Merhaba çocuğun cinsel istismarı davamızda sanık ceza almadı istinafa dilekçemi yazdık.
fakat 1 aya mı cevap gelir 1-2 yıl mı herkes farklı bisey söylüyor
fakat 1 aya mı cevap gelir 1-2 yıl mı herkes farklı bisey söylüyor
Ceza istinaf süresi; kararın açıklandığı duruşmaya katılan taraflar için karar tarihinden itibaren 7 gündür. Tarafların yokluğunda karar verilmesi halinde istinaf süresi gerekçeli kararın tebliğinden itibaren başlar. İdari yargıda istinaf süresi ise kararın tebliğinden itibaren 30 gündür.
30 gün sonra karar gelmis olur yani bize öyle mi
Yasal süresi o kadar
30 gün içinde gelir
1-2 yıl diyenlerinki doğru değil dimi 1-2 yıl yargıtay olur herhalde

bir avukatlik sitesinden aldım
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Cevap
2Cevap
1 yıl
1 ay denildi bize ciddimisin
Kim dedi? 1 ay sonra o kişiye sorabilirsin. Yerel mahkemenin vereceği karardan farklı karar çıkmayacaktır.
Ne saçmalıyosun çocuk istismarı deliller var istinaf bozucak bu kararı bu olayı mı savunuyosun pes
Asla savunmuyorum. Ben karar veren hakim kadar da konuya vakıf değilim ve onun kadar da hukuk bilgim yok. Delillere göre zaten ilk mahkeme karar vermiş. Diyorum ki ilk mahkemenin verdiği karar dışında farklı bir karar gelme olasılığı düşük ihtimaldir. Ama sen saçmalamaya ve farklı düşünmeye devam edebilirsin. Bana bulaşma ve benden uzak kalman yeterli.
Daha vermediğimiz delillerimiz var çünkü bi akıllı baskaları değil
Vermediğiniz delilleri istinaf bilmez. İstinaf mevcut dosyaya göre karar verir. İstinafa da delil veremezsiniz. Demekki vermediğiniz delilleriniz varsa tacizciyi ya korumuş olursunuz ya da para koparmak için şantaj yapmışınızdır. Bu neyin kafasıdır?
istismar nasıl dı
Tek tek sana mı anlatıcam
bırak anlatma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?