2 yıllık evliyiz, bir küçücük çikolata alıp senin için aldım dese mutlu olurum. maksat para değil beni düşünmemesi, bunu ona söylediğimde aklıma geliyo. ama zamanım yok diyo. 4 aylık hamileyim, birsürü işle uğraşıyorum çalışıyorum didiniyorum ama sıfır ilgilenilme hissediyorum. çok mu odun biriyle evliyim ben. başkaları ne yapıyo da hakediyo, en son 1 sene önce bir hediye almıştı, ondan beri sıfır, bir çiçek bile almadı hiç sadece kız istemede getirdi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben o kadar süslenip kendime bakan biriyim ama yapmayan yapmıyor. Bende kendim onun kredi kartından gönlümün ne istediğini alıyorum. Atıyorum kızacağı bir şey mi eee sen bana hediye almadın doğum günümde onun yerine say diyorum 😀 başta yola gelsin de kendi alsın diye yaptım pahalı pahalı aldım. Ama yok almadı bende alıştım. Kendi hediyeimi kendim alıyorum. Ona kalsa bir gül bile yok. Şu tipimle bana yapılan herkese yapılır. Tek sıkıntım şu madem tüm erkekler böyleydi keşke daha zengin biriyle evlenseydim bunu diyorum. He evlenince aşk sevgi kalmıyor birtakım oyunu var o kadar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Klasik koca tipi vaktim yok fırsatım yok yalanı dillerinden düşmez ama bunu kötü veya ardniyetle yapmazlar sadece senin önemli bulduğun kadar önemli bulmazlar sürpriz yapmayı böyle ufak tefek şeylere takılarak gereksiz tartışmalara girme tatlım bu gibi şeyler için sıkma canını zamanla düzelir her şey ne istiyorsan açık ve net bir şekilde söyle şunu alıp gelirmisin de şunu yaparmısın de rica et erkeklerin düz düşünür sonuç odaklı düşünür ona bu konuda yardımcı ol sessiz kalarak anlaşılmayı bekleme erkeklerden dile gelmeyen şeyleri duyma ve anlama yetenekleri yok onların buna bir örnek vereyim önüne yemek malzemesi koyuyoruz yemek yaparmısın diyoruz ama hangi yemeği nasıl yapacağını tarif etmiyoruz erkek bilmezki neyi nasıl yapacak ha işine geldimi öylede bir güzel yaparki şaşarız bazen ama erkekler bu yeteğini sadece kadını elde edene kadar kullanır elde ettikten sonra bu yeteğini kullanmayı bırakır onlar için gereksiz yorgunluktur sürekli cepte olmak hissinden pozisyonundan kendini çıkar önce istekli ol her konuda erkek kendisinden bir şeyler isteyen kadınları severler ama bunu net bir şekilde anlatabilen zeki kadınları severler😜
21 Yorumla- 10 ay
Düğünde yeteri kadarıyla hediye alıyorsunuz zaten. Bununla yetinin.
10 ayOna ilgi göstermek için ekstradan yaptığın bir şeyi yapmayı bırak, fark edip sorduğunda da zamanım olmuyor de. Ama sadece tek bir şey seç ve buji bir tavır gibi gösterme. Bazen konfora fazla alışır her şeyi garanti biliriz. Böyle durumlarda kıymet bilip karşılığını da vermek için bu gibi hatırlatmalar gerekiyor.
00 Yorumla
10 aySevgiliyken böyle miydi acaba bazen evlilikler erken zamanda monotonlaşmaya başlıyor. Bazen birlikte yaşamak bile daha doğru geliyor bana insanlar evlendikleri zaman her şeyi bir kenara bırakıyorlar... karşınıza alıp açık ve net şekilde konuşun sorunlarınızı anlatın beklentilerinizi anlatın bunu sizi üzdüğünü bir şekilde ifade edin. iletişim kurun diyorum kısaca :)
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
10 ay
Canım ya, o kadar haklısın ki hislerinde 💔 Herkes ara sıra küçük bir sürprizi hak eder, hele ki hamilelikle birlikte hormonlar da tavan yaptığı dönemde birazcık bile olsa ilgi istiyorsun, bu çok normal! "Ne yapsam acaba?" diyorsun biliyorum ama bence önce bir güzel oturup konuşman lazım. Anlattığın gibi hissettiğini, küçük şeylerin bile seni mutlu edeceğini açıkça söyle. Kadınlar genelde düşündüğümüzü karşımızdakine hissettirmezsek otomatik anlayacaklar sanıyoruz, ama maalesef işler bazen böyle yürümüyor. Erkekler birazcık düz düşünebiliyor bazı konularda ve inşaat sinyali gibi belli etsek bile anlamayabiliyorlar 😂 Ama bence, sen ona hissettiklerini sakince anlat, belki bazı şeyleri daha iyi algılar ve fark eder. Unutma, hepimiz bazen bir hatırlatmaya ihtiyaç duyarız! 🌸 Çok seviliyorsun ve çok değerklisin, kendini üzme lütfen. 💕
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
54Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı.
10 ayBazı erkekler bunu gösteremezler. Biraz kur yapabilirsin. Arada sürpriz fikrini aklına sokmayı deneyebilirsin. Bazı erkeklerin kafası pek basmaz böyle şeylere
00 Yorumla
10 ayÇözüm odaklı destek olmaya çalışayım…
İşini bilmiyorum ama erkekler ailesinin geçimini sağlamakla onların ihtiyacını karşılamış olma motivasyonuyla gerekli ilgiyi sunduğunu bunun arka planında da kendi ailesinin ona bunu bile sunmadığını söylüyor.
Belkide eşin bu mentalitededir… O sizin ihtiyaçlarınızı maddi olarak karşılayarak ilgi gösterdiğine inanıyordur. Zaten işinde yoruluyor bu tarz şeyleride hayatında karşılaşmadığı ve kendini bu duygu durumuna sokamadığı için buna anlam veremiyor olabilir.
Eğer kabul ederse, çift terapistlerine randevu alabilirsiniz. (Maddi durumunuzda yeterliyse) Sebebi olaraksa kendi yorgunluğunu ifade etmektense onu daha çok mutlu etmek istediğini söylersen ama bunu nasıl yapacağını bilmediğini söylersen ikna olabilir. Dışarıdan birisinin sözü daha tesirli olabilir, başkalarından örnekler verir senin bu duygunla onun durumunu çözebilirsiniz.
Eşini başka erkeklerle kıyaslama. Herkesin iyi ve kötü yönleri var. Dışarıdan hep iyileri gözüktüğü için herkesi veya başkasının karısı-kocası vs daha iyi geliyor ama işin özü öyle değil. Kimisi daha ilgili gözükür ama hiç kaldıramayacağın bin tane kusuru vardır :)
Onla bir çocuk yapacak kadar eşinle bağlandıysanız, ki bu çok güzel… Üzerinede onu kazanacak ve hayatı güzelleştirecek bakışla yaklaş.
Biliyorum efor ve çaba gerektirir. Ama hayatta kolay bir şey yok. Napalım? Her şeyi salalım mı yorulduk diye? Bu çaba fazlasıyla sana geri dönecektir.
*Pro Tip: Dua et. Dua ile pek çok şey şekillenebilir. Eşin daha kıvama gelebilir. Allah’ın izniyle her şey çözülür. Böyle :) hayırlı olsun21 Yorumla- 10 ay
Adamsın
mizaç ya.. zor insanlar..
eski eşim için alışverişe çıkardım aaa! kestane çıkmış, o sever diye alırdım
balıkçıya giderdim aaa!! iri kaya barbun , o sever diye alırdım
ama 15 yıllık evliliğimde binde birini bile görmedim ama yine de yapıyordum
mizaçlarında düşüncesizlik var, bencillik..
BU ARADA SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALIRSIN BEBİŞİN İNŞALLAH
20 YorumlaDemekki karsındaki tam bı yontulmamıs odun üstelikte sen hamileyken daha cok üstüne titremesi gerekirken böylese çocuk oluncada tahmını gece gunduz sen tek basına bakarsın ne diyim umarım gec olmadan elindeki kıymetin farkına varır sen bi süpriz yemek masası hazırla bi dene bakalım devamında ondan bi tepki gelicekmien azından bi yol göster
00 Yorumla
10 ayIlk cümleni olumlu kur ve ona bu beklentinden söz et.
Misal: Hayatım, sen her iş dönüşü güneşim yeniden doğuyor. Ilerde üç kişilik bir çekirdek aile olmamıza okadar seviniyorum ki. Sadece hamilelik hormonlarım biraz nazlanmak istiyor sana. Eve geldiğinde gün içinde beni sana hatırlatan minik bir hediye getirsen, bir kitap olur, çiçek olur, bir çilek bile olur ama getir be zalımın evladı desen mesela, anlamaz mı acep?
00 Yorumla
10 ayVallahi eşime şükrettim şu an 10 yıllık evliyiz her anneler günü kadınlar günü doğum günü çiçek alır net yani onlada kalmaz yemeğe çıkarız hediye de bizim ki de zayıf sen al istediğini der kartı verir hoşlamıyorum ondan bu durumdan kendi alsın istiyorum ama işte buna da şükür😂🙏
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 393 cevap paylaştı.
10 aysize bir fikir vereyim mi?
bir kutu sürprz yumurta alın ve sadece onun açacağı çekmecelere veya her hangi bir yere teker teker koyun, ve o bunarı tek tek bulunca sanırım sizin vermek istediğiniz mesajı alacaktır..
haaaa anlamadı mı*yapacak bir şey yok gerçek bir odunmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBenim ök*zde de öyle sadece doğum günümde hediye alır yıldönümümüzde ben hediye alırım o bana almaz mesela sevgiliyken de sevgililer gününde almazdı şimdi de diyor ki biz sevgili değiliz evliyiz inan parasında pulunda pahalı hediyesinde gözüm yok maksat düşünmek ama maalesef dusunemiyor
22 Yorumla- 10 ay
Ben olsam Araba bile alirdim balım
- 10 ay
Demek ki benim eşim çok şanslı
Gizli Üye(25-29)10 ayKim ne derse desin üzgünüm ama evet odun biri, bazı insanlar sevgisini göstermez şu bu laflarına aldanmayın eğer öyleyse de zaten sevdiğin insan için, onun anlayışına göre sevmeyi öğrenir, çabalar çünkü gerçekten seven insan bunu hissettirmek, göstermek ister ve bunu yapabilmek içinde sevmeyi senin için tekrardan öğrenir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 aySiz sank, hep kadın gibi davranabiliryorsunuz ya... Odun size denmeli ayrıca... O kadar göte göbeğe memeye vajınaya her yeriniz cinsel bölge sıfır çekici karakter cilve vs. Harbi odun size denilebilir ancak Bize bir kamış vermiş allah başka da bir şey yok yallah demiş geçmiş gitmiş. Uğraşmamaış bile fiziksel olarak.
00 Yorumla
10 ayçok odun değil ya, budak ya da ağaç dalı olabilir
bu mesajı burada yazdınız, şimdi ilgiyi burada mı almak istiyorsunuz?
32 Yorumla
Soran10 ayKafa dağıtmak istiyorum
- 10 ay
başardın umarım))
10 ayYa biz bayanlar biz bize nasl davranılmasını istiyrsak öyle davranınız. bunun neticesinde de beklentimiz karsilanmiyrsa hayal kırıklığına ve sonrasında da karşı tarafın davrandgi gibi davranıyoruz. sizin esinizde vasat erkek modeli uzgunumki.
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 425 cevap paylaştı.
10 ayBaya odun. Arada yontmaya çalış olmuyorsa odunu at kenara git yoluna. Odunla, ağaçla, kabukla mı uğraşacan pehh. Para harcatan, sürkli hediyeler aldıran kadınlar daha unutulmaz ve değerli olur.. bizzat erkekler söylüyor, öyle düşün.
00 Yorumla - Alışveriş & Hediyeler konusunda 778 cevap paylaştı.
10 ayEşin sabancı da ceo falan mı? Nasıl ne demek zamanı yok. Hiçmi kadın dilinden anlamazsın be adam üstü üslük bu kadın hamile bu kadını bu dönemde başının üstünde tutmalısın
10 Yorumla Başkaları ne yapiyoda hakediyo bu laf göğsüme oturdu emin ol kimse hakettiginden almıyor işte ama doğru adama denk gelmek mesele bu kadar da öküz olunmaz ki bu erkekler hiç bişey haketmiyor
10 YorumlaCanım, şu an bunu düşünecek modda değilsin. Şu an hamile olduğun için daha duygusalsın. Bence hamileliğini atlattıktan sonra, biraz kendine geldikten sonra bunu düşünmen daha iyi olabilir.
01 Yorumla
10 ayMuhtemelen odunun biridir ama onu evlendikten sonra değiştiremezsiniz diye düşünüyorum. Bir kişiyi değiştirecek diye evlenmeyin ve sevgili olmayın tek tavsiyem budur.
00 Yorumla
10 aySana değer vermiyor sen de apttlallik edip o adamın soyunu devam ettiriyorsun aldır ve adama tekmeyi bas
10 YorumlaOdunlukla alakası yok bunun düşüncesiz bir adamla evlisin herkesin vakti vardır
20 Yorumla
10 ayOna söyleyin bu kadar kaba olduğunu sizi ihmal ettiğini ansızın beni şımartın diyin odunsa törpile Beklemeyin ömür boyu beklersin
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 591 cevap paylaştı.
s 10 ayCanım birtanem artık çocuk da olmuş, bu adamın huyu bu değişmez, böyle kabul edeceksin bitecek yoksa hayatı zindan edersin kendine
00 Yorumla
10 ayEn iyisi böylesi. Düşünsene sürpriz diye gelmiş bi kadınla eve; "hayatım bak yeni eşim Aslı (isim uydurma) tanışın" diye bi sürpriz hoş olmaz bence
00 YorumlaSende yatağa girdiğinde aklıma geliyorsun ama zamanım yok sana dersin.
10 Yorumla
10 ayEşşekle evlenmişsin ve 1 çiçek bile almamış sana cidden boşan bence
00 Yorumla
10 ayBence eşler böyle basit problemleri kırılmadan konuşabilir ya her şeyi dert edinmeyin
00 Yorumla
10 ayYaptğın onun hoşuna giden bir şeyi bir süre yapmayı bırak. Ama bu ona sevgisiz davran demek değil. Zamanım olmadı de
10 Yorumla
10 ayBoşan. Sevgi, ilgi, huzur yoksa neden evli kalacaksın?
00 Yorumla
10 ayDeğer veriyor mu merhametli mı ona bak sürpriz denen şey her zaman herşeyi düzeltmez
00 Yorumla
10 ayYani bayağı abartı olmuş bir çiçek almaya vakti olmaması da çok zor
00 Yorumla
10 ayHatun sen bunun odun oluşunu evlenmeden önce görmedin mi
00 YorumlaYok be sonuçta eş yeter bir insana yeter ki bir insanı seven olsun.
00 Yorumla
10 aytuhaf böyle insanları nasıl bulup evlenmenize şaşırıyorum
00 Yorumla
10 ayHem çalışıyorsun hem de ev isi yapıyorsun ve hamilesin. Esin hiç mi bir şey yapmıyor?
00 Yorumla
10 ayValla bende her gün yapardım fakat kadınlara yaranılmıyor. Allah sabır versin
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 676 cevap paylaştı.
10 ayValla değişmez o kişi bu şekli ile devam edecek artık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayÖylesi çok var söylemeden yapmazlar mesela anneler günü geliyor bana hediye ya da parasını ver ben alırım diyorum mesela çiçek almalısın diyorum bazı erkekler odunsu ve uyarı gerekir
00 YorumlaEvet biraz ayıp etmiş ama erkekler böyle evlenince işler değişiyor biraz maalesef
00 Yorumla
10 ayTam hassas olduğun zamanlarda bir jest yapması lazım
00 YorumlaBence senin talep etmen önemli çünkü bir kadının kocasına iphone 13, araba aldırdığını sürekli gezdirdiğini üzerine temizlik yapmak istemediğini duydum yani her şey sende bitiyor yoksa bu odunlar kendiliğinden bir şey almazlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayYa böyle antin kuntin şeyleri takmayın kafaya ya adam hayat mücadelesi veriyor böyle şeylere zaman ayıramayabilir
10 YorumlaBazıları ay sonunu falan getirmiyordur yazmış kusura bakmayın ama kadın bı cikolatadan bile mutlu olur. Akşamları eve gelince bı çikolata alıp sen seversin diye aldım demesi bile kadını mutlu eder. Yapmak istemiyor işte.
00 Yorumla
10 ayBütün söyledikleri palavra canı istemiyor insan en çok hamileyken eşinin yanında olmalı Çünkü sonuçta sen ona doğruyorsun ona evlat veriyorsun o evladı büyüteceksin evleneceğiniz kişiyi İyi tanımamız gerekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ay2 3 hafta sana yanışmasına izin verme bak nasıl alıyor
10 Yorumla
10 ayValla seven erkeğin de kıymeti bilinmiyor bu devirde kadınlar aşık olan erkeği kullanıyor direkt maalesef
12 Yorumla
Soran10 aybenim de bilinmiyo işte cinsiyetle alakası yok
- 10 ay
Yaş kaç senin
10 ayNe yazacağımı bilemedim adam ev geçindirme peşine düşmüş maaş yetersiz olabilir ay sonunu hesaplıyordur bir çok etken vardır hayatında başka biri olabilir ilgi azalmışsa vs vs vs
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 aySiz bu adamları evliliğin en başında hiç sorgulamıyormusunuz?
Ulan bize kadının nerde herbokologu var o denk geliyor🤨
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayAh sen benim karım olacaktın Varya yeminle seni öyle mutlu ederdim ki 🥹🥰🌹❤️
00 YorumlaEvlenmeden önceki ve sonraki hâlini karşılaştır ve onunla bunu güzel bir dille konuş
Ama şunu unutma ne verirsen onu alırsın 😉00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBen bi sefer param yokken ikmizin fotoğrafı olan bardak yaptırmıştım hediyede ala ala bunumu aldın diye bi hafta surat yapmıştı bana
11 Yorumla
Soran10 ayÇok kötü biriymiş umarım yollarını ayırmışsındır
10 ayGülmekten bayıldım sağol gülmeye çok ihtiyacım vardı...
10 Yorumla
10 ayEskiden de böyleyse ve sen bunu bilerek çocuk yaptıysan kusura bakma da hata sende. Değişmez daha
00 YorumlaSen napıyorsun onun için
11 Yorumla
Soran10 ayOnun için arada hediyeler alıyorum, en son koleksiyon ürünü bi forma aldım nadir bir şey arasa bulamazdı yani
10 ayNişanlıyken farkedip evlenmeseydin
10 Yorumla
10 ayKocanı biz nerden bilelim yahu 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayAldır çocuğu sen ne uğruna bedenini hayatını bu adam için mahvediyorsun?
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayDoğum gunu, evlilik yildonumu, tanışma yio dönümü vs hediye alıyor mu?
00 YorumlaKütük tersten de kütük düzden de
00 Yorumlaburada bulursun ilgiyi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayÜlkede böyle odun çok sende birine denk gelmişsin işte
01 Yorumla
Cevap sahibi10 ayUnutma şunu seni sevdiğini ifade etmeyip çok seviyor olabilir onu iyi gözlemle
10 ayEvlenmeden önce yapıyor muydu
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı