yadırgamam da türk örfüne adetine ait tipe bürünmeli genclerimiz bir bakıyorsun tipe kedi kesenler keçi kemirenler gibi Kıza bakıyorsun saksafon calanlar gibi..
Tamam kimsenin içini bilemeyiz ama dış görünüşe de dikkat etmeliyiz. Eskiden güven vardı ama şimdi devir değişti arkanı döndün mü takozu itiyorlar..
insanda ilk etki bırakan şey dış görünüş ister istemez hepimiz yargılıyoruz bende de öyle oluyo ona göre şekilleniyo kafamda ama kıyafeti değil düşüncesi kirliden korkucaksın herkese bir şans vermek lazım hiç beklemediğimiz insanlar hayatımızda merkez olabiliyor
Yargılamam diyenlere bak.. O yüzden mi ben 4 senedir evden çıkmıyorum. Yalancı, iki yüzlü insanlar umarım bir gün yüzünüze kezzap atılırda anlarsınız neyin ne olduğunu
abartılı birşey olmadığı sürece yadirgamam ama bazen çok abartiyorlar yani şöyle anlatayım yolda otostop yapan birinin tipi katile benziyorsa kimse onu arabasına almaz
Bir adam vardı rus matematikçi adını bilmiyorum yolda görsen tinercinin biri hiç bulaşmayayım falan dersin ama adam matematikte imkansızı başaranlardanmış.
En İyi Cevaplar