Arkadaşlar dış görünüşümden çok utanıyorum. Kafam kocaman alnım gepgeniş. Hep ağlıyorum. Insanlar dalga geçiyor. Ben de sosyal fobi oluştu. Bu durumu nasıl yenerim?
Dış görünüşünüzle sizin de dalga geçiliyor mu?

Arkadaşlar dış görünüşümden çok utanıyorum. Kafam kocaman alnım gepgeniş. Hep ağlıyorum. Insanlar dalga geçiyor. Ben de sosyal fobi oluştu. Bu durumu nasıl yenerim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır.
Kimseyi takma, önemli olan aynada ki sen ve senin kendine güvenin. Kimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin.
Ön plana çıkacak olan karakterin o nedenle üzülme. Ve eğer ki dış görünüşünle ilgili senin de farklılığa ihtiyacın varsa kahkül kestirebilirsin alın açıklığın varsa eğer dediğin gibi. Diğer başka ne var bilemiyorum ama üzülme gerçekten değmez. 🌺
Plastik cerrahlar seni yeniden doğmuş gibi bir hale sokarlar, sen paradan haber ver.
O da yok maalesef
İnsanların dış görünüşü ile alay etmek dalga konusu yapmak ciddi zeka düşüklüğünü gösteriri 🤷🏻♂️
Hayır kimse dalga geçmiyo ama endişe etme ufak bir estetik yeter
Lisedesin herhalde?
Hayır 23 yaşındayım
23 yaşında kimler dalga geçebilir ki seninle?
İnan ki geçiyorlar staj gördüğüm yerdeki 50 yaşındaki abiler bile dalga geçti
Zekaları düşük herhalde kendilerine baksın öyle maymunlar
Resmin var mı merak ettim valla
Niye
Yani anlattığın kadar kötümü tipin diye merak ettim
Ne değişecek
Guzel olup kendini corkin sanan cok insan var onlardanmisin diye merak ettimde neyse atmak istemiyorsan atmazsin tabi
Güzel bulanlar da var hatta çok güzelsin diyen bile var ama dalga geçenler de var
Banada oylesin gibi geliyor ama kendi kendine yazik ediyorsun bence
mukadderat canım estetik olacan mecbur
hayır
hayır tabiki
S eks yap