Sizce eşim benden biswylermi saklyor?

Eşimle aramız pek iyi sayılmaz boşanma eşiğinden döndük çocuklar var diye ama buarlar bana baskı yapıyor onla uyumak istemedigimde şüpheleniyor kardeşime demeis şüphe ediyorum bana karşı isteksiz falan akşam kendi de eve geldi apar topar yemek yedi yemedi arkadaşından bı araba getirmiş bikacgundur kapıda arada biyerlere gidiyor alalım diyor ben istemiyorum eski tip diye bide ben ise basliycam yeni daha önce çalıştım ama sana kredi cekelim diyor kabul etmiyorum ben işimi kurup bosanicam anlaşamıyoruz iki yıldır katlaniyorum akşam benden para Atamami istedi attım arabayı vercem yakıt yok dedi neyse gitti iki üç saat sonra geldi baktım arabayı çok aşağıda park etti camdan baktigimi gördü inmiyor arabadan sonra ben çekildim geldi eve dedim verinmi adama arabasını verdim dedi çocuklar bile tanıdı o araba burada dediler balkondan baktılar bende niye yalan söylüyor sun hani verecektin dedim gittin sen ne arabası diyor hani ya indin içinden geldin diyorum sinirimden gülüyorum oan diyor ruhsat evde kalmış bana yolda dolmuşla geliyorum verdim arabayı dedi üstelik sonra buna ibana para attım baktım ikitane kadın adı soy adı kayıtlı para göndermiş benim hesabımdan oda biliyor saol sun maaşımı o çeker benden önce girebiliyor hesabıma nefret ediyorum bu yüzden de bu biseyler saklıyor olabilirmi benden bide telefonu nu vermiyor çocuklara veriyor ben bakınca bahaneyle alıyor elimden ya da ben açım. sen bak diyor akşam wpten kendime ondaki resmimi atım dedim ben atım sen aramassin diyor hep böyle şeyleri çıkmaya başladı
Sizce eşim benden biswylermi saklyor?