Yine gencecik bir kız hayattan koparıldı kadına şiddet gün geçtikçe çoğalıyor ve katiller elini kolunu sallayarak geziyorlar tutuklamak bir çözüm değil içerde de yaşıyorlar Tabiatın kendisinde olmayan tecavüz, kadın cinayeti, taciz, çocuk istismarı ne yazık ki biz insanlığın bu çağdaki en büyük ayıbı olarak yaşamaktadır. Biz ise bu duyguyu yaşamamak için sapıkların, istismarcıların, hainlerin saplantılarına karşı bu konuda idam gelsin istiyorum sizin düşünceleriniz nedir?
alevi diye çok fazla abarttınız 15 gün içinde bu kız hariç 2 kadın daha öldürüldü hiç konuşmadınız Bakın kadın diyorum erkekleri saymıyorum çünkü cinsiyetçi pisliklersiniz Ayrıca idam falan gelmesin. Böyle hain hakimler varken idam gelemez Önce birkaç suçluyu asıp, sonra baklava çalan çocuğu asarlar, bir gece Cumhurbaşkanını asmaya kalkarlar Önce hakimciklerimize "adalet" dersi verelim sonra idamı konuşuruz Bir konu daha var. İdam demek şeriat demektir. Ceza olarak şeriat uygulanacaksa yaşam olarak da uygulanmalıdır. Bu durumda kız da suçlu oluyor kapalı değil
1
4 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Başlığı da yeni farkettim. "cinsel istismar, taciz" olmadığı halde öyle yazarak güzel bir algı operasyonu yapmışsın
Beni insanların dini görüşü ırkı ilgilendirmiyor o herkes iyi ya da kötü yaşıyor Ahirette zaten herkes cezasını çekecek burada can söz konusu insanlık söz konusu
@Anwen34 İdam gelirse daha caydırıcı olur. Onları hapiste besmeye değmez. Yoksa diğer türlü belli bir süre yat hapiste geri çık bu caydırıcı değil. İdam gelsin, gelmeli
İdam çözüm olsa Amerika'da tecavüzde ilk sıralara oturmazdı. Orada da idam cezası var fakat umursayan yok.
Çocukları doğurup doğurup sokaklara salan bilinçsiz anneler/babalar sayesinde o cinayetler işleniyor. Çocukları karşılarına oturtup bir şeyler öğretmeye kalksalar daha çok işe yarayacak. Ne ekeceksen tohumla birlikte ekeceksin ki sonradan başına iş açmasın.
Elbette ölmeyi hak ediyorlar, ama bu bilinmeli ki onlarda insan. Ama pis, ahlaksız vs insanlar. İdam gelince diğer ülkeler yine başlar Türkiye böyle böyle diye. Ha Vatan Hainlere Idam gelsin seve seve desteklerim ama insan öldüren, tecavüz eden insanlara şiddet uygulanması ve ömür boyu hapis cezası gelmeli. Düşünsene pişman oluyorlar biliyorum ölüleri geri getirmiyor ama hatasını anlamış ve iyi insan olmaya karar verdi.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tamam gelsin tecavüzcülere, idam edilsinler hadım edilsinler ancak kızlar lütfen rica ediyorum bakın konuştuğunuz kişileri seçerken lütfen dikkatli olun önüne her gelenle konuşup başına dert almayın, güvenmediğin kişilerle aman sanal da nasıl bulacak edecek diye o anlık konuşup sonradan başınıza iş açmayın lütfen biraz dikkatli ol Dikkatli olun ondan sonra bizim gibi temiz insanları da bir tutup erkekler öyle erkekler böyle diyerek suçluyorsunuz
İnsan haklarını , saygıyı , merhameti geçtim hadi adam gaddar , birazcık düşünen biri 15 dakikalık zevk için 15 yılını yakmaz , hiç mantıklı değil şerefsizin önde gidenide olsa yapmaz kimse
Bu bana ne söylüyor biliyormusun?
Bu şahsiyet düşünmüyor hiç bir şeyi , idamın gelmesi ailenin içini bir nebze rahatlatır sadece , ama bu bir çözüm değil , anneler kızım dizini ört demek yerine oğlum saygılı ol demeyi bilmeli
Bence idam gelsin ama şöyle olsun böyle bacım çocuklarının önce ön dişini çekecen popona sokacan sonra milletin ortasında idam edecen hee bir de siz kızlarda her önünüze gelenle konuşup sonra mağdur edebiyatı yapmayın bunun dışında gelsin
@Anwen34 taciz, tecavüz, sarkıntılık hepsine bu uygulanabilir. isterlerse dünyada erkek kalmasın. Vicdan dinlemeden miletin karısına kızına tacize yeltenen herkes asılmalı. Sen ne diyorsun anlamıyorum neyi savunuyorsun yani?
En İyi Cevaplar