Eşim bana hiç sürpriz yapmıyor, hata bende mi?

Esim gayet ust duzey bir maas aliyor. Genel olarak istedigim cogu seyi alir bir yere kadar. Saglik icin bir limit yok ama mesela baska seyler icin bir limit var sanirim bu 7 bin uzeri. Bir arkadasina borc verdi 10 bin civari iki sene once arkadasi esine hediye almak icin aldi bu borcu.. benim de zoruma giden sey esim alabildigi halde bana supriz hediye falan almiyor yani ucuz bi kac hediye aldi. Hediyenin ucuzu pahalisi olmaz ama o onem veriyor diye bende takmaya basladim. Benim bildigim boyle seylerin bir limiti olmaz yeri gelir ucuz olur yeri gelir pahali olur herkesin butcesine gore. Borca hediye de olmaz zaten o ayri bir konu. Biraz okuzluk zaten var.. ama artik gercekten birseyler anlatmaktan yoruldum. Herseyi benden bekliyor mesela kendi cocugu icin bir kez bile randevu almisligini bilmem. Veya ben hastalaninca pek iyi davrandigini soyleyemem. Hastayken bile alttan almaz yani. Tek bildigi sey askim kelimesi. Aradada evi supurur yapamasada. Yani birak kafam karisik.. tum iliskiyi anlatmam imkansiz ama bi fikir almak isterim.

Güncellemeler
+1 yıl
Icimden bir ses beni sevmedigini soyluyor ama neden bunlara katlaniyor bilemedim. Cocuk dahi olsa bi yere kadar. Ayrica maasi 100-120 bin civari
Eşim bana hiç sürpriz yapmıyor, hata bende mi?