Öğretmenin öğrencisine bilmem hangi karaktersizin kuzenine kız kardeşine taciz/tecavüz haberlerini gördükçe midem bulanıyor gerçekten Verilen cezaların hafifliği caydırıcı olmaması da cabası..
Neden cinsel istismar suçlarına hakettiği şekilde müebbet cezaları vermek yerine 10 yıl 12 yıl gibi cezalarla bu utanç kaynağı rezilliklere teşviğe imkan sağlanıyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence idam gelmeli böylelerine
Bu tür olaylar çok kritik şeyler. Bir de bunun yalan iftira boyutları var.
Ülkede genel manada adalette sorun var zaten
Aynen caydırıcı olmali
Ya iftira ise
Öğrencileri sınıfa kilitleyip istismarda bulunan öğretmen müsveddesine neyin iftirası?
Konuyu çarpıtmazsanız sevinirim
Öğrencileri sınıfa kilitlediği ile başlayıp, istismar ettiği iftirası. Benim bildiğim sınıf kapılarının üzerinde anahtar bulunmaz. O halde ilk yalan "sınıfa kilitlenme" iftirası oluyor.
Öğrencileri ifadesi ile birden çok öğrencinin aynı anda istismara uğradığı algısı yaratılmış. Demek ki bir grup öğrenci, öğretmene bu komployu birlikte kuruyor. Aynı anda birçok öğrenciye istismar pek mantıklı gelmiyor. Bu öğrenciler, en azından çığlık atarak bile, hiç tepki veremiyor mu?
Konuyu çarpıtmıyorum. Sorumsuz velilerin, masum insanlara attığı iftiralar ile ne derece vicdansız olduklarını sorguluyorum.
burada kilitlemek mecazi anlamda da olabilir birincisi. Sınıfa kapattıktan sonra öğretmen bu istismar girişiminde bulunmuş olabilir ve olay sınıfa kilitleme şeklinde lanse ediliyor olabilir ikincisi. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Bozanın şahidi de şıracı sanırım şu an pes
:D :D :D Mecazi... yani uydurma. Yani abartma.. Yani öğretmen bazı öğrencilere sınıftan çıkmama cezası verdi. Öğrenciler de intikam almak için "bizi elledi" iftirasında bulundu. Biraz daha karıştırırsam bakalım daha ne çarpıtmalar çıkacak. Bitti mi? Bitmedi.. Olabilir, olabilir, olabilir, olabilir. Kuzum siz senaryoyu şu an kendi kafanızdan mı uyduruyorsunuz. Anlık olarak.
Bak şu soruyu tam da senin gibiler için sormuşum.
Kadınlar neden kolaylıkla iftira atabiliyor? ↗
Çocuklardan bahsedilen bir konuda düzgün fiiller kullanın!!! Silmek zorunda kalacağım yorumu yoksa
Tabi ki sileceksiniz. Çünkü sorumsuz ve vicdansız bir annenin yalanını ortaya döküyorum.
Bu herifler gibiler yüzünden anne olmaya korkuyoruz be Böyle tacizci insanların olduğu dünya çocuk getireceğime içgüdümü gider çöpe atarım
Israrla ifadelerinizdeki somut çelişkiyi ortaya döktüğüm halde görmezden gelip öğretmeni suçluyorsunuz. Neden?
O öğretmenlerden biri siz değilseniz gereksiz yere üstünüze alınmayın ve uzatmayın
Hanımefendi, öğretmen değilim. O mesleği de kendi adıma hiç sevmem. Daha doğrusu yapmak istemem. Ama her öğretmene saygım vardır. İnsanların emek verirken bu kadar ucuz harcanmasını kabul etmem, edemem. Bu yüzden sizinle bu konuyu tartışıyorum. Ben ki, okulunda kız yeğenimi taciz ederken "yaralayan" bir erkek öğrenciyi, hastane raporu olduğu halde hayatını karartabilecekken, hastanedeki doktorların adli vaka olarak polise bildirmek istemesine rağmen, ergenliğine ve cehaletine bağlayıp, adli rapor çıkartmamış, o öğrencinin tüm eğitim hayatını bitirmemiş olduğum için fevri olarak, "şikayetçi ol" diyen doktorların bile sonradan takdirini kazanmış bir kişiyim. Sizin anlattıklarınızdan anladığımda öğretmen, çocuğunuzla birlikte bir grup öğrenciyi cezalandırmış. Siz ise bunu klasik sosyal medya etkisi ile taciz, istismar olarak nitelendirmişsiniz. İnsanların hayatı bu kadar ucuz değil. Bir gün acısı sizden çıkar. Nasıl mı? Kızınız bunu fırsat olarak görecek ve insanların bu şekilde canını nasıl yakacağını ÖĞRENMİŞ olacak. Yarın, başkalarına da iftira atacak. İşte o iftira atılanlardan birisi de sizin CANINIZI YAKACAK. Kızınızı böyle eğitmeyin. Onurlu olmasını öğretin.
Ne kızı ne çocuğu haberlerde gördüğüm bir olayı örnek sunuyorum ben Anne değilim ama bir günolursam o elinizden çıkıp da yazdığınız son cümleler yüzünden ağzımı bozabilirim şu an Size iyi akşamlar
Ağzınızı bozmaktaki bu isteğiniz ile inanmakta ısrar edişiniz arasındaki paralelliği görebiliyorum. İyi akşamlar.
tüm suçlarda bu var
Adalet yok