Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Dalga geçmek karşıdakine gülerek, küçük düşürerek kendini yüceltmeye çalışmak gibi bir şey. Dış görünüş ise kişinin kendi isteği dışında veya elindeki imkanlar ölçüsünde olan bir şey. Dalga konusu değildir
Hayır! Geçenleri de anlamam. Yarın, öbür gün bir kaynar su dökülse ya da bir cam çizse yüzünüzü ondan daha kötü olabilirsiniz. O yüzden kimseyle herhangi bir konuda dalga geçmeyin!
Hayır insanların dış görünüşü ile dalga geçmem.. aşırı hassasım bu konuda
Cevap
12Cevap
Hayır tabii ki. Muzun da dışı çürük çıkar ama tadı gayet güzeldir. Yani dış görüşünü kötü olan kişiler, zekâsıyla, aklıyla, olgunluğuyla, güvenilirliğiyle veya dürüstlüğüyle sevilir.
hayır ama bazen kendi elleriyle maymuna döndürüyorlar kendilerini e o zaman geçerim tabii
Yoksa Allah'ın yarattığına haddim değil laf söylemek
Hayır
Hiç sevmem
Yüzü çirkin olsa bile kalbi güzel olabilir
Bazıların yüzü güzel kalpleri çirkin
Dış görünüş ile dalga geçmeyi sevmem dalga geçenleride sevmem
Dış görünüşü eleştirsem de asla dalga geçmem. Hiç kimse özelliklerini seçemiyor sonuçta.
Kıvanç da yaş aldıkça yakışıklı oldu Yiğidi öldür hakkı adrese teslim 😂
Dusunebilen olgun insanlariz niye oyle aptalca hareketler yapalim ki
Ne yalan söyleyim bazen çok değişik şeyler görüyorum ister istemez geçiyorum yani
Hayır asla dalga geçmem sonuçta hepimiz kusursuz değiliz yani
İnsanların hoşlanmayacağı şeylerle onlarla muamele etmem
Onu da yaratan Allahu Teala bizim ne haddmize ancak art niyetle olmasada arada insalara takılabiliyoruz farkında olmadan kırıyoruz da ama davranış her türlü yanlıştır sonuçta dış görünüşümüzü biz seçmedik
burada yorum yazanlar bana samimi gelmiyor bir çoğu yapmıştır ama linç yememek için yapmadım diyorlar evt ben yaptım çünkü hak etti diye burada kimse iyilk meleği kesilmesine gerek yok
Biraz dürüst olmak iyidir
Katılıyorum
Bir insanla dalga geçmek istersem güzel/çirkin/iyi/kötü/yakışıklı/çirkin ayırmam, en iyi yaptığım şeylerden birini yaparım, koparırım :D hiç acımam, susturamazsın :D
hayır ya yani illa beğenmediysem dış görünüşü mesafeli olurum o kadar.
Asla bunu yapmam, bunu yapanları da ahlaksız buluyorum.
Aaa bakıyorum da, çoğunluk alay etmiyormuş, peki bu alay edenler nerde? Hayalet mi acaba onlar :D
Hayır asla kimsenin dış görünüşüyle dalga geçmem/geçtirmem.
Asla yapmam. Allahtan korkarım.
Asla çok kötü bir şey.
yakın arkadaşımsa geçerim
parası olsa olur aslında bakımla
Hayir ya öyle bir hakkım yok.
Geçmem. Henüz insanlığımı kaybetmedim.
Evet geçerim bananeeee
Allah çarpar kanka
Hayır geçmem
Geçmem
Tsunami
hayır dalga geçmem tabiki