Henüz yeni evliyiz ama beni hiç sakinmiyor hiç kıskanmıyorr annemlerde gidip kalsam günlerce hiçbir şey demez. Ya da erkek arkadaşlarımla muhabbet etsem felan Hakkın der. Ben hastalık derecesinde beni kıskansın demiyorum ama hiç olmaması da kötü bence. Hiç mi kıskanmaz insan eşini garip değil mi. Ben böyle de istemiyorum soğuyorum erkek biraz kiskanmali şerefi olmalı diye düşünüyorum. Git gide soğutuyor kendinden
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Yahu daha dün;
70 li yaşlarda bir beyefendi, 20 li yaşlarındaki çocuğa evladım içtiğin sigara hem sağlığın hem cebin hem de çevrendeki insanlar için çok zararlı.
Yapabilirsen bırakmaya çalış dedi
Çocuktan cevap;
Amca özel hayatıma müdahale ediyorsun!!!
.
İlişkiler önemli; belki sana çok inanıyor ve güveniyor.
Attığın adımların ve ilişkilerininde mantıklı ve makul sebeplerin olduğuna inanıyor.
Burada sana yapılmasını istediklerini yaptıkları için ilişkilerinde sorunlar yaşayan yüzlerce insan var.
Yani bu erkekler nasıl davranacak?
Bence bir karar verin.
Hep arada kalıyorlar.
Ben eski eşimle çocuğum için pikniğe gittiğimde başka masadaki öküzlere ( çok haklı sebebi olduğu halde ) baktı diye çocuk masadan uzaklaştığında tepki gösterdim.
Benim ve çocuğun yanında yanlış anlaşılma ihtimali olan hiç bir hareketi yapamazsın diye.
Eskiden bu konularda sana güvendiğim için sessiz kalırdım.
Artık sana güvenim yok bu beraberlik anlarında aile gibi davaranacaksın ya da ben olmayacağım dedim.
.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Konuş diyen arkadaşlara sesleniyorum. Bu konuyu konuşmak nedir ya? Kıskanmak içten gelen bişey kıskanıyor olsa kıskanırdı zaten, konuşsa en fazla numara yapar kıskanıyormuş gibi. Ben kıskancımdır mesela saklayamam da çok belli olur kıskandığım, içten gelecek.
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle asla gidip de konuşamam. Zorla beni kiskan demiş olacak sahte sahiplenme falan hiç kıskanmasın daha iyi
- +1 yıl
Tabiki öyle olur kıskansa zaten belli bile etmemeye çalışsa her halinden anlarsın örneğin ben belli etmemeye çalışsam da bir yerde patlarım illa ki. Bence erkekte, kız da partnerini kıskanmalı. Önemli bir sevgi belirtisi bu ki. Ne derse desin. Sahiplenme güdüsü güzel hissettiriyor
Güven vermişsin işte bacım. Benim eşim yapmaz kafasında bir adam sanırım. Övün bence.
10 Yorumla
+1 yılYani aşırı kıskançlık nasıl problemse kıskanmamak da bana göre problemdir.. Ama anladığım kadarıyla sen eşinin seni kıskanıp kıskanmamasından ziyade önemsemediğini düşünüyorsun.. Yani istiyorsun ki sen bi yere gidince gitme özlerim desin, sürekli seni düşünsün 😊 Öyle bir insan zaten dünyada yok bence hele ki erkeklerde.. Erkekler yapı olarak çok özleyip kadınlar gibi olaya fazla duygusal yaklaşmazlar maalesef canım.. Sen de kendini düşünüp düşünüp üzme.. Eğer çok rahatsız ediyorsa seni eşinin bu tutumu al karşına anlat kendini ve rahatsız olduklarını.. Yalnız şunu belirtmek isterim ki sevgi, kıskançlık vesaire duygular sonradan edinilemiyor bana göre. Yani umarım düzelir ilişkiniz.. Keyifli günler..
16 Yorumla
Soran+1 yılBeklediğim yorum teşekkürler 👏👏
- +1 yıl
🤗🖤
Soran+1 yılYanlış anlaşılmışım galiba ya da soruyu mu yanlış telaffuz ettim bilmiyorum. Benim derdim eşimin beni düşünmesi. Bir odaya kapatması ya da bir yere salmaması değil. Zaten böyle bir şeyi istemem evlenmezdim de öyle olsa. Benim derdim hiçbir şeye karışmaması. Mesela ben bir yere gidince işte ne zaman gelirsin, özlerim seni gibi lafla sözle bana değer verdiğini sakindigini belli etmesi. Bazı arkadaşlar beni cahil sanıyor galiba. Eğitimli biriyim ben ve neyin ne olduğunu biliyorum ki zaten öbür türlüsünü ne eşim ne de ben yakıştırmayiz kendimize.
- +1 yıl
Ben seni anlıyorum arkadaşım merak etme.. Sana bişey diyim mi, Türkiye de ki ve dünyada ki çoğu kadın eşinin ilgisizliğinden muzdarip.. Yani kendini yalnız hissetmeni anlıyorum.. Eşinin bu konuda ki tutumunu değiştirmesini istiyorsan güzel bir sofra hazırla, oturun karşılıklı birbirinizin gözlerinin içine bakarak konuşun.. Seni seviyor merak etme sadece ilgisiz.. Eminim sana değer veriyor ama bunu yansıtma konusunda başarısız.. Konuşun, birbirinize dokunun.. Hem ruhsal hem fiziksel hem mental olarak dokunun.. Eminim o zaman birbirinizin ne hissettiğini anlayacaksınız.. Problemlerin üzerini örtmeyin mutlaka çözüme kavuşturun derim.. Umarım tüm güzellikler sizinle olur.. Mutlu keyifli günler tekrardan 🤗🖤
Soran+1 yılTeşekkürler güzel yorumlarınız için 💕
- +1 yıl
🖤🍀🥂 Rica ederim bi parça faydam olduysa ne mutlu..
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
95Cevap
+1 yılTamam günümüzün yeni nesil insanlara her ne kadar fazla kısıtlanmaya gelemez Öyle ki normali zaten bu konunun dışında ama yine de biraz da olsa kıskançlık ister Çünkü aşk içinde biraz kıskançlık Barındırır Yani bu durum pek de hani hoş karşılanan bir durum değil aslında çok iyi araştırmak lazım yani Sana karşı olan sevgisi azalmış olabilir ki zaten Günümüzün en büyük trendlerinden bir tanesi ise belli bir süre beraber olup belli bir süreden sonra sıkılma Olayları oluyor Bunu gibi bir durum yaşamış olabilirsin yani en azından onun için söylüyorum senin için değil tabii
10 YorumlaBu kıskançlık olayının ipini kaçırırsan hastalıklı bir manyak takmazsan da geniş oluyorsun özellikle erkekler için diyorum.
Şahsen erkek seviyorsa sahiplenmeli hayatında olan insana yeri gelince müdahale etmeli.
Buda karşı taraf için önemsediğini hissettirir.20 YorumlaErkeklerin eşini kıskanmamasının nedeni ya karakteri öyledir ya da seni annesinin yerine koymuş olabilir. Evde anaç davranıyorsundur. Gidip annesi gibi başını okşama. Çekici davran, annesi gibi değil. Mesela her şeyini yapıyorsundur. Seni annnesi sanmaz elbette, anne figürü gibi de görmez ama annesi nasıl her şeyine yetişiyorsa seni de öyle biri olarak görür. Küçük ev işlerini falan yapma. Çamaşırını kendi yıkasın ütülesin. Çoraplarını kendi toparlasın. Yani diyorum ki seni annesinin yerine koymasın. Bunu sağlaman gerek.
20 Yorumla
+1 yılerkekler olaak hakkaten işimiz zor, malum tek bir düğmemiz var öküz modu - insan modu bu kadar ilkel bir canlı olarak neden bizlerden bi şeylerin dengesini bulmamız isteniyo anlamıyorum tabi kadınların kendileri bile dengeli değilken bizlerden denge ummaları da tam bir trajikomik orası da ayrı bi şey.
20 Yorumla
+1 yılGecende biri esim uc ayda bir 15 gun anneme gidiyorum diye problem ediyor ayirlmak istiyorum cocugum var vs diye sormus
Neler oluyor arkadas size
Sagligini yerindemi cocugunuzun sagligi yerindemi maddi olarak kimseye muhtac degilseniz herkes esinin ailesine saygi gosteriyorsan huzursuz olmak icin bahane aramayin lutfen
Esinize karsi saygili temiz tatli dil yatakdata comert olun yasayin gitsin mutlu mesut02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmasındansa boyle olmasını tercih ederim tabi de ben beni aşırı kıskansın bir yere göndermesin demiyorum. Sadece biraz sahiplenmesi
- +1 yıl
Anliyorum bazi kadinlarda evlendigine pisman ediyor malesef
Hem şerefli olması gerektiğini söylüyor sun hem erkek arkadaş larinla konuşuyor sun. Ne yapmaya çalıştığınız belli değil.
Ne istediğinizi gerçekten bilmiyor sunuz ya.
Sen eşim olsan eğer sen rahatsızlık duymuyorsan kiskanmam. Neden durduk yere huzur bozayim ki.
Su yorumlara bakıyorum hicbiri akliyla yazmamis. Filmlerde ne gorduyseler onun taklidini yapıyor lar.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 429 cevap paylaştı. Acaba eşin biraz geniş olabilir mi? Nasıl bir ailede büyümüş? Nasıl bir çevresi var?
ya da ilişkinizde başka sıkıntılarınız var mı? Bu konuyu detaylı bir şekilde ele alıp değerlendirmek gerekir. Böyle davranmasının altında muhakkak bir sebep vardır. Sevgili olduğunuz dönemde de tavırları aynımıydı? O zamanlar bu durumdan rahatsız değilmiydin? Sana onlarca soru sorabiliriz bu konu hakkında ve doğru soru sorulduğu vakit nedeni de ortaya çıkacaktır.00 Yorumlabenim olan birşey değerlidir, önemserim çok.
Sevdiğim kişi ise mevzuu; gözümden sakınırım, birşey olsun, biri baksın ya da yazsın dahi istemem.
Kıskanma, sevginin aitlik halini sevdiğine yansıtmadır ama çok ama az..
Kiskanmiyorsa kişi, şüphe duyulmaya layıktır ne sevgiye ne ilgiye..00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenden çok eminse kıskanmaz. ben de eşimi kıskanmam. bigün bana sence ben aldatır mıyım dedi. hayır dedim çok eminim dedim. ama sonra düşündüm ve o günden sonra kıskançlık başladı. kıyafetine karışmam ama erkeklerle samimi olmamalı. ha bi de twitterda denk geliyorum. eşin kıskanmamasının bir sebebi senden çok emin olması, diğer sebebi de fantezi. ama bu düşük ihtimal
18 Yorumla
Soran+1 yılHaklı olabilirsin
Cevap sahibi+1 yılikizler burcu musun peki
Soran+1 yılEvet neden
Cevap sahibi+1 yılhiç şaşmıyor :) yapın gereği herkese sıcak kanlısın. ben ikizler kadınını çok ksıkanıyorum. ellerinde olmadan herkese sıcak kanlılar. ama erkekler farklı algılayıp yakınlık kurmaya çalışıyorlar. etrafındaki erkekler eminim öyledir.
Soran+1 yılSıcakkanlıyım evet
Cevap sahibi+1 yılkocanda şöyle bi fikir de olabilir. erkekler seni beğenip arzulasın ama o kadın benim kadınım diye düşünüyor olabilir. diğer erkeklerin sana bakması ve ulaşamaması ama kocanın sana ulaşması onun hoşuna gidiyor olabilir
Soran+1 yılBelkide
Cevap sahibi+1 yıliçten içe kıskanır ama sevgilime belli etmezdim. ikizler sevgilim vardı. hoşuma giderdi peşinde onca erkek varken beni tercih etmesi. o da kapalıydı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki de gerçekten kıskanacağı bir durum oluşmamıştır. Annende kalmanı neden kıskansın, en fazla özler. Erkek arkadaşınla konuşmanı kıskanmıyorsa dozajı artır beni davet etti, evine gideceğim oturacağız falan de. Buna da tepkisiz kalırsa o zaman soğursun. :D
03 Yorumla
Soran+1 yılOna da tepkisiz kalırsa ceyizimi toplar giderim. Büyük konusmayim de
Cevap sahibi+1 yılBuna da tepkisiz kalacağını sanmıyorum :D
Soran+1 yılŞaşırmam aksi de olursa
+1 yılKıskanmayan şere. fsiz mi oluyor siz kafayı yemissiniz sizin istediginiz esim beni kimseyle gorusturmesin sokaga cıkarmasın sunu bunu giydirmesin siz bunları seviyorsunuz allah size akıl versin
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl adammış oda dikkat et başka şeyde teklif etmesın sana bana gecen calışan muhendısımız sen kollu kuvetlısın sevabına benim hanımla arkadaş ol dedi şok oldum
01 Yorumla
Soran+1 yılAboo
+1 yılBence eşin seni biraz kıskanmalı. Kıskanmak sevginin değer verdiğinin göstergesidir bence.
Hadi ailende kalman tamam da erkek arkadaşların ile sohbetini hiç mi kıskanmaz.
Sormaz mı ne yazıyor ne konuşuyorsunuz diye.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılYa konuş istersen ama aslında çok iyi bişey bence. Ya özgürsün falan ama hiç kıskanç değil demişsin bence sen onun geçekten kıskanması gereken bişey yapmadın.
02 Yorumla
Soran+1 yılNapabilirim mesela
- +1 yıl
Msla giyimin nasıl? Mini etek falan giyyomusun?
+1 yılAşağılık kompleksi olmayan kendisine güvenen mükemmel bir adamla evlisin kıskanmak çok da sağlıklı bir duygu değil çoğu zaman o yüzden hiç şikayet etme derim aksine evlendikten sonra bile özgür olabilmenin tadını çıkart evlenmek seni hayatından mahrum etmiyor ülkemizde çoğu kadın buna hasret unutma :))
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru 😀
+1 yılAsıl kıskanmaması iyi bir şey. Kıskançlık sevgi göstergesi filan değildir, kaybetme korkusu ve güvensizliğin birleşmesidi. Benim eşim arada hafta sonlar arkadaşlarıyla tatile gider bir kerede arkasından kötü düşünmedim ki kıskanıyım, güvenim sonsuz.
00 Yorumla
+1 yılNasıl bi genişlikmişki öyle adam olan eşini nasıl kıskanmaz velevki erkek arkadaşıyla konuşacak hiç bi tepkin olmuycak yok öyle bi dünya sahiplenmek kıskanmak çok farklı şeydir eşini seversin veya sevmezsin oma sahiplenip kıskanmak zorundasın
01 Yorumla- +1 yıl
Afedersiniz özürdilerim ama hayvanlarda aşk sevgi kavramı yoktur fakat onlar bile eşlerini kıskanırlar
+1 yılKıskanmanın dozu önemli.
Sizin ki biraz rahat, geniş bir arkadaş. Kusura bakmayın ama ben o kadar tahammül edemem. Çözemiyorsak, O zaman pat ayrılalım derim...04 Yorumla
Soran+1 yılSonumuz öyle olacak gibi zaten evliliğimin başında bunu diyorsam zaten olmaz
- +1 yıl
Başı sonu yok bunun. Nasıl başlarsa öyle gidiyor... Şimdi kadınlarını değil, kadınların maaşlarını kaybetme korkusu sarıyor kimilerini... Ne hale geldik, dedirtiyorlar...
Her şey tadında güzeldir, bu hayatta... İlgi isteği sizi yanlış yollara yöneltmeden aklınızı ve de zihninizi netleştirin...
Soran+1 yılÇok haklısınız
- +1 yıl
Rica ederim.
Lütfen sevinçli kalınız...
Su kiskanma olayinin iki tarafi var. Kiskanmayan erkekten ve kiskandiracak davranislari olan kadindan hayir gelmez.
30 Yorumla
+1 yılDünya da eşini kıskanmayan tek canlı varlık domuzdur... Eşini kıskanmayan İn hamurunda bozukluk olduğunu anlarım net
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
+1 yılYa kıskanmaması seni sevmediği anlamına gelmiyor yalnız. Bende kıskanç biri değilim. Belki adamın huyu böyledir. Yapacak bir şey yok
13 Yorumla
Soran+1 yılAma ne bilim kiskansa iyi olacak birZ
- +1 yıl
Ona bunu söyledin mi
Soran+1 yılYok daha konusmadim
+1 yılyeteri kadar bir şey hissetmiyordur o zaman sevseydi kıskanırdı
22 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Evet doğru
+1 yılMutlu değilsen bu durumdan sana dişilik ile ilgili ipucu vereceğim kocan sana geri dönecek ve kıskanacak.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş o
- +1 yıl
Tuzlu su ile dişil enerji yaz Google a. Psikolog çıkacak karşına onu izle.
k. bakma ama şerefsiz olanı sen seçmişsin bizlik bi durum yok ayrıca biz kızsansak kadın hakları eşitlik falan filan bi sürü laf söylerler böyle maço erkekten hoşlanan biri yok mu yav
00 YorumlaNiye soğuyorsun
O da öyle demek ki
Herkesin içinde yoktur bu duygu, sevmiyor anlamına da gelmez02 Yorumla
Soran+1 yılHiç güzel değil böyle olması
Gizli Üye(30-35)+1 yılumarım trol bi sorudur ki burdaki genel sorukarjn %90ı trol onu hissediyorum amabdoğru be şahsen ssvdiğim kadını kıskanırım kıskanmak sevgi belirtisidir severek evlenmediniz sanırım severek evlenenler kıskanır genelde
01 Yorumla
Soran+1 yılTrol felan değil. Gayet gerçek ve yaşadığım bir şey
Aile & Toplum konusunda 7,1b cevap paylaştı. Temelde sana güveniyor diye düşünüyorum. Ailene gidiyorsan neden kıskansın ki. Arkadaşlarınla konuştuğunda seni kıskanırsa bir süre sonra çok kıskanıp kısıtlıyor bana güvenmiyormu diyeceksin.
00 YorumlaKıskanınca sen bana güvenmiyorsun olayında siz çok dersiniz öyle her ota boka kıskanmıyor dersen sende yapma ozaman
04 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsunuz anlamadım
Soran+1 yılYazmayı öğren
+1 yılEşine farkında olmadan şerefsiz dedin detayda. 2 ihtimal var, ya sana çok güveniyor ya da seni hiç sevmiyor.
10 Yorumla
+1 yılBenimki de öyle. Giyim karışmaz. Annemde kalıyorum desem karışmaz. Ancak erkek arkadaş kabul etmez. Karıştığı tek konu bu olmuştu...
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kısmayan erkeğe erkek demem top derim geniş derim hayır gelmez kıskanma yan dan ilginç bu zihniyet yapı insanda nasıl oluyor şaşırıyor um
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkısacası seni sevmiyor. mantık evliliği yapmış. aldatsan da bir şey demez bu..
12 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir doğru
Cevap sahibi+1 yılsenin yapman gereken şey bunu kabullenmen ve üzülmemendir.
- Aile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılBence güveni tam yani bişey yapmayacağını biliyor senin
Ya da içinden gelmiyordur zorlayamazsın da00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKıskanınca çoğumuza sen kimsin ben özgür bir insanım dediğiniz için olabilir mi. Ne yapsak beğenmiyosunuz. Kıskansak psikopat manyak yobaz oluyoruz kıskanmasak geniş sevmeyen.
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Caesaris yapanlar var kardeşim yani karısının evden çıkmasını istemeyen sanki çıkınca aldatacak gibi düşünen manyaklar var. Ama bakıyorum kıza onu kıskandığın için dediğin en ufak şeyde kız sana yobaz veya özgürüm eşitlik felan diyor
Cevap sahibi+1 yıl@Caesaris aynen kanka ezberlenmiş. Halbuki bir erkeğin kıskanması sevgisinin belirtisidir. Amaan kardeşim onlar öyle düşünsünler boşver. Elbet birgün anlarlar
Soran+1 yılNeden yanlış anlaşıldı anlamadım sorum. Ben beni çok kısıtlasın demiyorum. Sadece azıcık sahiplensin ya. Bunu yaptığında ona ne yobaz derim ne de psikopat
Cevap sahibi+1 yıl@soran Sen yobaz diyosun demedim genelde kızlar böyle derler maalesef. Seni hiç kıskandığında sen ona bi şey dedin mi hiç
Kiskanmayan erkek de ne bileyim yani.. çok. tuhaf insan sevdiğini nasıl kıskanmaz yaa.. bence gerćek sevgi değil bu olay..
00 YorumlaKendine de sana da fazla güveniyordur ama hic kiskanmadan da olmaz ki
04 Yorumla
Soran+1 yılBak bu da bir bakış açısı. Mesela ondan önce hayatıma giren biri vardı beni çok kiskanirdi çok sıkardı ve sonra aldattı yani kişi kendinden bilip de kıskanıyor bence. Ama hiç olmaması da vahim
Soran+1 yılDemek ki olması gereken benim yaşadığım ama azıcık kiskansa daha iyi olacak. Ben zaten çok kıskanan erkeğe sıkan erkeğe de güvenmem
+1 yılKendisi başka kadınlarla takiliyorsa arada ondan kıskanmıyor olabilir sana da göz yumuyor belki yaparsa yapsın diye
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bir söz vardır kıskanmayan erkekten hayır gelmez diye
05 Yorumla
Soran+1 yılDoğru ama anlamakta geç kaldım işte geç oldu
Soran+1 yılBöyle devam edemem ya
Soran+1 yılDogru
+1 yılYani insan arkadaşını bile kıskanıyor yeri geldiğinde
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle evet de ar yok demek ki
- +1 yıl
Yani iş düşündürücü gerçekten ben köpeğimi bile kıskanıyorum bazen, eşi insanın bu ve erkek çevresinde olunca kıskanmamak absürt, güven başka birşey
Soran+1 yılYa güven ayrı bir şey eşini sakınmak ayrı bir şey. Onu merak etmek korumak ayrı. Güzel bir dille tavırla kıskançlık ilişkiyi daha güzelleştirir
- +1 yıl
Kıskançlık ta değil yani insan değerli olduğunu hissetmek ister
Annende olduğunu biliyorsa, neden kıskansın ki?
Ayrıca kocanı denek olarak mı kullanıyorsun?10 Yorumla
+1 yılDemekki sana güveniyo. Ama hic kiskanmamak da olmaz kiii😕eşin biraz duvar gibi sanirim 😒
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılannende kaldın diye veya erkek arkadaşınla konuştun diye adama şerefsiz demişsin olm. sorun sende. adam seni iyi tanısaymış keşke
20 YorumlaBende rahatsız olurdum kadın olarak birisinin bizi kıskanmasını kollamasını istiyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kimi insanda kıskançlık duygusu yoktur , mesela ben :d
00 Yorumla
+1 yılKiskansa boguyor dersin belkide. Cok genis olmasada cok sikmamasi iyi bence
00 YorumlaFazlasıyla garip ben sevince kendimden bile. kiskanirim ahahaha 😂
00 YorumlaKıskanmayan insan mı olur. Eşinin sevgisinden eminmisin? Bna umrunda deüilmişsin gibi geliyor.
00 YorumlaKiskansa dert kismanmasa dert kıskanır guvenmiyorsun kiskanmaz beni sevmiyor ne yapacak bu erkekler
00 YorumlaEşini kiskanmayan icin çok afedersiniz domuz derler
00 Yorumlaİnsan dozunda istiyor her şeyden nötr ilgisiz birisiyle kimse yaşamak istemez.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKıskansa sorun kıskanmasa sorun.. kadınları anlamak zor.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 404 cevap paylaştı. Sana güvendiği için öyle yapıyordur kıskançlık güvensizlik belirtisidir.
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç kıskanmamasının bir ok sebebi var bunların hepside senin acından kötü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEfendi adam kıskansa geri kafalı kıskanmasa ilgisiz kötü çocuk kıskansa ilgili kıskanmasa modern. Kadınlardan ve çifte standartlarından korkulur vallahi...
00 Yorumla
+1 yılnadir erkekler kıskanç olmaz hem sevgililik döneminde hiç mi tanımadın
00 Yorumla
+1 yılHerkesin olayı farklı, bana göre seven kıskanır. Kocan biraz geniş adam olabilir sadece.
01 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka aw bende sevgilimi asla kıskanmam genişlikle alakası yok güveniyorum niye kıskanayım ki?
Aile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı. Çevresi çok mu geniş ve sosyetik. eşinin? ne işle meşgul eşin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenmeden önce nasıldır? mesela bende evliyim evlenince çok şey değişiyor ama siz yeni evlisiniz üstelik.
019 Yorumla
Soran+1 yılEvlenince daha mı çok kiskaniyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılşimdi bu biraz ilişkinin seyrine bağlı evlenicne kıskançlık bitiyor daha doğrusu çünkü ilgi alaka azalıyor evlenmeden önce nasıldı sana karşı?
Soran+1 yılBiraz rahattı hep ama bu kadar da alakasız değildi. Ama bu rahatlık hep vardı
Cevap sahibi+1 yıldemekki oda böyle sen bunu bilerek kabul etmiş olmuyormusun şimdi :)
Soran+1 yılAma şöyle şimdi ben hep evdeydim tanıştığımız süre zarfında ya da kördüm bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılEvde olman neyi değiştirir ki dışarı hiç mi çıkmıyorsun bak İnternetin var kullanıyorsun sonuçta öyle değil mi?
Soran+1 yılAy interneti hiç takmaz o
Cevap sahibi+1 yıl🤣 Hiçbirşeyi takmıyor ki adam yahu
Cevap sahibi+1 yılSen onu kıskanıyomusun
Soran+1 yılBen kıskancım evet ama şu saatten sonra ben de kiskanmicam takmicam
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 Yani kasma kendini sende
Cevap sahibi+1 yılKüçük biyerde mi yaşıyorsunuz ondan mı herkes tanıdık falan diye kıskanmıyor acaba
Soran+1 yılAynen herkes kafasına göre takılsın madem daha 2 aylık evliyiz hayırlısı
Cevap sahibi+1 yılHaha aynen sen nasıl istersen sohbetin harika bu arada :)
Soran+1 yılYok anam ya ne kucuk yeri metropoldeyiz biz
Cevap sahibi+1 yılHahha ya kelimelere bak seni tanımak istiyorum ben ya sohbetin harika hoşuöa gitti 🤣🤣🤣 bende metropol 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılTabi senin içinde uygun olursa
Soran+1 yılHayır tabiki. Ama size son tavsiye bir bayanı önemseyin koruyun kollayın kiskanin
Cevap sahibi+1 yılNiye hayır tabiiki? Kötü Bi söylem mi yaptım ayrıca önemsemediğimi nereden çıkardınız
Gizli Üye(25-29)+1 yıldude. Birincisi bunu hareketlerine yansıtması kıskanmadığı anlamına gelmez. İkincisi güvenmesindeki problemi anlamadım.
10 Yorumla
+1 yılNe alaka ya sana güveniyor ki karışmıyor. Sana tutup onunla konusma bununla konusma dese özgürlük diye bir tarafının yırtarsın. tamamen saçmalık. alışmışsınız barzolara anlayışlı insanlar ağır gelir size.
00 Yorumla- Devamını Gör (79)
Devamını Gör(124)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem