Arkadaslar esim bir kiza sürekli bakiyor sürekli kizin pesinde bende bunu farkediyorum kiz ondan yasca baya kucuk esim kiza takmis kafayi kizla tanismak iicn hersey yapmis kiz istememis bunu ama esim hala pesinde evde surekli kavga ediyoruz kocami evden kovuyorum ama yinede kizin pesini birakmiyor gizlice hala pesinde esim beni aldatiyormu oluyor ne yapmam lazim neden takti bu kiza?
Seni aldatmış olmuyor ama sana büyük saygısızlık etmiş oluyor. Bunları anlatması, hala kızın peşinde koşması zaten yeterince berbat bir durum. Bu durumda aldatma eylemini fiile dökmemiş olmasının ne önemi var ki?
Üzüldüm gerçekten. Sen onu anlayıp bu durumu çözmeye çalışırken onun saygısızca ve düşüncesizce hareket ediyor olması büyük haksızlık ve adilik, kusura bakma. Bu kıza ulaşamazsa aldatmayacak ama bir gün ulaşabileceği bir kız olursa ne olacak sence?
Aldatma olması için kızın kabul etmesi falan mı lazımdı?, baya baya aldatıyor işte. Kızdan da rica da bulun eğer dava açarsam şahitlik yapar mısın diye kabul ederse aç davayı, etmezse ya işte ben uğraşamam falan derse , sende ona, senle video kaydı alalım ben onları mahkemeye sunarım böylelikle uğraşmamış falan olursun de bence kabul eder
Ya işte sen elinde kanıt olsun diye kızla beraber ses kaydı veya videokaydı al, aç davayı iş bu kadar, zaten o dava sürecinde de insan içine çıkıcak yüzü kalmaz kimse de almaz onu, inş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Herif gemileri yakmış. Anlattığına göre karşından sinyal alsa boşayacak seni, sen hala beni aldatmışmı oluyor diyorsun. Muhtelen kıza aşık olmuş
Kocami fircaladim evdenkovdum ama hala duzelmiyor kizin pesinde umrunda degil gibi
Aldatmaktır tabi ki de. Karısı varken neden başkalarına bakarlar anlamıyorum ya karaktersiz, köpek.
Acaba capkinlikmi yapio yoksa o kizami asik :((
Daha seni sevmemiş, ona mı aşık olacak? Çapkının tekidir o.
Bencede seviyordy benu cocuk olunca ilgisiz biraktim ondan olanlar
Benim eşimde bir adamın peşinde seni çok iyi anlıyorum
Niye bizz
Ben de u soruyu çok soruyorum kendime
Benimki hevesini alınca bırakır ama
Aldatıyor olabilir. Kız ayrılmak istiyor ama kocan hala kıza yalvarıyor olabilir. Ama bunu senin yanında nasıl bu kadar rahat yapıyor?
Rahat iste sanki gozume sokarak yapio gibi kizla iliskisi yokmus kiz bunu istememis evli diye
Reddedildiyse daha çok hırs ve takıntı yapmıştır Koy kıçına tekmeyi
Kiz istese aldatcak kesin :((
Evet O sana tekmeyi koymadan sen koy
Cocugum var bosanmam zor
Kizi gidip tehtitmi etsem kocama bakma etme diye
Kızın bir suçu yok ki ne tehditi saçmalama. Bu durumdan çok rahatsızsan kızla düzgün bir dille konuşabilirsin eşim seni rahatsız mı ediyor gibisine
Ne gunlere kaldimm
Aldatmamış şu an ama potansiyel var gibi mk
Ne buluyor kizda bilmiyorm ama kavga ettimiz halde vazgecmiyor
Bu kadar detayı nereden biliyorsun? Yani kızın onu reddettiğini vs.
Kendi dedi
Seni aldatmış olmuyor ama sana büyük saygısızlık etmiş oluyor. Bunları anlatması, hala kızın peşinde koşması zaten yeterince berbat bir durum. Bu durumda aldatma eylemini fiile dökmemiş olmasının ne önemi var ki?
Evden kovdum ama hala pesinde kizin neden bunu yapiyor anlamis degilim
Nedenini öğrenince bu durumu çözebileceğini düşünüyorsun sanırım.
Evet :((
Üzüldüm gerçekten.
Sen onu anlayıp bu durumu çözmeye çalışırken onun saygısızca ve düşüncesizce hareket ediyor olması büyük haksızlık ve adilik, kusura bakma.
Bu kıza ulaşamazsa aldatmayacak ama bir gün ulaşabileceği bir kız olursa ne olacak sence?
Evet bu kiz bunu istese beni aldatmis olacakti dusundukce deliriyorm
Peki buna neden katlanıyorsun?
Cocugum var calismiyormda
Anladım. Umarım düzelir ve bu saygısızlığa son verir.
Insallah
Abla dava açmak için hakimlerden mektup mu bekliyorsun?
Resmen aldatmadi ama bunlari yapiyor
Aldatma olması için kızın kabul etmesi falan mı lazımdı?, baya baya aldatıyor işte. Kızdan da rica da bulun eğer dava açarsam şahitlik yapar mısın diye kabul ederse aç davayı, etmezse ya işte ben uğraşamam falan derse , sende ona, senle video kaydı alalım ben onları mahkemeye sunarım böylelikle uğraşmamış falan olursun de bence kabul eder
Kiza agizmi eycem kizin sucu yokki istememis kocam hala pesinde kizin
Ya işte sen elinde kanıt olsun diye kızla beraber ses kaydı veya videokaydı al, aç davayı iş bu kadar, zaten o dava sürecinde de insan içine çıkıcak yüzü kalmaz kimse de almaz onu, inş
Evden ayrılmanın vakti gelmemiş mi artık aç davayı
Aldatsa nolur sana zerre kadar saygısı yok
Neden
Neden mi seni yok sayıyor eşin daha ne olsun
Ben ona oyle degilim hep ilgiliyim ama
Peki
Yoook canm ne aldatması diycemde siz şakamsnz ya buda sorumu yani
Kıza ulaşsa aldatacaktır.
Şu an aldatmis sayilmaz yani
kocanin popona tekmeyi vurman gerekiyor
Eşin mesjlasio mu onla😔
Hayir kiz istememis bunu reddetmis