iki günlüğüne tatile çıktık esimle ve arkadası da geldi eşiyle birlikte biz apar topar yola çıktığımız için yanıma çok esya alamadım ve balayında giydiğim bikinimi mayomu giydim biraz seksi bir mayo sıradan değil gittiğimiz ilk gün otel aramaktan kendime sort vs bakamadım neyse aksam üzeri otel bulduk ve esimle hava kararmadan havuza girelim dedk biz gittiğimizde arkadası da esiyle havuzdaydı beni o halde gördü daha önce o kadar açık hiç görmemişti çok utandım bir süre yüzmedim ama alttan alttan bana baktı hatta otelde içki içmemizi söyledi beraber gecen gün de karsılasdık konusmaya çalışıyor tuhaf bakıyor sizce etkilendi mi? biz aile gibiyiz insaallah yanılıyorumdur.
Cevabın nedir?
+1 yılvallaha herif brazzzzers deki my friends wife içerikli videoları izlediyse, ya da bir takım sitelerdeki arkadaşımiiin avradıya kaymışam o da mutliii ben de mutliii tarzı itiraflar eşliğinde 32 eksi 1 çektiyse, uzun lafın kısası evli kadınlara musallat olmak zevklidir fikri kafasına bir şekilde yerleştiyse... Dur bakalım seçenekleri bir gözden geçirelim.
Adam bir sabah kahvaltı büfesinde ballı muz yer ve azar. Kocan olacak sığırrrr saçma salakkk bir sabah koşusuna gittiği için durumu fırsat bilip odana dalar ve sana teciviz eder. Konuşursan kocana o istedi derim diye tehtit eder. Sen de malak gibi inanıp susarsın. Sustukça da ticivizler devem eder.
Bir diğer ihtimal adam yine ballı muz yer ve azar. Sonra işi pişkinliğe vurup kocan olacak sığırrrrrla enteresan konuşmalar yapar. Yok efendim paylaşmak güzeldir. Yok karılarımızı paylaşalım mı? Yok sen benimkine kayarken ben de seninkine kayarım mutlu oluruz falan. Kocan bu teklifi kaldıramaz ve oracıkta ''Ben de seni düzgün bir insan zannediyodum hıh! Sana teessüf ederim tımam mı canikom'' diyerek sertçe tepki verir ve hemen oteli terk edersiniz.
Bir diğer ihtimalde ise, adam yine ballı muz yeyip azar. Yine gidip senin kıytırık kocanla eş değiştirmeli sevüşme üzerine sohbet eder. Kocan başlarda olmazlanır. DAkikalar ilerledikçe bilmem ki nasıl olur moduna girer. Biraz daha muhabbet uzayınca da ''Amaaan belki de güzel olur. Aşk hayatımıza renk gelir. Hadi birbirimizin karılarına pompinooooo'' diyebilir.
Bir diğer ihtimal tatil boyunca sessiz kalırsın. Herif aç köpek gibi seni kesmeye devam eder. TAtilde gıkını çıkarmaz. Ama eve döndüğünüzde bir takım sessiz telefonlarla başlayan garip aramalar fantezi içerikli konuşmalara döner. Bir anda kocan sana hımbıl, mıymıntı, bir işe yaramaz, afrika maymunu gibi görünmeye başlar. Karşı taraf ise, seksiii, döşü gıllııııı, anadolu arslanı gibi görünür ve bir de bakmışsın herifin koynuna atlamak için cıkır cıkır ediyorsun.
Daha da bir sürü olasılık var da, biz gene en insancıl olanına gelelim. Bulduğun her fırsatta herife tavrını koyarsın olur biter.02 Yorumla- +1 yıl
Ama öyleee, iğrenç bir dünyada yaşıyoruz. İnsanların beynine neler neler aşılıyorlar. Senin hayranlıkla takip ettiğin dizilerde bile durum aynı. Öteki berikinin bacısına atlıyor. Beriki ötekinin karısına atlıyor. İnsanlara bunun normal, hatta güzel ve hoş olduğu fikri aşılanıyor. Benim yetişme çağımda böyle şeyler son derece ayıp karşılanırken şimdiler de doğal oluyor. Hal böyleyken sana aç köpek gibi bakan bir erkekten korkmakta yerden göğe kadar haklısın.
Daha önce de dediğim gibi. Senin meselede tavrını ortaya koyman lazım. Adama öyle bir bakış bakacaksın ki gözlerinle ''Ben kocasını aldatmaktan zevk alan gohpelerden değilim göttttt'' der gibi bakacaksın. Daha anlamıyorsa muhattaplığı ailecek keseceksiniz.
En İyi Cevaplar
+1 yılDiyelim ki gerçekten etkilendi. Kadınsın ve seksi bir görüntü olmuşsa etkilenebilir tabi normaldir. Etkilense de bundan sonra ne olacak burası önemli. Aile gibiyiz diyosun adam evli diyosun eşimin arkadaşı diyosun. Adam sanki bunları bilmiyo mu. Bu konu üzerinde çok durmazsan böyle bir durum yokmuş gibi normal hayatınıza devam edersen bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
20 Yorumla
+1 yılAile gibiyiz diyorsun ama bence birseyler hissetmissin kuzu, burdan benim anladigim adam senden etkilenmis gibi duruyor gunahi boynuna.
010 Yorumla- +1 yıl
Olsa bile sende bir karsilik gormedikten sonra bir sorun yok bence.
- +1 yıl
Bence de, ayrica ben olsam hosuma giderdi yani
- +1 yıl
Yoo ciddiyim, yanimda esim olduktan sonra kudursun ne olacak.
- +1 yıl
Tenhada adamla yalniz basima karsilasma imkanim nasil olabilir?
- +1 yıl
O adamdan bahsediyoruz sanmistim
Kişilik & Karakter konusunda 541 cevap paylaştı. Seksi hatunsun demekki, göz bu bakar... hemen yozma
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
60Cevap
Millet uzayda ıspanak dikicek nerdeyse, boşver ya sen o ne düşünecek, bu orama burama bakıcakmı diye düşünerek hayatını sürdüremezsin , 2 gün önce yurt dışından geldim (ilk defa çıktım ) inan yaşamıyoruz biz, herkes kendi havasında onu bunu düşünme sensen mutluysa, cinsel açlığı olan insanlar bitmez burda
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 14,2b cevap paylaştı.
+1 yılKocan da arkadaşının eşinden etkilenmiş olabilir mi diye hiç düşündün mü?
14 Yorumla- +1 yıl
Demek ki düşündüğün gibi değilmiş
- +1 yıl
😄😄
Hocam arada bir sıkıntı olmasını istemiyorsanız lütfen uzak durun belliki etkilenmiş ve erkekler böyle durumlarında beyinleri ile iş yapamıyorlar, yok ileri mi gitti sağlamca tersleyin kimse bilmesin ama yoksa sonu kötü..
10 YorumlaAblam erkek milleti orasiyla düşünmeye başladımı ne evli bilir ne aile dostu bilir. Bence fazla görüşme sakın yüz veriyim de deme ışık gördüm demesin ne olur ne olmaz dikkat!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin esinin adi x olsun... yorum geliyor😅
Lan simdi x her gece bunu mu zikiyor 😅way mk x indeki sansa bak bee... bu kariysa benimki ne? Yillarca ayni sirayi paylastigim x deki sansa bak birde bana bak😅benim eksigim ne be... adaletin bu mu dunya😅010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHaha sende saol durum neymis😅?
Cevap sahibi+1 yılKiz su mayolu merak ettim takip atsam foto atar misin 😅
Cevap sahibi+1 yılYa yuzuni kapatta at merak ettim😅😅
Cevap sahibi+1 yılDiyelim ki bende ayni plajdaydim😅
Cevap sahibi+1 yılOf ya 😅
+1 yılHic sevmem boyle konulari atkadaslar ayri esim ayri tatile cikarim evli olsam tarzim değil insan oğlu çiğ süt emmiş
10 Yorumla
+1 yılBelkide yanılıyorsundur günahını alma kimsenin. Ayrıca bu konuyu düşündükçe işin için daha çıkılmaz olur Şalla gitsin
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılbu durum seni rahatsız etmiyorsa sorun yok. boş ver adam göz banyosu yapsın. seni bir daha öyle nasıl görecek. not: sende kocanı onun eşine kaptırma
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılO etkilenebilir. Belki de senin eşin de onun eşinden etkilenir. Dikkat etmek lazım.
Ne konuşuyor? Nasıl bakıyor? Ne konuştuğu ya da nasıl baktığı fark eder. Swinger çiftler var dünyada. İşler oralara bile gidebilir.04 Yorumla- +1 yıl
Tedirgin olduysan artık onlarla yakın olmazsın.
- +1 yıl
Önlem almışsın
+1 yıleşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmesin. Olması mümkün
10 YorumlaOda senden bekliyor olabilir sen bukadar kıllandıysan. Eniştenin yanında dur hep birlikteykende ona guzel sözler söyleki
Anlasin herşeyi ya da daha uzak durur
Esen kal :)10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı.
+1 yılBaya etkilenmiş. Bu durumu kocana söyle de aranıza mesafe koyun. Bu gidişle sen de ona doğru kayarsın gibime geldi.
02 Yorumla- +1 yıl
Genelde hep böyle başlıyor o yüzden.
2 yol var bence ya eşine soyliycrn olanları o care bulucak ya da kendin kurtulucan
10 YorumlaEşin arkadaşlarını iyi seçsin, bir ara kulağına tatlı bir nasihat olarak fısıldarsın.
10 Yorumla
+1 yılInsAllah yaniliyorsundur aksi takdirde uzak dur bu şerefsizden
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Dişi kuyruk sallamazsa erkek yanında bitmez.
İlgisi olsun veya olmasın senin tepkin belirler sert davran çözülür00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAile gibi olman fark etmez sonuçta oda adam ve nefsi var bu şekilde karşısına çıkman başlı başına hata. Ben babamın yanında bile giyindigime dikkat ediyorum edep haya denen birşey var.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılbence de inşallah öyledir ama öyle bakması da mantıklı değil !
10 Yorumla
+1 yılSende. bu kadar sexsi olma ağ nefis denilen. birsey var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeğenilmek hoşuna gitmedi ki? Hem normal yani bu durum ne var ki güzel kadınsan ilgi çekersin
115 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖyle de bunda yanlış bir durum yok ki adam ne yapsın
Cevap sahibi+1 yılNe yapmasını bekliyorsun güzel kadınsın o anlık olmuştur bir keree
Cevap sahibi+1 yılBence öyle çoğu erkek bunu yaşamıştır önemseme sen
Cevap sahibi+1 yılUfaktan hoşuna gitmiştir ama kadın olarak beğenilmek
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum kasma rahat ol güzel kadını herkez beğenir kardeşin bile
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek konuşmak istediğin birşey olur benle paylaşabilir fikir alış verişi yapabilirsin modern kas kafalı değilim yani
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :) bu arada profil gerçek mi
Cevap sahibi+1 yılSana göre peki :)
+1 yılSenden etkilenmeyecek adamın erkekliğinden şüphe ederim.
00 Yorumla
+1 yılOnun sana baktığını ne biliyon ilgisi olabilecgini neden aklında sen oralı olmasn bunlr aklina gelmz kocann gururu için mesafe koy ve tabiki kendi gurunn içinde
12 Yorumla- +1 yıl
Valla onu bilemem ama gozunn önünde olsada gormek istemesn gormzsn madem rhtsz oldun sende o halde cikma cokta arkdaş yani kocan nasl izn verdi
Etkilenmişmidir sence? Nasıl bir bikini giydin? Ve o bakışları seni ıslatıyor mu?
01 Yorumladikkat et kendine acık kıyafetler giyme sen anlamasssan bile erkekler farklı dusuur anını kollar dikkat et..
00 YorumlaKonuşulması bile iğrenç bir mevzu mesafenizi koyun adama eşinizin gururu için
213 Yorumla- +1 yıl
Aynn çok haklısın
- +1 yıl
Hayır öyle demek istemedi sadece direk uzak dur buraya neden danisiyorsun diyor
- +1 yıl
@FelixsElysion kesinlikle bunu demeye çalıştım
Etkilenmek ne kelime adam sana kafayı takmış seni çam dibine yatırmak istiyorum
00 Yorumlaşu konuyu şurada konuştuğumuza inanamıyorum
30 Yorumla
+1 yılUtandın mı bir dediğine sen bile inanmıyorsun bence
00 Yorumla
+1 yılEtkilensin istiyorsun.
124 Yorumla- +1 yıl
Seksi olduğun için seni yatağa atmak istemiş.
- +1 yıl
Her erkek farklı tadlar deneyimlemek ister. Dana bakarak ve içmek isteyerek bunu belli etmiş.
- +1 yıl
İçmeye ikna ederse, sevişmeye de ikna ederim diye düşünüyor olmalı.
- +1 yıl
Eminim diğer kadın güzelse eşin de aklından geçirmiştir.
- +1 yıl
Bir erkeğin seksi bir kadına duyarsız kalması mümkün değil.
- +1 yıl
İlk sevişmenizde onu hayal edecek kadar.
- +1 yıl
Olur böyle geçici yükselmeler.
- +1 yıl
Onu eşin düşünsün. Çirkin karısı olan bir erkeğin yanına seninle gitmesin.
- +1 yıl
Her erkek aynı değil. Bir çoğu fırsat kovalar. Kimin eşi kimin kardeşi olduğun önemsiz.
- +1 yıl
Rica ederim. İyi geceler.
- +1 yıl
Hoşcakalın.
- +1 yıl
Evet ben de :)
Umarim etkilenmemistir
16 Yorumla
+1 yılBacım gözü sende ben söyleyim dikkatli ol
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılE kusura bakma da o... sen başlatmışsın adamın şeyini kaldırmışsın bütün gunahı sana yazılacak yazık...
212 Yorumla- +1 yıl
Neden atarlandın😂
Cevap sahibi+1 yıl@creative_92
Bide yazmış marifet gibi
Balayında giydiğim bikiniyi giydim die iyi 💩 yedin- +1 yıl
Bilmem artık bu kadar ilgilendiyse bu durumla o adamın ilgisi yoksa bile bunun yazan bu kadının kesin gözünde oynama vardır adama karşı😂
- +1 yıl
😂😂😂😂😂
- +1 yıl
😂😂 iyi demişsinde bana niye öyle dua ettin😂
Cevap sahibi+1 yıl@creative_92 sana değil be bu safa diyorum sende. Saf olma 🤨😄
- +1 yıl
Haha kafa dengisin bade hanım baya sinirlendi😂
Cevap sahibi+1 yılBby😂👍
Cevap sahibi+1 yıl@DenizinDili
Teşekkürler Türkiye 😂- +1 yıl
Türkiye de, fiziği ile, öz güveni ile ve zekası ile mükemmelliğini birleştirerek kaliteli kadın listenin 1 numarasına yerleşen bir kadın var ise o da Bade dir. Dolayısı ile değil erkek kadınların bile onun vücudunu kıskanması normaldir. Ayrıca burada ona yaptığınız saygısızlıkları umursamayacağını da biliyorum :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayur bence sadece ne bicim sklr düşünmüştur güzelsen eger
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖzelini ac ordan direk ankatm sana bşr erkek gözüyle
Cevap sahibi+1 yılSen yaz adam senı skmk istiyor anla
+1 yılAdam seni sevecek sen hala adamın gözü bende mi diyon
00 YorumlaFılmın devamı var gıbı geldı
30 Yorumla
+1 yılBakmış olabilir tabi niyeti nedir onu bilemeyiz
10 Yorumla
+1 yılaklı karışmış..
umarım geçer..10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 483 cevap paylaştı. Bos anini kollar dikkat sevmesin
10 YorumlaEtkilenmiştir illaki ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu sen hissedersin bakışlarından
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEtkilenmıyosa erkeklıgı yoktur
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖzel konular 🤷♂️
+1 yılNormal seninkide ona bakar. Bu isler böyle
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 669 cevap paylaştı. Anlattıklarına bakarak etkilen miş
10 YorumlaIster istemez göz kayar
10 Yorumla
+1 yılşu an bir hareket olmamış gibi, zaman gösterir.
10 YorumlaBu işin sonu swinger😁
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDikkat et
10 Yorumla
+1 yılSana yuruyor sana saldırabılır
10 Yorumla
+1 yılYalnız kaldığınizda yokla bakalım... 😎
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlgisini çekmişsin bikini o kdar güzelsen 😍
10 YorumlaTiksindim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye etkilenip etkilenmemesiyle ilgileniyorsun. 😒
00 Yorumla
+1 yılSenin için gitmiş bence uzun sürmez
00 YorumlaKalktıysa anlardın zaten etkilendiyse kalkar
00 Yorumla
+1 yılyani nasıl gördü çıplakmıydın
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. boşver umursama.
10 Yorumla
+1 yılEtkilenmiş sanırım.
10 Yorumla
+1 yılEtkilenmistir tabi.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok etkilenmiştir senden seksi bikiniyle görünce
00 Yorumla İğrenc mahluklarsınız
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri