+1 yılBen her zaman söylerim ve artık yoruldum..! evlilik çok kutsal bir şey, Allah aşkına ilişkinin dilinden anlamayan ve sorumluluk sahibi olmayan kişiler evlenmesin..! Yahu şu hayata bir defa geliyoruz ne tekrarı var ne de iki dakika öncesine dönüş var, herşeyi en dibine kadar tadını çıkararak yaşamalı, romantizmse romantizm, duygusallıksa duygusallık, fantaziyse fantezi, çılgınlıksa çılgınlık, herşeyi en iyi şekilde deli dolu yaşamak lazım!!! Sürekli yeni aktiviteler ilişkiyi yenileyerek ayakta tutar ve heyecanı körükler, bir ateşin her zaman yanmasını istiyorsan ne yaparsın? Sürekli başında durur ateşin daha fazla körüklenmesi için çaba sarfederdi ve ihtiyacı olan gerekli malzemeleri içine atarsın dimi? Ama az bir şey ilgilenmezsen o ateşten geriye hiçbir şey kalmaz ve söner!!! Tıpkı bir çiçekle ilgilenmediğin zaman solması gibi, hâlbuki en güzel yanlarıni görmek için zahmette bulunup üzerine titremek lazım!!! İşte o zaman ilgilendiğin çiçek açar ve sana en güzel yönünü gösterir!!! işte o zaman o ateş yanmaya devam eder ve ilişki tutkusunu ve heyecanını diri tutmaya devam eder..!
Bunlar sadece örnekti. Maalesef eşin monotonlasmiş bir hayatı tercih ediyor ve senin bakış açını hiç düşünmüyor, tabi duygusal mutluluk yönünden pintilikte yapıyor, sadece maddi konuda pintilik olmaz, asıl önemli nokta duygusal ve tutku yönünden bencil olması. Dindar olup olmaması da beni zerre enterese etmez, eşler arasında evliliği doyasıya doruklarda yaşamakla alakası yok dinin!!! Söylenecek daha çok şey var da neyse... Bir kadına verilebilecek en büyük ceza ilgisizliktir, yakışan en güzel süs ise yüzünde ki tebessümüdür, bunun yolu da sevdiği adamın ilgisinden ve merhametinden geçer. Yaşlar kaç bilmiyorum ama olgunlukla ilişkileri ayakta tutmak çok önemli, bazı naif ve ince dokunuşlar birçok şeyi değiştirebilir.02 Yorumla
Soran+1 yılCok guzel yazmissin. Ben 25 o 26. Ben hic boyle biri degildim evlenmeden once yani 3 yildir evliyiz. Onceden cok aktifdim ve yani nasil boyle bir hayata alistim sassiriyorum.
- +1 yıl
Yaşlarınız henüz çok gençmiş üstelik. Halbuki her türlü duyguyu en zirvede yaşamanın çağındasınız. nedir bu üzerinizde ki ölü toprağı? Bence alıştığını sanıyorsun ve içinde ki heyecanı ve neşeli kişiliğini bastırmak zorunda kalıyorsun. Çünkü kitap gibi kadınları imlası bozuk erkekler okuyamaz, anlaşılmayı bekliyorsun ve umutsuz bir vakanın peşinde olduğunun içte içe farkındasın. Üzgünüm ama o değişmeyecek ve tozlu raflardaki kitaplar gibi anlaşılmayı beklemekle geçecek ömrün. Çılgınlıktan ve tutkudan uzak bir ilişki motonlasmaya mahkumdur. Az bir şey tecrübem varsa siz tam olarak sevmeyerek evlendiniz ve birçok şey konuşulmadı aranizda. Ayrıca ten uyumu da yok bence. Tüm bunlar etki ediyor ilişkiye.
En İyi Cevaplar
Sende değil sorun onda bende eşime sürekli hediye alırım ne bileyim elektrikli çakmak saat cüzdan kıyafet sevdiğim ne varsa alırım ha kullanırmı belki ablası aynısını alsa hemen kullanır ama benim aldıklarımı pek kullanmaz mecbur kalmadığı müddetçe 9 yıllık evliligimizde bana aldığı tek hediye altın kolye onuda 1 ay taktım takamadım geri alıp sattı işine harcadı anladım ki zaten bana almamış iş için miş sonradan kullanmak için en ufak şeyler için kavga etmeye çalışır telefonumu hep karıştırır kendi gibi sandığı için annenle eşim hakkımda iyi ya da kötü ne konuşsak kavga çıkar evde anneni sevmiyorum ben konuşma fazla gitme okadar yüz verme kendisi annesine çok bağlı ki hemen yanında ev yaptırdı ev denmez pek aslında yanı kazancı okadar iyi ki hemen bir ev yapabilir hemde en alasından ya da alabilir ama yok sanki bana özellikle bunu yaşatıyor gerçi sadece bana değil de 3 çocuğumuz var ve hepimize aynı şeyi yaşatıyor sanki çocukları yalnız doğurdum ben
00 Yorumla
Eşinizle gün içinde oturup sohbet ediyor musunuz? Birlikte vakit geçiriyor musunuz veya ailecek dışarı çıkıyor musunuz? Birbirinize zaman ayırmıyorsanız aynı evin içindeki yabancılardan farkınız kalmaz. Belli bir süre sonra siz onu banka, o da sizi hizmetli olarak görmeye başlar. Bunun olmasını istemiyorsanız iletişime geçin ve birbirinize vakit ayırın. Belki eşiniz de pek çok erkek gibi sevgisiz büyüdüğünden ötürü sevgisini göstermeyi bilmiyordur. Sürekli sizin sormanız, ön ayak olmanız gerekiyorsa sizden bir adım bekliyor olabilir. Bu yorucu bir durum ne yazık ki katılıyorum ancak evliliklerde iki tarafın da fedakarlık yapması gerekir. Ne kadar yorsa da yüzüne baktığınızda ferahlamanız ve şükretmeniz bütün yorgunluğunuzu alır diye düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun, Allah yardımcınız olsun.
00 Yorumla
+1 yılOnu tanıdığında nasıldı şayet değişmediyse onu tanıdığında öyleydi düzeltmeye çalışma o zaman iyiydi de şimdi neden batıyor. Sonradan değiştiyse bir çok erkek evlilikte bir süre sonra salar ama bu bahsettiğin çok da büyütülecek şeyler değil güzel yanlarını görmeye çalış insanları olduğu gibi kabul etmek lazım aşırı absürt olmadığı sürece
01 Yorumla
Soran+1 yılYani sonradan oldu bunlar.. kabaligi sadece bana degil ayrica. Benim kucuk bir ailem var onlara defalarca saygisizligi oldu onun ailesi asiri kalabalik ama buna ragmen benim bir saygisizligim olmadi. Sadece bana olsa belki katlanabilirdim.. hersey birikti bu yazdiklarim maddi acidan benim zoruma gidendi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
+1 yılSence tek sorun süpriz yapmaması mı?
Bildiğin ilgisiz bir eş ve ilgisiz bi baba profili bu. Tek sorun sürpriz yapmıyor oluşu mu sizce?
Hastayken ilgilenmeyen bir adamdan hediye beklemekte büyük ne bileyim ilginç.. Yani ilgisi olmayan adamın hediyesi olsa ne olur olmasa ne olur ben olsam tenezzül bile etmezdim.. Az kendinize saygınız olsun. Önce oturup bunları dert edinin.
Bi de hediye de almayacakta bence siz onu çok bunaltmayın diye ara sıra hediye alıp sizi geçiştiriyormuş gibi hissettim.. Pek sağlıklı bi ilişki görmedim. İnsan eşinden bahsederken odunluk var diye bahsetmez. Neyse.12 Yorumla
Soran+1 yılNapalim oyle yani. Aynen asiri ilgisiz bunun icinde tartismalarimiz oluyor ben sadece zoruma gitti burdan sormak istedim specific biseyi yani. Sagol yorumun icin.
- +1 yıl
Bi insanda ilgi yoksa o evlilik bitmiştir bence uzatmanın bi anlamı yok. Tek taraflı çaba sadece kendinizi yıpratırsınız.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun aldığı maaşla alakası yokki kendini geliştirmemiş bununla alakası var ona göre o dışardaki görevini yapıyor yani para kazanıyor sende evinde çocuğunla ilgilenmelisin yetiştiği ailede çok önemli bişey desen e ben eve bakıyorum onudamı ben yapıcam der
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin.. hala baya bi toy gozu henuz acilmamis😕 normal bir 26 gibi degil.. surekli ailesi herseyi yapmis onun icin sanirim hersey bundan kaynakli
Cevap sahibi+1 yılOnuda eğitmek sana düştü sen yap süpriz hoşluk oda belli bir süre sonra karşılık verecektir vermezse zaten geçmiş olsun derim böyle gider
İletişim bozukluğu var diyeceğim fakat iletişimden çok maddi olarak çok fazla hesap kitap yapıyor senin üzerinden; seni nikahına aldıktan sonra monoton bir hayata adapte olmuş; bu kişiliği değiştiremezsin bu şekilde kabullen melisiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılAslinda ne evi ne kadini ne de para idaresini biliyor sanirim hala biraz toy? 26 yasinda. Ve iletisimi yok kesinlikle ailesinden gelen birsey. Ayrica monotonluk gencliginden geliyor ama bana bunu yansitmadi evlilik oncesi👎
- +1 yıl
Herkesin gizlemek istediği eksik yanları vardır. Bu eksik yanlarını aynı evde zaman geçirmediginiz sürece anlayamazsınız. Yaşına göre olgun olması gerekirken; hala toy kalmasının sebebi iste fazla ortamlarda bulunmaması bir kadına nasıl davranacağını bilmiyor. Zamanla öğrenir diyeceğimde çok zor böyle gelmiş böyle gider. Sen hayatayken alttan almayan erkek benim için odundur. Kalasa merhaba;
3 yıl oldu şimdi mi aklına geldi bunlar artık alıştırdin idare edecen benim gibi. Bir hediye sürpriz yüzünden tartışacak değilsin ya eşini sen daha iyi biliyon para harcaması nasıl cimri mi ailesine sürpriz hediyeler aliyormu peki ona göre anlarsın hemen.
12 Yorumla
Soran+1 yılOnceleri maddi acidan alicak durumu yoktu anca geciniyoduk. Valla tartisiyorum. Sadece hediye icin degil okuzlukleri icinde. Ailesine de almaz. Herseyimizi babasina aldirtir
Bazı erkekler bunu gösteremezler. Biraz kur yapabilirsin. Arada sürpriz fikrini aklına sokmayı deneyebilirsin. Bazı erkeklerin kafası pek basmaz böyle şeylere
04 Yorumla
Soran+1 yılDenedim acikcasi biseye yaramadi
Soran+1 yılGidicez ama yeni basladigi bir is yuzunden gidememistik ertelendi yani
+1 yılBayan dilinden anlamayan güzel kardeşim bi koca daha, seni sevmediği belli seni ihmal ettiği belli, ihmal ettiği şey bi gün yok olur veya başkaları kapar farkında değil
09 Yorumla
Soran+1 yılBiz severek evlenmedik ama bana beni sevdigini soyluyor ayrica arada hani cocuk icin seninleyim diyor tartisirken neye inansam bilemedim.
- +1 yıl
Çocuk için diorsa, senin onu istemediğini söylediğin gün onun bayramı olur senden hemen boşanır, seninle Allah rızası için birlikte olmalı
Soran+1 yılBen diyorum ama bosanmak asla istemiyor.. bi sene once bi kac kez olmuyor falan demisti ama tartistigimizda sinirleri gectiginde vazgecmisti.
- +1 yıl
Dindar biri mi
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Neden severek evlenmediniz
Soran+1 yıl3 gunde evlendik😂
- +1 yıl
Yuh ya😂😂
- +1 yıl
Neydi aceleniz, bende hemen evlenmek istedim ama acele etmediler meğerse cinsellikten korkuyormuş 😂
+1 yılYaşın doğruysa ergen gibi davranmayı bırak.. Her istediğini alıyormuş zaten, süpriz ide yapsa bunun kıymeti kalmaz yine birşeyler istersin bu kafadaysan.
10 Yorumla
+1 yılhata sende. kadinligini kullanip aldirtmaliydin
.. ya da seni begenmiyor sevmedigi icin almiyor
08 Yorumla
Soran+1 yılOyle seylere kanip almaz oyle biri degil yani.. belkide aklima baska bisey gelmedi ya da cimri?
- +1 yıl
herseyi kabul eden olmazlari olmayan hayir diyemeyen kadinlarsan misin? her durumu kabullenen. kac yillik evlisin ki
Soran+1 yılHayir oyle biri degilim 3 yillik evliyiz.
- +1 yıl
cunku en bastan nasil davrandiysan oyle devam eder. hic mi bisey almadi?
Soran+1 yılHerseyi babasi aldi :/ herseyi hala ona kitlemeye calisir. Yeni yeni maddi olarak rahat alacak hale geldi. Onceleri anca yetiyodu. Ve cicek aldi ama her tartistiktan sonra ben diye diye aldi bi iki kez. Bi kac kez de hic begenmedigim ucuz hediyeler aldi. Yani 120 bin kazanan biri bunu mu aldi dersin sok sok sok😂
- +1 yıl
cimrilik ultra seviyede. bu tur hediye vs seyler kuciklukten aileden cevreden gordugu gorguyle ve icinden gelen istekle alakali. senle gorucu mu evlendi sevmeden filan. zorla hediye mi alinir ya al sunuda sus der gibi
Soran+1 yılCimrilik ama anlayamadim para idaresi hic yok. Birikim yapamiyor ben yapmazsam.. parasi nereye gidiyo haberi yok bile.. cunku ben bazen karttan biseyler alirim haberi olmadan olsa alamam belki.. sag sola borc verir iyi niyetle dine onem verdigi icin insanlar faize bulasmasin diye.. yani ne yaptigini bilmeyen biri aslinda.. allah yardimcimiz olsun
- +1 yıl
ne diyeyim iyi niyet varda etraftada kotu niyet var
Bende evli bir erkegimm bazen sen ona anlatman grekir ya da ona sirt donmen grekir ona ilgi gsterme brqz sguk oll okdar cok yazamiyomm sen ne derse yaparsan o seni avcunun icinde zanneder anladinmi braz sabir brazda uzak lik ve sogukluk
10 Yorumla
+1 yılArkadaşına borç veriyor hediye alması için ama kendi almıyor…Yani bu çok garip. Okuzluk seviyesi birazın ustu bence
00 Yorumla
+1 yılEşiniz ne is yapıyor barin falan herhalde 100 bin flan
09 Yorumla- +1 yıl
Baron *
Soran+1 yılBaronlar sanirim daha cok kazanir😂 turkiyede 120 bin hic bisey ifade etmiyor. Kendisi pilot
- +1 yıl
Abi o hiç asgari ücretle geçirmemiş ki nerden bilsin
- +1 yıl
Bizim hayalleri poşete koy abla renk fark etmez
Soran+1 yıl😂
- +1 yıl
😅 geçen hafta görüşmeye gittim iş için bu pazartesi başla dediler. İş ne söyleyeyim mi sana? Uni mezunuyum kpss 70 ama organize sanayide yönetici asistanligi. Şartları söyleyeyim hemen ilk ay deneme sigorta yok 8 bin. Hah neymiş efendim patron nereye ben oraya her şeyini ben yapacakmisim çay kahve yemek getirecekmisim uçak biletlerini alacakmış peşinden koşup sürekli not alıp hatirlatacakmisim. Üstelik serviste yok yolda benden motorla gideceğim yaklaşık 10km reddettim abi bizimde Bi karizmamiz var yani çizemem
Soran+1 yılBaya kotuymus gercekten sartlar
- +1 yıl
Yani sen düşün. Bence esinlede bu kadar ince düşünme yani öf sende abartiyosun
- +1 yıl
Bazı erkekler bu tür şeylerden anlamıyor kadınlar daha zeki ve ince fifkirli
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsana hediye almasını geç zaten adam seni mutlu edemiyor.. anladın... hediye bahane..
10 Yorumla
+1 yılNasıl alıştırırsan öyle gider der atalarımız. sence bir etkisi olabilir mi bunun?
00 YorumlaSenle aynı fikirdeyim. Ama bir çoğu adam böyle oluyor mağlesef. Bence senin bir suçun yok bunda
00 Yorumlaİyi bari seninki evi süpürüyor ben ölmek üzereyken zor yemeği toplardı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 430 cevap paylaştı. Yaşlarıniza bakarsak bitmiş evlilik heyecanı sadece alışkanlık kalmış
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 451 cevap paylaştı. Kendine getirmelisin her şeyine evet diyerek , parasına katlanmissin
00 Yorumla
+1 yılHata sende değil onda boş ver üzülme o öyle gelmiş öyle gider
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHem okuz hem zengin hemde sevgi vermiyor hemde cocuk var Aldatıyordur da bunca şeyden sonra bunu beklerm.
01 Yorumla
Soran+1 yılAldatma yok dinine bagli biri..
- Aile & Toplum konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl yapmıyom ya daha dün kapıdan ce e yapmadım mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHem okuz hem zengin hemde sevgi vermiyor hemde cocuk var Aldatıyordur da bunca şeyden sonra bunu beklerm.
00 Yorumla
+1 yılBir kadını bos bırakan erkek ilgisiz veya seksiz ya o kadından sogumustur ya baskası vardır ya da gucu yetmez sizin ki hangisi
00 YorumlaKlasik türk erkeği 🫣
11 Yorumlaevlilik böyle bisey mi Allah askına sürprizine edicm sinirlendirmeyin gece gece
00 YorumlaKac yıllık evlisiniz yaşlar kac?
04 Yorumla
Soran+1 yıl3 ve ben 25 o 26
- +1 yıl
Boyle sorumsuz bir erkek bir de cocuk yapmış. Sanırım cocuk nasıl yapılıyor bilmiyordu öncesinde yoksa yapmazdı. Sizinki aynı evi paylaşan iki arkadaş gibi olmuş iliskiniz. Boyle nereye kadar devam eder ki? Esinle acikca konuş diyecem ama sanırım 17 yaşındaki bir ergen gibi ve seni anlayacağı malum
Soran+1 yılAcikcasi cocuk planda yoktu. Emin olana kadar istemiyordum. Biraz oyle bende ayni sekilde anlattim ama anlamiyo belli ki. Beni cep te goruyo sanirim. Oylede davraniyo zaten. Ve tartismada cok ileri gidebiliyo.
+1 yılPek duygusal biri değil. Hepsi bu bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılDuygusalligi icte yasiyor hic disariya gostermez nadiren
- +1 yıl
Göstermedikten sonra ne kıymeti var. Özellikle bu konuda aranızda bir uyumsuzluk yaşanıyorken. Yapısı öyleyse değişmesi zor ne yazık ki.
bir yerde problem var.
014 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi?
Soran+1 yılEvet bende farkindayim ama ne yapabilirim?
Soran+1 yılIlgi gostermedim vs ama oda biseye yaramadi yani oyle durumlarda aa super dicek biri hani kafam rahat tartisma yok.. bana zaten sadece birsey isterse yag cekiyor.. cok duz bir erkek.. maalesef
Soran+1 yılCevresi var ama oyle her gece her gun arkadaslarinla gorusmuyor 5 vakit camiye gider komsularla 😹 26 yasinda bu arada. Asiri monoton ve duz bir kisiligi var
Soran+1 yılAnlattim yani daha ne yapabilirim😂 bence beni sevmiyor ben buna inandim artik
Soran+1 yılSevdigini nerden cikardin
Soran+1 yılGorucu usulu evlendik 3 sene oldu
+1 yılSizin aranızda istişare var mı?
06 Yorumla
Soran+1 yılArtik laflarla hic bisey anlamiycagindan eminim
- +1 yıl
Farkındayım ve bunu çözmenin yolunu biliyorum. Zamanında ilişki danışmanlığı ve psikolojik destek verdiğim çok danışmanım oldu 👍
Soran+1 yılNe onerirsin peki😩😀
- +1 yıl
burada mı söyleyim :)
Daha müsait bir yerde konuşsak
Soran+1 yıl😂 burdan daha hizli olur
- +1 yıl
Daha kolay yolu varken mi 😊
+1 yılEtten püften şeylere kafa takmayın...
00 Yorumla
+1 yılSiz ona sürpriz yapın
00 Yorumla
+1 yılPolotsa manitası coktur
00 Yorumla
+1 yılSeni sevmiyor evlilik için evlilik
00 Yorumla
+1 yılYapmıyorsa kendiisne sor
00 Yorumla
+1 yılİlk sürprizi sen yap.
00 Yorumla
+1 yılİçinden gelmiyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılAdamın genetiği öyle işte
00 Yorumla Doğasında yoktur bilmez öyle şeyleri
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrılmak mı istiyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHem skiyo hem de bir şey mi almio yazık ya
00 YorumlaAdamın o iste yeteneği yok
00 Yorumla
+1 yılsendedir
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Kendisiyle konuşmayı denedin mi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet :/
nasıl süprizlee
00 Yorumla