Bebegim var. Tum anneler bilir ki anne olmak cok zor. Bebek yapmadan önce hatta doğmadan önce bircok kisi yardim eder diye düşünüyor insan. Anne, kayinvalide, eş vs vs.
Ama bebek somut sekilde ortada dururken kimse olmuyormus yaninda. Buyuk cogunluk sen annesin, senin cocugun, bu cocuk sana zimmetli kafasiyla bakiyor.
Basta kocan olmak uzere destek olayim da uyusun, banyo yapsin vs diye dusunmuyor. Kadinin insan oldugu unutuluyor. dogurgan olmak. ne zormus, keske erkek olsaydim. erkekler hep cok yorgun zaten. En cok onlar yoruluyor. Işe gidip geliyorlar daha ne olsun?
Herkes hayatina devam ediyor. Cocugu yaptığın, genlerin yarisini veren eşinde dahil. Normal hayatina devam ediyor. Bir tek kadinin, annenin hayati darma duman oluyormuş bebek olunca bunu gördüm. Ve ben bunlari gordukce her gun esimden kafamda boşanıyordum.
Ve bu artik oyle bir noktaya geldi ki. Esimle tartisiyorduk bugun. Erkekler cocuk bakmayi lütuf gibi yapiyor bu arada. Hani bir yemek yiyeyim, ustume su dokeyim dus alayim diye esime verdim. Bundan sonra tartisma cıktı aramızda.
Biraz laf dalasima girdik sonra o bir seyler soylerken cat diye ben bosanmak istiyorum dedim. Sustu. Tekrarladim bosanmak istiyorum. Bu cocuk seninde cocugun, yaparken vardin ama bakarken, buyuturken yoksun.
Benim halimi gormuyorsun. Psikolojim yok, uyku uyumuslugum yok, her seye yetismeye calisiyorum, yetersiz hissediyorum, yemek yemek, tuvalete gitmek bile luks benim icin. Ama en basta evlendigim adam gormuyor bunlari. Gelip bana bende yorgunum diyorsun.
Senin mesain bitiyor eve geliyorsun ama benimki bitmiyor. Ben bu cocukla sabah aksam beraberim, gunde kac defa emzirdigimi, altini degistirdigimi, aglamasina sabrettigimi bilmiyorum.
Ben zaten yalniz buyutuyorum bu cocugu. Bosansam ayni olacak durumum. O zaman sana da gerek yok. Medeni durumumda evli yazmasina da gerek yok dedim. Tek kelime etmedi. bebekle odaya gectim, kapiyi kilitledim.
Lohusalik, siniri bozuk vs diye dusunmus olabilir ama ben ciddiyim. Insallah ciddiye almistir. biraz akli varsa duzelir yoksa da gemileri yaktim artik. Cocuktan sonra insanlar neden bosaniyor, yuva dagitiyor diyordum ama haklilarmis.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer