4 yıllık bir ilişkim var çok güzel ilerleyen fakat görümcemle ilk tanıştığımda anlaşamayacağımı anlamıştım her şey guzel gidiyodu ama doğru düzgün hiç oturmadık nerdeyse hep arada küçük karşılaşmalar oldu falan. Ondan ileriye gitmedik çunku çok değişik. sarılsam taklidimi yapıyor bişey giysem bu çok açık buna abim kızmıyormu vs. İlk zamanlar mesajlaştığımızda canımlar çok guzelsin fiziğin guzel saçın guzel giyinişin harika vs hep överdi. Sonra bi video atarak beni şoka uğrattı sevgilimle alakalı video. Sonra biz ayrıldık onun yuzunden ayrıldığımıza sevindiğini falan yazmıştı. İlk zamanlar benle çok iyi sürekli yazıp etmeler şimdi ise beni annesine gösterip ara bozmalar. Her ne atsam aynısını çekip aynı dakikada bana rakip gibi paylaşıyordu 1-3-5-100 artık ne giysem giydi kopyalayıp attı resmen karşılık verir gibi çok bunaldım mesaj attım ve küfür etti direk bana bende engelledim. Ve erkek arkadaşım gördüğü bildiği halde ben karışmıyorum görüşmeyin boş ver diyip agzımı kapatıyor kız çok sinsi ve kıskanç bişey söylesen çingene gbi küfürler napıcam bilmiyorum. Erkek arkadaşımda korkıyormu ne anlamadım bu konu böyle ilerliyor hiç düzelmiyor kız benden 1 yaş küçük ne yapmam gerek
Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapmam gerek yaşayan var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen onla muhatap nie oluyorsun o 3üncü kişi ilişkinizi gözüne sokar gibi yapmayın göze gelir dle gelir şeytan girer nefis girer haset girer
Gozune sokmuyorum numarası oldugu için oda görüyor ve hep kötü yorum kıskançlık hep şuran böyle buran açık vs iğnelemeler. Erkek arkadaşımda tek kelime etmiyor en son kavga edip engelledik
Yani görümceyle arkadaş olmaya çalıştığın yok evlenmeden kız kardeşiyle muhatap olunca böyle oluyor numarasını sil gerek yok send olmasının bu onu daha cok kızdırmıştır engellemen
Eşinin ailesiyle ne yaparsan yap anlasamiyorsun zaten boş ver takma seni sınır ediosa sende laf şok onu sinir et
Ben altta kalmıyorum hiçbi zaman cunku her seferinde kopyam olmaya calısıyor komik duruyor. Ama nereye kadqr böyle kavgalı olucaz engelledik en son eşimde boş ver diyip geçiyor
Doğru dio sen böyle yapmaya devam et ignele laf şok.
Birsey yapma ama evine sokma ilerde onu gormezden gel yokmus gibi davran 2 yenge var bizim. onlarda siz gibi oyle yapiyor biri gormuyor otekini
İlişkimi etkiliyor ama bu benide etkiliyor
Erkek arkadasin adam. olsunda kiza desin bizi rahat birak diye doverim elimde kalir de
Daha öncesinde kızmış güya ama kız bişey yapmadım demiş kız çok sert karşılık veriyor ama can ciğer gibiler asla tek laf edemiyo kardeşine arada kalan ben oluyorum kız her fotosunda laf sokmalar bence şuranı düzelt falan demeler şuran açık buran açık hep bana aynım olmaya çalıştı benimkine gösteriyorum al gör bak diyorum boş ver sil gitsin diyo çıldırıyorum susup kalmasına
Ailesinede ezdirir seni o yol yakinken ayril
Erkek arkadaşım beni çok iyi tanıyor öyle ezilen büzülen biri olmadım hiç tam tersi olayı hep çözmeye çalıştım hep didikledim hep nasıl gelirlerse öyle gittim kim olursa olsun açarım ağzımı sokmam evime ezdirmem kendmi ister anası olsun ister dadısı ben iyi gittikce bu çekememezlik neden onu merak ediyorum
Erkek arkadaşın pek adam değil ya daha şimdiden böyleyse evlenirseniz yandın
Benide koruyor onada laf söyletmiyor kötü olmamak için
Ya ona laf söyletmesin ama kendisi kardeşini uyarsın evlenseniz o kız emin ol annesini babasını sana karşı doldurur evinde yine huzur olmaz
Bi kaç kere kızdı uyardı onu ama kız kabul etmiyor yine aynı taam diyor yine aynı en sonunda kavga edip engelledik değişmiyor hiç
Tamam işte evlenince bu sorunlar devam edecek eviniz hep huzursuz olacak
Görünce anlaşamazsınız , uzak durun
İlk zamanlar iyiydik de hep çekememezlikle geldi bana karşı hediyeler yaptım ona ettim açıp teşekkür bile etmedi. Hep beni izledi durdu laf soktu hep
Sizde bu niye cok oluyor ya gelin-gorumce , gelin-elti , gelin-kaynana vs. Neyi paylasamiyonuz :) bana cok komik geliyo acikcasi