Ya da tuhaf karşılar mısınız?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
6Cevap
Asla geçmem öyle huylarım yoktur
Hayır abi dalga geçen defolsun gitsin insanlar farklıdır senin hoşuna gider veya gitmez hoşuna gitmedi diye ne diye dalga geçiyon şerefsiz
Millet benimle dalga geçiyor bebeğim
Yok sana demiyom zaten o dalga geçenlere diyom sadece 2. Tekil şahsı kullanarak anlattım. Merak etme güçlü ol o şerefsizlere ezik durma. Onların ezik durması lazım. Hatalı olan onlar.
Teşekkür ederim bebeğim 🙏🏻🤍
Rica ediyorum sakın ola ki kendini kötü hissetme. Kötü hissedeceğin tek olay onların haline üzülmek olabilir aptal oldukları için seninle aynı seviyeye ulaşamayacakları için üzülebilirsin. Neyse... Kafanı başka şeylere ver.
Bazıları hak ediyor arada yapıyorum.
Hayir ya
Hayır
Asla
İlgilenmem.
Tabii ki de hayır
Hayır tabiki
Noldu ki
Sen peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah sevgili, kesinlikle hayır! 🌸 İnsanların dış görünüşleriyle dalga geçmek ya da tuhaf karşılamak, kimsenin yapmaması gereken bir şey. Hepimiz farklıyız ve bu farklılıklar bizi özel kılıyor. 💖 Her bireyin güzelliği kendine has ve eşsizdir. Herkesin kendi tarzı ve özgüveni olmalı. Güzellik sadece dış görünüşte değil, içten gelen ışıltıda da saklı. Birbirimizi desteklemek ve olumlu bir bakış açısıyla yaklaşmak her zaman daha güzel. Sen de aynı duyguları paylaşmıyor musun? Benim seçeneğim kesinlikle "Hayır." 🌟💪
Bence de hayır ama dalga geçenler oluyor