Görümcemle anlaşamıyoruz eşim hiçbişey yapmıyor?

4 yıllık bir ilişkim var çok güzel ilerleyen fakat görümcemle ilk tanıştığımda anlaşamayacağımı anlamıştım her şey guzel gidiyodu ama doğru düzgün hiç oturmadık nerdeyse hep arada küçük karşılaşmalar oldu falan. Ondan ileriye gitmedik çunku çok değişik. sarılsam taklidimi yapıyor bişey giysem bu çok açık buna abim kızmıyormu vs. İlk zamanlar mesajlaştığımızda canımlar çok guzelsin fiziğin guzel saçın guzel giyinişin harika vs hep överdi. Sonra bi video atarak beni şoka uğrattı sevgilimle alakalı video. Sonra biz ayrıldık onun yuzunden ayrıldığımıza sevindiğini falan yazmıştı. İlk zamanlar benle çok iyi sürekli yazıp etmeler şimdi ise beni annesine gösterip ara bozmalar. Her ne atsam aynısını çekip aynı dakikada bana rakip gibi paylaşıyordu 1-3-5-100 artık ne giysem giydi kopyalayıp attı resmen karşılık verir gibi çok bunaldım mesaj attım ve küfür etti direk bana bende engelledim. Ve erkek arkadaşım gördüğü bildiği halde ben karışmıyorum görüşmeyin boş ver diyip agzımı kapatıyor kız çok sinsi ve kıskanç bişey söylesen çingene gbi küfürler napıcam bilmiyorum. Erkek arkadaşımda korkıyormu ne anlamadım bu konu böyle ilerliyor hiç düzelmiyor kız benden 1 yaş küçük ne yapmam gerek
Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapmam gerek yaşayan var mı?
Görümcemle anlaşamıyoruz eşim hiçbişey yapmıyor?