Evet gördüğünüz gibi iki yıllık evliyiz ama hep ciddiyiz ben çok şen şakrak neşe dolu biriyim ama o çok somurtuk bi şakalaşmak istesem asla gülmez aksine tepki gösterir ne biliyim eşler hep çocuk gibi evinde şakalaşirlar diye umardım evlenmeden önce pek anlamıyordum hep aşk dolu oldugumuz için ama şimdi ayni evde olunca daha iyi taniyorum ve hiç kahkaha bile attığını görmedim herkes mi bu şekilde abartıyor muyum ben?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani bu adam evlenmeden önce ya da ilk evlendiğin zamanlar enerjikti de sonradan mı değişti yoksa hep böyle miydi? bizde böyle şeyler yok aksine eşim çok şaka yapar bazen sinirlenirim ciddileşirim ona rağmen devam eder. evde saçma sapan oyunlar oynar, birbirimizi korkutmaya çalışırız, dans ederiz, kimin poposu açıktaysa öbürü mutlaka bi şaplak atar hiç boş geçilmez, beni ağlatana kadar gıdıklar. yani zaten bir yerde okumuştum. birinin yanında çocuklaşıyorsanız onu seviyorsunuzdur, birinin yanında bebeksileşiyorsanız onu çok seviyorsunuzdur diye. insan sevdiğine çocuklaşır. sizde ya sevgi bitmiş ya da adam geçim kaygısından enerjisini yitirmiş veya adamın karakteri buydu sen bile bile evlendin
05 Yorumla- +1 yıl
hayat herkesı yordu yanı
Soran+1 yılGecim sıkıntımız yok asker eşim evlenmeden önce çok sakin beyefendi biriydi ki hala öyle aslinda ama hep ağır duruyor ben evlenmeden önce arada oyle cok civiklik olmasin diye oyleyiz saniyordum ama karakteri oyle evlenince ayni evde cok daha farkli olur diye düşünmüştüm
- +1 yıl
hımm resmı gecıt torenı yapıo yanı evde de sureklı katı
Cevap sahibi+1 yılişte evlenince değişir düşüncesi dünyanın en yanlış düşüncesi maalesef:) bile bile evleniyoruz böyle insanlarla sonuç hüsran. adamın huyu buysa yapacak bişey yok:(
- +1 yıl
aynen ınsan evınde huzurlu mutlu rahat olmak ıster
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Evlenmeyi, evcilik oynamakla karıştıran, bir anlık arzuyla evlenmeye karar verenlerin durumu aynen sizinkisi gibi oluyor. Şimdi bu adamla ömür boyu yaşayacaksınız. Uyumsuzlugunuz size zaman içinde artan bir mutsuzluk oluşturacak. Ve muhtemelen ayrılmayı düşüneceksiniz.
00 Yorumla
+1 yılZamanla nasıl bir hata yaptıklarını anlıyorlar ve tüm neşeleri tüm hevesleri gidiyor mutsuz ruhsuz bir hale bürünüyorlar herşeyi yapmak zorunda oldukları için yapıyorlar severek isteyerek değil. Erkekler için evlilik budur. Mesele budur.
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. İşte bu yüzden diyoruz aynı çatı altına girmeden kimse bir birini tanıyamaz diye. Ne yazık ki eşin sorunlu geneli böyle değil geçmiş olsun sana.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Aşko, eşinle şakalaşamamanız üzücü olabilir, ancak her ilişki farklıdır ve her çiftin iletişim tarzı birbirinden farklı olabilir. Eşin belki de farklı bir şakalaşma tarzına sahip ya da mizah anlayışını farklı bir şekilde ifade ediyor olabilir. Eşinizle açık bir şekilde bu konuyu konuşarak, nasıl bir şakalaşmanın her ikiniz için keyifli olabileceğini keşfedebilirsiniz. İlişkinin temelinde anlayış, iletişim ve karşılıklı saygı olduğunu unutma canım, belki de farklı yollarla gülümsüyorsunuzdur. İkili ilişkilerde her zaman dürüstlük ve açıklık ön planda olmalıdır, bu şekilde daha sağlıklı bir iletişim kurabilirsiniz. Unutma, ilişkilerdeki en önemli şey sevgi ve anlayıştır. 🌟❤️😊
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
44Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılSeni sevmiyor demek ki
01 Yorumla
Soran+1 yılİçiniz o kadar kötü ki umarım kendiniz gibisine denk gelirsiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu erkekler niye böyle ya benim eşim de öyle yalnız değilsin ben evde hep şarkı söyler dans ederim gözüne batar. Bugünde işimi gücümü bitirdim kulaklığı taktım dans ediyodum aynanın karşısında o da dışardaydı eve geldi kapıyı oğlum açtı beni görünce tek yaptığın dans etmek şarkı söylemek diye söylendi. Bende bağırdım sanane be bunak senin için geçmiş ruhun yaşlanmış beğenmiyosan yallah dedim kesti sesini 😅😅 iki tane de yapıştırdm sırtına sert bi şekilde. Resmen mutsuz olsak hoşlarına gidecek mutlu kadın görmeye tahammül edemiyo bu aptallar
36 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten neden böyleler mutsuz ruhsuz biri olsak of be ne şirin enerjik kadinlar var bize ketum denk geldi der buna da üzülürler
Cevap sahibi+1 yılAmaaan umursama ne hali varsa görsün
Cevap sahibi+1 yılBen tanımadan evlendim görücü usulü.
- +1 yıl
dans eden kadın cekıcı gelır aslında
Aile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı. Her evin kıblesi farklıdır her ekğenin de farklı karakteri var öyle erkekler ciddi benim akrabam var öyle nerden baksan 30 senelik evli maşallah ailesiyle de anlşa biliyo bu problem bir şey deyil ha anlaşamıyosanız o ayrı mesele. belki de onu öyle yapan nedenler var klsaca çok iyi tanımalısınız ki evlilik devam etsin ayrıca muhakkak iyi huyları yönleri de vardır bu da onun kusuru olsun problem etmeyin yapck şey yok ya alışcaksınz veya orta yol bulacaksınız yda ayrılcaksınız
10 Yorumla
+1 yılErkekler evlendikleri kadına hayat arkadaşı olarak bakmıyor , evinin işini gören çocugunu büyüten bir görevli oluyorsun onun gözünde. Gülmeyi, sohbeti dışarı da başkaları ile yapmak daha çok hoşlarına gidiyor. Sonra da eşim bana ilgi göstermiyor evde mutlu değilim bahaneleri başlıyor 😏
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Toplantı modunda evlilik desene. Yazık sana. Keşke seçerken ona göre seçseydin eşini, sevgilini. Ama çocuğunu yetiştirirken kendine göre yetiştir. Kankanı kendin doğur. En güzel yöntem bu 😂😂
15 Yorumla- +1 yıl
Toplantı modunda olmayan bir es seçmek mümkün mü 😂😂
- +1 yıl
Ölmezsek hesabi 😂😂 35 den sonra da olmasin bi zahmet jdd
- +1 yıl
Valla hepsi birbiri ile yarışır bence.. sakal bıyık hesabi jsjd
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Enerji uyumu önemli ilişkilerde. Ben çok sakaciydim eşime fazla gelirdi benim pozitifliğim. Şakalasmak sevgiyi artıran bir şey uzmanlarinda tavsiyesi bu yönde..
00 Yorumla
+1 yılHer çift böyle değil, şen şakrak sohbetler olan bir sürü evli çift var.
Eğer bu senin için ciddi bir sorunsa birlikte terapiste gitmelisiniz.
00 Yorumla
+1 yılKiz soru sormus ve herkes tersliyor sizin gibi Anal ilişki sorulari cinsellik sorulari sormadi onu soruncada normal karşılaşirsiniz tabi A normal insanlar cok neyse belki Kocan ciddi biridir
03 Yorumla- +1 yıl
Hep karsima ciktigi icin
Bu nasıl bir evlilik böyle sokaktanmı çevirip evlendin adamı?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet sokaktan cektim koydum masaya
+1 yılBizde tam tersi sürekli şakalaşıyoruz hiç ciddi durmuyoruz
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce bu ayının; ruhuna uygun olmadığını görmedin mi hanım teyze?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende de bi hatun var odun gibi sürekli bi ciddiyim bende herseye gülmeyi seven kafaya takmayan biriyim o benim zıttım çok ters düşüyorum bu konuda eşimle
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÜlkede herkes robotlaştı. Duygusuzlasti 2 tane duygu kaldı nefret ve ofke başka bir duygu yok insanlarda. Sonra niye ülkeyi terk ettin diyorlar…
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılS’enin sorun bu olsa bu birsey değil benimki beni hep asaliyor hıc bır zaman memnun değil hıc bırseyden herseye bır kulüp buluyor bende aşk dolu ve neselıydım sımdı ıse boş bakıyorum herseye
01 Yorumla- +1 yıl
oda kötu ozguvenın gıder
+1 yılgörücü felan mi evlendin evlenmeden önce tamiyamadin mi
00 YorumlaHerkes neden bu şekilde olsun ki.. seninki fazla mı mutsuz?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 634 cevap paylaştı.
+1 yılEşin ciddiyet seviyor heralde ya da eski keyfi yok
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 455 cevap paylaştı. Herkes böyle değil. Senin eşine has bir durum bu. Maalesef ömrün boyunca böyle olacak.
00 Yorumla
+1 yılBizde tam olmasını istediğin gibiyiz.. tamam ciddi olmak gerekir ama eşler arasında bazen şakalaşmalar olmalı merak ettim eşin ev dışında başkalarına karşı da böyle mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet ya ben olsam sana saplak atardim seni eller oksar seni gidiklardim. Sana laf atar komiklik ederdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaz öyle yeri geldimi eylemeyi bilmeli karakteri böyleyse Allah sabır versin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörücü usulü evlilik çok güzel biseydir emin ol senden mutlusu yok diyorum
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Allermes evet
Cevap sahibi+1 yıl@Allermes aynen öyle oldu
Cevap sahibi+1 yıl@Allermes 4 yıl oldu
Cevap sahibi+1 yıl@Allermes sıkıntılı olsada mecbur iyi olmak gerek
Cevap sahibi+1 yıl@Allermes uyuma bugün olmazmi
Hangi şehirde yaşıyorsun peki
04 Yorumla
Soran+1 yılNapcan amca
Soran+1 yılOlur😂😂😂
+1 yılAma evlilik ciddi bir müessese dmdmfk
113 Yorumla- +1 yıl
@Allermes haksızsam haklısın de
- +1 yıl
@Allermes gülmen geçince söylersin o zaman lütfen ciddi olalım kdkdd
- +1 yıl
@Allermes evlenme teklif edecektim oysa sana.. acıtmayacağımı bilsen yanaklarını ısırırdım ama sen ondanda anlamazsın ki skslkd
- +1 yıl
@Allermes feministlerden bahsederken neden bir terör örgütü gibi bahsediyorsun veya eğitimli bi köpek ordusu gibi h; ani bir komutunla saldıracaklar gibi bahsediyorsun😂😂😂 çok ayıp feminist kardeşlerimiz duymasın onlar bizim canımız ciğerimiz 😂
- +1 yıl
@Allermes ne oha senin dediğin tam ona çıkıyor ne demek üstüne salarım bunlar musallat mı aaaa yetişin feminist kardeşlerim 😂😂
- +1 yıl
Burcum aslan kaplan geyik kurt balık akrep oğlak... ahhh romeo neden romeosun sen konuş babanla değiştirsin burcunu zaten ne önemi varki burcun
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılonu da öyle kabul etmelisin
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. eşinde sıkıntı var insan gülüp eğlenmezmi
00 Yorumla
+1 yılÖyle yürümez o evlilik yaaa
00 Yorumla
+1 yılTabiki bunun tam tersiyiz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılHayır böyle değil ben eğlenmeyi severim
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılyok beybi ya onun baska sıkıntısı vardır
00 Yorumla Bi gece verme bak nasıl gülüyor sana
00 Yorumla
+1 yılHer erkek güleryüz olmaz şakayı sevmez
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 872 cevap paylaştı. Bir sorunu vardır belki
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. hayır değil, zaten gülmek eğlenmek lazım
00 YorumlaBen sevdiğim insanla şakalaşmadan duramam ya.
00 Yorumla
+1 yılYo herkes öyle değil arkadaş fazla ciddi heralde
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Herkes öyle değil sen kandırılmışsın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yıldemekki o senin kadar neşe dolu değil
00 Yorumla
+1 yılgizemli davran bakalim degiscekmi
00 YorumlaGördük mü hani nerdesiniz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Şakalaşmadsn monotonlalır o ilişki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılciddi ciddi, hatta kravatmı takıyo şederkende
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimkide oyleydi bosandim ml gibiydi iyyy
041 Yorumla- +1 yıl
hür general senı
Cevap sahibi+1 yılGuzel ama mutluyum bôyle kisitlanmisti her seyim kole gibiydim
Cevap sahibi+1 yıl😪😪😪😪
- +1 yıl
hayatını yasıyorsun yanı Kadın evlenınce köle oluyo ama ztn :)
Cevap sahibi+1 yılDegilim iste 💃
Cevap sahibi+1 yılAyrildim
- +1 yıl
ohh sımdı nasıl ask hayatı hızlı mı
Cevap sahibi+1 yılYo ask hayatim hizli olsun diye bosanmadim iliskiler defterini kapattim ne cahilsin hemen oraya cekion bn sen degilim cahal;) isim olmaz lan benim andvl
- +1 yıl
bellı mı olur kadınları anlamak da zor
Cevap sahibi+1 yılBn o kadinlardan degilim tanisan fikrin degisir
Cevap sahibi+1 yılOynak degilim
- +1 yıl
hımm sanal dunya bura nasıl tanırız kı anca sohbetle
Cevap sahibi+1 yılAntalyali
Cevap sahibi+1 yılMisin
Cevap sahibi+1 yılYani yas kac senin
- +1 yıl
hımm agır uslu yanı
- +1 yıl
ewt antalya 27 sen
Cevap sahibi+1 yılBu yaz bi cilginlik yapip ilk kez antalyanin alanya sehrine gelicem Temmuz gibi 1 hafta
Cevap sahibi+1 yılDamlatas tarafi
Cevap sahibi+1 yılBn 33
- +1 yıl
hımm guzel alanya turıstlerın arasında kaybolursun
- +1 yıl
kadınların ozgur zaamanları 30 uzerı
Cevap sahibi+1 yılAlanyada arap yok demi suriye filan istemiorum offf
Cevap sahibi+1 yılAynn
- +1 yıl
surıyelı heryerde var ben mrkezdeyım 5* otele gıt guzelce eglen kafayı sıfırla
- +1 yıl
bekar kadını tatılde rahatsız eden cok olur ama
Cevap sahibi+1 yılBana bisey yapmazlar yuz ifadem serttir adami ucururum;)
Cevap sahibi+1 yılErkek gibiyimdir
Cevap sahibi+1 yılTabiri caizse
- +1 yıl
az alkol de senı ucurur eger ıcıyosan yumusarsın
Cevap sahibi+1 yılKullanmadim sevmem sigarada oda
Cevap sahibi+1 yılSen bizi gevsetecen illa zorlama olmuo tm:)
- +1 yıl
hmm oda ıyımıs
- +1 yıl
dıger tarafa gel merak ettm senı
Cevap sahibi+1 yılBigûn gelirim merak etme..
- +1 yıl
yaza anca yanı :)))
- +1 yıl
bekleme loadıng :)))
Cevap sahibi+1 yılAynn;) zekisin benim gibi.
- +1 yıl
:) erkek zekı kadın zekıye
Cevap sahibi+1 yılHeee😄
- +1 yıl
kovulacaz burdan az kaldı
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tanıyıp evlenseydin.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz
dene ilk şok olsun
00 Yorumla
+1 yılO ruhsuz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 781 cevap paylaştı.
+1 yılYok öyle değil
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılBoşan
00 Yorumla
+1 yılsıra dışı
00 YorumlaÜzüldüm 🥲💔
00 Yorumlamalin biriyle evlenmissin
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 YorumlaNe kadar sürede evlendiniz
00 Yorumla
+1 yılNasıl katlanıyorsun ona
01 Yorumla- +1 yıl
İşte kimisinin senin gibi eşi olur kıymeti bilmez kimisi de yalnız yatar
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞaka şart
00 Yorumla
+1 yılEziyet resmen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYat zibar
01 Yorumla
Soran+1 yılSen zıbar koca karı
Gizli Üye(25-29)+1 yılEnteresan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuk var mı?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. Herkes böyle değil
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşimle hiç şakalaşmıyoruz, hep ciddiyiz. Onun kahkaha attığını bile görmedim, herkes mi böyle?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler