Sizce eşim cimri mi ?

Selam herkese , bir konuda fikrinizi almak istiyorum öncelikle eşim çok iyi bi insan tatlı dilli sevecen bana karşı saygılı bi hatası olduğu zaman özür dilemesini bilir romantik biri değil ama aşırı odun bi insan da değil yani öyle diyim ben bir buçuk senedir evliyim ve Şu an hamileyim ilk gebeliğim bu süreçte eşimden ekstra birsey istemedim evlendiğimiz günden beri hep çalışıp ona destek oldum evlilik öncesi borçlarını beraber kapattık bedelli askerlik ücretinin yarısından fazlasını verdim yeri geldi market alışverişlerini yaptım ev eşime ait kira vermemek bizim için büyük şans diyebilirim araba almak istedi düğünden olan altınlarımı verdim bebek de olacağı için kolaylık olur dedim arabayı da kredi borçsuz aldık. her konuda onun en büyük destekçisiydim şu an da doğum iznine ayrıldım ve hala para almaya devam ediyorum araba için sadece 20 gram borç almıştı arkadaşından ve maaşımla gramları da aldım eşim daralmasın diye ama işten yana pek yüzü gülmedi düzenli maaş almaya yeni yeni başladı ben ondan birsey istediğimde kem küm ediyor market alışverişinde daha ucuz şeylere gidiyor ben surat yapınca biraz düzeliyor ama galiba içten içe soğuyorum yani bilmiyorum ilişkiye de girmiyorum doğuma son 2 ayım zaten böylesi sağlıklı dedim kendimle cezalandırıyorum farkındayım ama sarılmak bile içimden gelmiyor böyle olunca nerde hata yapıyorum ben hormonlardan dolayı çok mu duygusal veya yanlış düşünüyorum acaba? :(

Sizce eşim cimri mi ?