Eşimle aramız pek iyi sayılmaz boşanma eşiğinden döndük çocuklar var diye ama buarlar bana baskı yapıyor onla uyumak istemedigimde şüpheleniyor kardeşime demeis şüphe ediyorum bana karşı isteksiz falan akşam kendi de eve geldi apar topar yemek yedi yemedi arkadaşından bı araba getirmiş bikacgundur kapıda arada biyerlere gidiyor alalım diyor ben istemiyorum eski tip diye bide ben ise basliycam yeni daha önce çalıştım ama sana kredi cekelim diyor kabul etmiyorum ben işimi kurup bosanicam anlaşamıyoruz iki yıldır katlaniyorum akşam benden para Atamami istedi attım arabayı vercem yakıt yok dedi neyse gitti iki üç saat sonra geldi baktım arabayı çok aşağıda park etti camdan baktigimi gördü inmiyor arabadan sonra ben çekildim geldi eve dedim verinmi adama arabasını verdim dedi çocuklar bile tanıdı o araba burada dediler balkondan baktılar bende niye yalan söylüyor sun hani verecektin dedim gittin sen ne arabası diyor hani ya indin içinden geldin diyorum sinirimden gülüyorum oan diyor ruhsat evde kalmış bana yolda dolmuşla geliyorum verdim arabayı dedi üstelik sonra buna ibana para attım baktım ikitane kadın adı soy adı kayıtlı para göndermiş benim hesabımdan oda biliyor saol sun maaşımı o çeker benden önce girebiliyor hesabıma nefret ediyorum bu yüzden de bu biseyler saklıyor olabilirmi benden bide telefonu nu vermiyor çocuklara veriyor ben bakınca bahaneyle alıyor elimden ya da ben açım. sen bak diyor akşam wpten kendime ondaki resmimi atım dedim ben atım sen aramassin diyor hep böyle şeyleri çıkmaya başladı
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Zaten aradaki bağ sadece coxukalr kalmis bunun için de aynı yerde yaşamaya gerek yok çocuklara bu şekilde birlikteyiz gibi görünüp öyle olmadığının hissini yaşatmak ayrı olmakdan daha kotu
Bana göre öyle ona göre hicbi sorun yokmuş gibi yaşayıp gidelim diyor kendinde demiş kardeşime çocuklar küçük olmasaydı ben bilirdim yapacağımı demiş
Vallahi görünen boy klavuz istemez belli zaten konuşması da siz sadece onun size yaşayacağı kötülükleri bekliyosunuz şu an adamın bu şekil de konuşması bile bazı şeylerin göstergesi kardeşinize böyle diyo ama sorun yok diyo tabiki böyle yorum yapmak istemem ama uzgunum
Biseyler var artık anlıyorum da emin olamıyorum sorun o
Hayatında kolaylikalr dilerim
Teşekkür ederim
Teli senden saklıyor ise başkası vardır, akşamları falan konuşuyor. ise, başka odada senden ayrı duruyor ise takip et
Konuştuğunu duymadım ama gün içinde nezman arasam hep meşgul sorunca isim var benim işim bu kendi kamyon şoförü yani neyle kimle bukadar konuşur evde de ben isteyince vermek istemiyor içi içini yiyior
Var kesin
Niye saklasın mutlaka saklıyor işte
Kardeşim de diyor sen yokken çok uğraşıyor çocuklara vermiyor mesaj düşüyor nerden geliyor görünmüyor litmec falan görmüş kardeşim telefon cocuklardaymis kardeşime oyun aç diye vermişler gördüm vardı diyor ben bı bahaneyle istesem vermek istemiyor tavırlar sergiliyor
Çocuklar oynadığı sırada alabilirsin o zamn bak
Alıyorum ya sanki bunu bişey dürtüyor gibi hemen tepemde bitiyor ya
Takribeden ne zamandır bu olaylar oluyor?
Bikac aydır böyle fark ettim telefonu sakiniyor kendi bana diyor ben bakınca niye göstermiyon diye ama o zaten tepemde durup okuyor mesajlarımi kardeşlerimle konuşuyoruz hep
Evliliğinizin son 6 ayında olumsuz bir durum oldumu yani anlasamadiginiz kavga ettiğiniz bir etken vs yani tetikleyici bir unsur
Ben onu istemiyorum geçen yıl boşanma kararı aldım vazgeçtim çocuklar için ben onla uyumuyorum bazen hiç ona görünüyorum da beraber uyumak istiyor ben istemiyorum
Sorununuzun temel özeti herşeyi bitirmişsiniz yani evliliğiniz sadece resmiyet ile var ne fiziki nede manevi anlamda bitmissiniz ve şundanda eminim siz onu sucluyorsunuz oda sizi
Ben evet istemiyorum yüzüne de söylemiştim sadece boşanmak istemedi çocuklar olduğu için işim olmadığı için bende boşanmadim bu yıl hep çalıştım yeni bı ise gircem birikim yapıp ayrı çıkmak istiyorum oda zorba biri ayrılmak ta istemiyor bende onla hicbisey yaşamak istemiyorum
Peki hiç bir olur yani yokmu boşanmak en kolayı anlaşırsin mahkemeye verir bir celsede bosanirsin hiç bir umut ışığı yokmu küçük bile olsa yani ne yaparsa bosanmam dersin
Ben sevmiyorum o bosanalim dese hemen hiç durma bana zor koştu geçen yıl da yok nafaka istemiyorum diycen vekalet almıyorum diycen elim kolum bağlı kaldığım için bildiği gibi yapıyor herdeyi nefret ediyorum
Şimdi şöyle bir şey bu adam durduk yere bunları yapmaz mutlaka birşeyler tetiklemistir yani sorunun kaynağını bulmadan çözüm aramak abezlik olur düşün mesela bı kac aydır böyle dedin o bı kaç ayda ne oldu ya da böyle birşeyleri daha öncede vardır sen bilmiyorsun oda olabilir ama önemli olan sorunu bulmak sorunu bulursan boşanmak istiyorsanda elinde biz koz olur bu böyle böyle yaptı o yüzden bosaniyorum ya da boşanmak istiyorum diyebilirsin bir diğer konu sen arada çocuklar varsa sen nafaka istemiyorumda desen mahkeme o çocuklara zaten nafaka bağlıyor ama önemli olan burada neden sonuç ilişkisi önce nedeni bulman gerek kaç yıldır evlisin bu süre zarfinda kimler etki etti ailesi akrabaları vs vs her şey olabilir
6 yıllık evliyim ailesi ablası boşanmak istediğimi duyunca bana hakaretler ettiler eşim aşırı kıskanç cekildigim fotoğraf da bile mana ariyan biri elbisenin rengine kadar karışır eder ne hakaretler etti kendin den soğuttu eskisi kadar benle ilgili değil ama buseferde çalıştığım yerde biseyler çıkardı orada birileriyle konuşuyormuşum geziyormusum. Ben kendimden küçük coxuklalrla falan ben duydum diyor ama yalan orada öyle bişey olmadı işten cikali iki ay oldu yenimi aklına geldi birisi söyledi desem tanıdık yoktu asla nerden çıkıyor bu diyorum ben biliyorum diyor
Bunun anlamı şu kendisi bir halt yiyor ama sana bu suçlamaları yaparak hedef saptirtiyor yani senin ona değil yoğunlaşmani daha doğrusu eline bir koz geçmesini istemiyor böyle bir durumda toparlayabildigin kadar delil toparlaman lazım ki eşin ve ailesine bunları göstermen lazım madem o sana en ufak şeyde bile problem çıkarıyor sende ona kıl tüy bulup problem cikarmalisin bir nevi kısasa kısas o senden şunu istiyor ne yaparsam yapayım ama bana karışmasın beni böyle kabul etsin buna alışsın
Bende kusur arıyor buarlar ama annemlede aramız pek iyi değil bizimle yaşıyorlar o yokken arkasından eşim biseyler dedi kız kardeşim ben ve eşim konuştuk. Cocklarina bakmıyor diye falan kardeşim de anneme demiş arkadan konusuyolar ama kardeşim de 19yasinda kız koskoca nasıl öyle bişey der anlamıyorum ya oda buna demiş git de işyerinde başka çocuklarla konuşuyor falan seni aldatiyor başka hesabı var baskalriyla konusyor demiş oda zaten kardeşime diyormuş ben bundan şüpheleniyorum diyormuş bu canım kardeşim de annemin lafıyla ona söylemiş bende sonradan anladım iş yerinden nerden cikariyor bu yalanı diye annmle üç ay beraber çalışmıştık ailem benle yaşıyor babam yok üç kız biberkek kardeşim var erkek kardeşim askere gitti yenilerde annem çok değişti babamdan sonra bizde aramızda yaptıkları çok saçma sapan hareketler yapiyor diye konuşuyorduk kardeşim canım ta anneme yetiştirmiş halbuki kendinde daha çok şikayetçi annemi sevmez oda bana iftira artırmaya çalışıyor nankör tam bı hem benle yaşıyor çıkamıyor ayrı eve hemde neler neler yapıyor kackez uyardım olay bu
Annen kız kardeşin öz olduğuna eminmisin hayır üvey bile olsan gene böyle bir cümle kurmaz kurmamali bunlar büyük ihtimalle eşinin kulağına bir şekilde gidiyordur o yüzden senin üzerine oynuyor sana saldırıyor ama ben şunu demek istiyorum diğer yorumdada dedim boşanmak en kolayı bosanirsin olur biter ama bir B planın yoksa bosanman çok anlamsız olur sen planını butceni vs herşeyini kurarsın sonra kararlar alırsın ani kararlar alirsan ani hayal kırıklığına uğrarsin sen kendine şunu diyebiliyormusun evet ben bütün hazirligimi yaptım hiç bir sorunum yok bosanirsam acta kalmam aciktada bunları diyebiliyormusun
Evet tamda benim düşündüğüm gibi düşünüyorsunuz teşekkür ederim yorumlarınız için gerçekten
Rica ederim ama sizin düşmana ihtiyacınız yok anneniz ile kız kardeşiniz yeterince kuyunuzu kazıyor düşmanını uzakta arama yani
Evet maalesef ki nasıl böyle bişey yapıyorsunuz diyorum arsizlar ben yapmış olsam da siz niye karisiyorsunuz diyorum benimm sorunum bu
Evet işte beni düşündüren bu düzen kurmm lazım herşeyi rayına oturtmak lazım başka türlü yapamm hicbiseyi benim bikac ay çalışıp birikim yapmm lazım evden ayrılinca zor durumda kalmamak için nasıl yparim onu düşünüyorum hep yeni isime. basliycam insallh
Bir kaç ayda yapılacak iş değil önce neler yapabileceğini düşüneceksin sonra bu planları hayata gecireceksin tabi hayata geçirirken kimse bilmeyecek yani bir çok olasılığı bir arada yapacaksin ama kimse bilmeyecek en başta annen ve kız kardesin yoksa sana çok büyük sorunlar problemler çıkarırlar buda bir kac ayda olacak iş değil zaten benim burnuma pis kokular geliyor annen kız kardeşin ve esin ile ilgili o yüzden işin kolay olmayacak yapabileceğine inaniyormusun?
Evet yaparım ama zaman gerekli kardeşimle çok net konuştum ciddi ciddi annemler benim yanımda kalıyor çünkü geldiğiniz yere gitmek istemiyorsanız siz biseye karışmayın naparsm ben yaparım. Dedim
Kardeşin ya da annen laftan anlayan birimi yani dediklerin beyinlerine girermi yoksa bir kulaklarindan girer diğer kulaklarindan cikarmi bunu şunun için soruyorum en ufak bir açığında gidecekler eşine seni ispiyonlicaklar ve yerlerini saglamlastiracaklar yani buna dikkat edebilecek misin
Yok ders oldu çünkü bayağı kavga ettik kardeşim pişman oldum dedi annem beni doldurdu dedi anneme dedim sorunun varsa gel benle konuş yalan yanlış neler söylüyorsun sen elin ogluna karaladigin kim sen annesin bu yapılır mı dedim sessiz kaldı hicbiseybdiyemedi
Evet. Anlarlar umarım ortalık karıştı bayağı kavga ettik artık anlamışlardır üstlerine vazife olmayana karisamiycaklarini
Simdimi kavga ettiniz? Valla ben sana soyliyeyim kızını damadına ispiyonliyan kim olursa olsun anlamaz ve gene diyorum senin yoluna taş koyacaklar söylede bir tahmin bulunuyorum kocan ile annen kız kardeşin ortak çalışıyor yani kocan senin hakkında herşeyi onlar vasıtasıyla bilmek istiyor bu sadece bir tahmin tabi ama ihtimal verirmisin bilmem
Hayır bana oyun oynuyolar değil aklı sıra bana göz dağı verdiğini saniyolar ama asıl kendileri istenmiyor eşim de demek istemiyorum da onları istemiyor kavgayida ikigun önce ettik
Evde bir kavga oldu diyelim senin yanındami saf tutuyorlar onun tarafındami yoksa tarafsizmi kalıyorlar?
Eskisi kadar kavga etmiyorum artık kendi halinde herkes ama oluncada bagrismayin diye kızıyor annem çokta destekçi değil ona
Anladım ama anlattigin konuların derinliğini bilmedigim için sağlıklı da yorum yapamıyorum yani daha sorunun kaynagi ne onuda bilmiyorum çok fazla dolusun birine patlamak içini dökmek istiyorsun bu cümlelerine çok net yansıyor
Evet doluyum dinlediğiniz için teşekkür ederim ayrıca
İçine atarak sorunları cozemezsin aksine cogaltirsin elinde 10 tane çubuk var hepsini aynı anda kırmaya çalışıyorsun hepsini aynı anda kırmak yerine tek tek kır ki sorunlar tek tek çözülsün ya da kırmaya calisalim çünkü bu sorunları tek başınıza asamayacaginiz aşikar
Evet doğru bazen nerden baslasam bilmiyorum
İstersen bana mesaj at özelini ifşa etme ya da buradan yaz nasıl istersen
kaç yıllık evlisin
6 yıl olacak
hiç aldattın mı eşini
Sen ne macera arıyorsun arada ya
seninli sevgili olmak gibi