Eşim beni aldatır mı sizce?

Ben aldatmayacağını düşünüyorum ama yine de sormak istedim dışardan göz olarak sizde bakın. Objektif yazıcam

Biz 2.5 yıl arkadaş kaldıktan sonra ben sevgililik teklif ettim. Başta kabul etmedi sonra buluşunca kabul etti. 4.5 yıl sevgili kaldık sonra evlendik 1yıldır evliyiz.

Her gün sevdiğini söyler, inanılmaz düşünceli. 5 yıldır 5 kere tartışmadık bile çok mutluyuz. Durup durup iyi ki evlendik filan der.

Ama benden önce sanaldan konuştuğı bir kız vardı kız buna hastaydı kriz vs geçirirdi arada ayrıl barış toksik bir ilişkiydi. O kızla konuşurken başkalarıyla da konuşurdu. (O zaman arkadaş olduğumuz için anlatırdı her şeyi) Ben de kızın haberi var mı aldatma vs demiştim. Var söylüyorum ayrılmıyor demişti. Ben yanımda bir kere bile birine baktığını görmedim hatta balayını full rus olan otelde yaptık orada bile birine uzun uzun öküz gibi baktığını görmedim. Telefon şifresini tüm arkadaşlarını vs de biliyorum.

Bu kişi ilerde vs aldatır mı acaba 🤔 Aldatma konusunda çok netim direk boşarım dedim.

Eşim beni aldatır mı sizce?