Cinsel Taciz İftirasına Uğramak?

Merhabalar bundan 9 ay önce amcama servis şöförlügünü yaptıgı servisteki bir ögrenci tarafından tacize uğradığı gerekçesiyle dava açıldı. Kendisi emekli polisdir. Çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Öncelikle amcam hayatı boyunca çevresinde saygı gören, onurlu erdemli bir insandır. Böyle bir iftira yüzünden aylardır tutuklu bulunmakta. Aranızdan yapmış ki tutuklanmış, ateş olmayan yerden duman çıkmaz gibi cevaplar verecek olanlar olacaktır. Ama siz sadece bu olayın bir iftira olduğunu ve aylardır sebebsiz yere bir insanın tutuklanmasını düşünüp yargılamanızı istiyorum. Olay günü ve öncesi amcam bu kızı erkek arkadaşıyla serviste münasebetsiz bir şekilde yakalayıp, bunu ailesine bildirmek zorunda olduğunu söylüyor akşamına da tutuklanıyor. bir başka anektod amcamın ailesi kızın babasıyla konuşmaya gittiginde babası özür dilerse biz şikayetimizi alalım ama değişen bişey olmaz demesi sizce de olayı özetlemiyor mu? Haksız yere bir insanın onurunu zedeliyecek bir suçtan aylarca tutuklu kalması durumu. Hakimi de anlamıyorum tamam bayanlar başımızın tacıdır benimde annem bacım var ama, ya iftiraysa durumunu gözetip neden tutuksuz yargılama yoluna gitmiyor. Söyleyeceklerim bu kadar, yorumlarınızı bekliyorum.
Cinsel Taciz İftirasına Uğramak?