Ben aldatmayacağını düşünüyorum ama yine de sormak istedim dışardan göz olarak sizde bakın. Objektif yazıcam
Biz 2.5 yıl arkadaş kaldıktan sonra ben sevgililik teklif ettim. Başta kabul etmedi sonra buluşunca kabul etti. 4.5 yıl sevgili kaldık sonra evlendik 1yıldır evliyiz.
Her gün sevdiğini söyler, inanılmaz düşünceli. 5 yıldır 5 kere tartışmadık bile çok mutluyuz. Durup durup iyi ki evlendik filan der.
Ama benden önce sanaldan konuştuğı bir kız vardı kız buna hastaydı kriz vs geçirirdi arada ayrıl barış toksik bir ilişkiydi. O kızla konuşurken başkalarıyla da konuşurdu. (O zaman arkadaş olduğumuz için anlatırdı her şeyi) Ben de kızın haberi var mı aldatma vs demiştim. Var söylüyorum ayrılmıyor demişti. Ben yanımda bir kere bile birine baktığını görmedim hatta balayını full rus olan otelde yaptık orada bile birine uzun uzun öküz gibi baktığını görmedim. Telefon şifresini tüm arkadaşlarını vs de biliyorum.
Bu kişi ilerde vs aldatır mı acaba 🤔 Aldatma konusunda çok netim direk boşarım dedim.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yuhb herseyini biliyorsun zaten çocuk nasıl aldaticak ki... hem hiç şüpheli harkerti yok yazdikalrina göre.. hala anksiyete yapma.. ve kesinlikle öyle aldattı hemen bosarim. havasina girme.. yanlış bu..
Aldatsa boşarım büyük ihtimal duramam ben o an boşamasam bile sürekli kavga ederiz kesin huzur kalmaz
Yeni evlisin en büyük fobin bu anlıyorum ama evlilik böyle bir şey değil.. uzun maraton her şey bizler için.. sakinels
Otelledekilere bile gözü kaymadıysa dahada kimseye kaymaz merak etme. Ömür boyu hep böyle mutlu olursunuz inşallah
Knk valla ben kesiyordum milleti bakma diye uyarıyordu çok efsane bir ırk gercekten
Aynen ondan diyorum ya zaten. Onlara bile bakmadıysa zaten bu adamın gözü kaymaz baskasına. Sen bile bakıyorken adam seni uyarıyor. Daha ne olsum 🤣
Utanır öyle seylerden ahksjsk ama şey yapıyorduk bu hüzel bu çirkin o begendikkerini hösteriyordu ben de agjajak
Sen eşlik edersende normaldir yani bunda r şey yok 🤣🤣
Neden aldatsın?
Mutlu olduğunuzu söylüyorsun
Doğru tabi baya mutluyuz cidden o benden daha mutlu hatta
O zaman mutluluğunuz daim olsun diyeyim
Amin darısı isteyen herkese
Her evlilikte olduğu gibi ve herkes gibi ileriki yıllarda ve fırsatını bulunca kaçamak olur haliyle.
Yapmak istese çok fırsatı var ki
Kadınlar da onu bekliyordu geldin de sevişelim diye
Knk ahkajsk yakışıklı eşim o yüzden beni tehtit eden bile olmuştu ayrılayım diye sürekli fake hesaplardan yani sorun o zaten çirkin olsa o yapmaz aklını çelmeye çalışanda olmaz
Kargaya yavrusu kartal görünürmüş.
Görmediğin biri hakkında nasıl böyle net olabiliyorsun acaba ben değil çevremin düşüncesi bu
Yav boş yapma burası türkiye.
Allah herkese senin gibi eş nasip etsin ne diyim karakteri varsa yapmaz zaten
Tehlikeli dönenler başlamış. Aldatabilir. Şimdiye kadar ki davranışlarına bakma sen. İnsanlar bazı dönemlerde bazı duyguları yoğun yaşıyorlar ama hepsi geçiyor.
Erkek firsatini bulursa aldatir, icinde yoksa bile kadin bastan cikarir, taniyorum boyle kadinlar
Benim eşimede yazan oldu sevgiliyken tehtit esen bile oldu ama simdiye kadar hep gelip söyledi bana goygoy yaptık gectik. Fırsatı da var bu arada ben arada evi ona bırakıp gidiyorum istanbuldayız ama asla denk gelmedim
Kimsenin gunahini almayayim ama dedigim gibi isyerinde ayartan bile var tanidigim
Aynen oldu bizimde uğraştı saçma tripler filan yerli yersiz yazmalar ama gelip anlatırdı ne bilim arada gizlice telefonunu da karıstırıyorum gayrt normal yazısmalar iş dışında çok soğuk bir tip zaten
Umarim aldatmaz diyeyim ne diyeyim, o anlamda isteklerini de yapiyorsan
Valla gayet doğru ve akıllı bir yorum.. erkek ırkı olarak. Böyleyiz gercekten
her şey olabilir
Oooo sen guvenmiyorsub ki
Knk güvenmesem evlenmem onu yalnız her yere gönderiyorum hatta gecen 1 hafta arkadası gelecek rahat takılsınlar diye anneme gittim ama aşk bazen kör edebiliyor dışardan biz göz ne der merak ettim.
Ailem ve arkadaslarımdaki herkes benden cok sever eşimi. Ufak tartıssak hemen sen naptın diyorlar agah
Yani sunu soyleyecegim yani neden aldatacagini dusunuyorsun peki
Önceki ilişkisinde kıza iyi davranmadı pek aralarında ne geçti tam bilmiyorum ama sanal diyr umursamıyorum demişti
Tamam kaç senelik mevzu unut gitsin
Sen surekli kendine bak bakımlı ol gitmez merak etme saclarina bak
Kizlar Eşiniz Saclarinizi Taramasina İzin verir misiniz? ↗
Senre bu soruyi cevaplarmisin
Yakışıklı benim eşim beni tehtit eden bile oldu sevgili olmayım diye iş yerinde de saçma davranan olmuştu yüz vermiyor ama kızlar böyle uğraşırsa aklı kalmasın
Sende guzelsel aldatmaz
Soruma cevap yazarmisin
Yazdım
Tesekkurler
yatak konusunda peki sana ilgisi ne durumda.
Aldatmaz rahat ol