Arkadaşlar sizce eşim cimri mi?

Asla eşimin hakkını yemek istemem yeme içme konusunda ne istesem alıyor ama geçenlerde Çiçekli köye gittik kahvaltı orada çok pahalı diye ta ordan geri döndük geldik ucuz bir cafede kahvaltı yaptık. Neyse hadi o sorun değil. Ama şimdi 9 aylık hamileyim bebek için aldığım her malzeme de laf ediyor ihtiyaç diyorum herşeye karışıyor kızıyor lüzumsuz ve gereksiz görüyor. Aldığım tüm ürünleri tekrar tekrar internetten bakıyor bak daha ucuzu varmış vs. Diye laf ediyor. Geçen gün bebek küvet takimi aldım inanır misiniz A 101 de daha ucuzu vardi deyip kızdı sonra baktık hesapladik tüm malzemeleri ile aynı fiyata geliyormuş. Kuruş hesabı yapıyor resmen. Devamlı hayat pahalıligindan bahsediyor. Sürekli zamlardan konuşuyoruz. Ben korka korka alışveriş yapıyorum. Geçen 100 lira verdi kahveye gidicem deyip geri aldı ertesi gün. Aman ben de bir kurus kalmasin. Annemler bana lohusa pijama takımı aldı. Açık renk ben de birtakım da koyu renk pijama takımım olsun istedim malum doğum yapicam kirlenecek edecek bir tane de yedek olsun dedim aman ona da karıştı etti. Bana ve bebeğe yapılan her türlü masrafa karışıyor. Bebeğin beşigini de benim ailem aldı zaten. Bu gün de bebeğin hiç kalın battaniyesi yoktu 115 TL ye bir tane battaniye aldım geldi neden bana sormadan aldın ablam hediye getirmeyecek miydi vs. Diyor. Ne yapacağımı şaşırdım o kadar cimri ki. Ama kendine gelince 1000 TL sigaraya veriyor. Arkadaşlarına yemek ismarliyor. Okey oynuyor 400 - 500 TL kazaniyor ama arkadaşlarına kıyamıyor almıyor paralarıni konu ben ve bebeğim olunca hep cimri hep cimri. Çok sıkıldım artık bu cimriliginden. Kazancı da iyi ama nedense konu bana ve bebeğimize gelince parası yok. Doğum çantası hazırlıcam doğru düzgün bir valizim yok almamız lazım diyorum çünkü eski valizim kulbu kırık ve aşırı eski. Almasak olmaz mı diyor. Ben de dedim madem almak istemiyorsun anneme söyleyim bizim paramız yok anne bana doğum için valiz alır mısın deyim dedim tamam öyle deme bakarız dedi. Ne yapacağmı şaşırdım resmen.
Arkadaşlar sizce eşim cimri mi?