağzınıza sağlık kızlar.
Soran+1 yıl@sudesiyahseven son cahil bükücü bizler 😉 sorsan cumaya gitmez gelmiş dinden dem vuruyor
- +1 yıl
Etekli kadın görüce süzerler ve bahaneleri de böyle giyinmeseydin olur. Açık giyineni taciz etmek sevap diye ayet mi var diye sorsan, eğv eğv der böyleleri wçşoxlxdid
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa ne kadar saçma düşünceler bunlar benim eşim keşke benimle yatmak istese seks yapmak istese de yapsam keşke istemiyorsan bosanırsın ama eşine haksızlık etme senin beğenmediğini elalem havada kapar
11 Yorumla
Soran+1 yılYa ben kocamı seviyorum. O an blöf yapmak için öyle cümleler kurdum. Ama çenemi sıkması , gerçekten şaşırttı
Eğer senin saçmalaman yüzünden olduysa haklılık payı var. Dediklerinde de çok haklı
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim çenemi sıkamaz.
senin gibi karılar hiç çekilmez valla nerden bulurlar böyle karıları bilmem
01 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi mahrdsn çıkmış pislik hasta birisi hiç olmamalı
+1 yılO senin çeneni sıkarken senin elin armut mu topluyor da bir pancak atamadın mı suratına
01 Yorumla
Soran+1 yılElini ittim onu ittim
+1 yılKocan haklı. Ah siz yokmusunuz. Evlenip zehir ediyorsunuz hayatı
01 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum.
+1 yılkavga konusunu bilmiyorum..
ama senin söylediğin karı koca hayatımız olmayacak cümlesi yanlış, git boşan o halde..
onunda çeneni sıkması, para yediricem demesi yanlış..00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen olayı biraz abartmışsin kocanın yaptığını doğru bulmuyorum
00 Yorumla
+1 yılYatak ayırmak yanlış bir taktik. Filmlerde gördüklerinizi uygulamaya çalışmayın.
00 YorumlaKavgalarda yatak ayrılmaz bedel olarak yatak ayırmak saçma. Eşin haklı
00 Yorumla
+1 yılsenin söylediğin cümle yanlış olmuş ama onun da asla çeneni sıkmaya hakki yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Karı koca arasına girilmez burdakiler sana ne anlatsa boş
02 Yorumla
Soran+1 yılO zaman yazma
+1 yılTabiki kocan haklı evlilikte tartışma olur eşin doğru olanı yapıp yataga gelmiş kavgayı devam ettirmen büyük hata evliliklerde kavga mutlaka olur sen her kavgada bunudersen sizin evlilik çabuk yıpranır bence uzatma bu durumu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİkinizde aynı b*kun lacivertisiniz Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş misali
03 Yorumla
Soran+1 yılAnan
Cevap sahibi+1 yılİyi oluyor sizin gibilere gram acımadım ikiz dingiller
Soran+1 yılİkiz dingiller dediğin iki kişi birisi yani ben haber spikeri eğitimli bir kadınım kocam ise 4 katlı galerisi olan senin Gibi marabalatı yanında amele diye çalıştıran bir adam. Hadi şimdi yallah
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBir adam bir kadının çenesini sadece öperken sıkabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiçbiriniz haklı değilsiniz ama çomar kocan hiç hiç haklı değil. Bir gün sertce şeyine vur
01 Yorumla
Soran+1 yılTm
Karı koca arasında olur biyle şeyler sinirlilik halinde söylenmiş sözlere çok takıl Mamak lazım yuvayı dişi kuş yapar sevin sayın birbirinizi arada bunlarda tuzu biberi olur 😊😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkocan haklı demiş adam sana para yedirmek için almadı karı diye tabi kendini sunacan bana yapsan kapının önüne korum gerçi ben karı kısmına para yedirmem
00 Yorumla
+1 yılSogudun heralde yoksa kavgayla ayirman baska seylere sebep
00 YorumlaHaka duruyormuş onunla bunun devamında gelir , kendine dikkat et
00 Yorumla
+1 yılEn ufak seyde yatagi ayirman aptallik
02 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum
- +1 yıl
Ayril ozaman kocandan hayati ne kendine nede esine zahir etme bende istemiyordum ailem evlendirdi cocuk icin ayrilmadim hayati ikimizede zehir ediyorum cocuklarin bozulan piskolojisi de cabası
+1 yılKavganın içeriğini bilemem ama çeneni sıkamaz
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılcocuk var mi? eger yoksa ve sevmiyorsan ayril hemen
01 Yorumla
Soran+1 yıl
Seviyorum
+1 yılSindiyken böyleyse ilerisi daha kotu
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Bunun çözümü var
- Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılEvliğine sahip çık çocuk varsa bi daha düşün derim
00 Yorumla
+1 yılsakin anlatmişsin kavga pek büyük değil gibi
00 YorumlaYani bence yatağı ayırmamalısın
00 Yorumla
+1 yılİkinizin yaptığı da kötü
00 Yorumla
+1 yılbir daha yaparsa şeyine tekme at
00 YorumlaSen neden bu kadar gerginsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Adam sana iyi katlaniyormus
04 Yorumla
Soran+1 yıl40 yaşında olduğun çok belli çomar
Soran+1 yılSikrirrr gtt
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılayıp etmiş
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSinirlenmiş
00 Yorumla
+1 yılHaklı
00 Yorumla
+1 yılİyi olmuş :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen de aldatiosn
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yıl☺️eminm
Soran+1 yılAnana mı benzettin diye
Cevap sahibi+1 yılKiz dur beni biraderin mi sandin
Soran+1 yılTatlım tanımadığın insana kocanı aldatıyosun diyorsun
Cevap sahibi+1 yılİşte tanısam demezdm ya 👻
Gizli Üye(25-29)+1 yılYüzme verme şiddete hayır
05 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Cevap sahibi+1 yılTavrını koy yavrum
Soran+1 yılYavrum derken !
Cevap sahibi+1 yılYavrum
Cevap sahibi+1 yılEdepsiz * adama yazık az bile yapmış sana çeneni kirdaymis keske
Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Knk sakin olun
00 Yorumla
+1 yılOo bu daha başlangıç
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemen sevişin
00 YorumlaBoşasa seni yeri
012 Yorumla
Soran+1 yılKeyfi
Bilir
Soran+1 yılOrta okul mezunu Felan mısın ;) dul demek TDK de ( kocası ölmüş demek ) kocasından boşanan bekar oluyor HDI canım
Soran+1 yılOrta okul terk sanırım dingil görmek istersen aynaya bak bayrak sallayanını görürsün!!! Ben sana kelime anlamını söyledim arada kitap oku sözlük Felan bak cahil kokun çıksın üzerinden bir kadınls konuşmayı bilmeyen bir ayısın profilden zaten nasıl bir ayı olduğun belli bu tiple insan içine çıkmaya utanıe insan şimdi hadi ordan gitt. Eğitimsiz yozlaşmış ahmak seni !!!😉
Soran+1 yılKonuştukçs rezilim diye bağırıyorsun 😀
Soran+1 yılSen boş beleş insansın yemin ederim
Soran+1 yılİki kelimeyi bir araya getiremeyen firma yöneticisi tamam
Soran+1 yılAllah'ın doğulu ayısı.. orpspuu ananın keko oğlu. ! Kudue
+1 yılYorumsuz
00 Yorumla
+1 yılUzatma fazl a
00 Yorumla
+1 yılYüz verme derim
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama ya
00 Yorumla