+1 yılne demeliyim bilemedim. zaten boşanıyorsun eski eşinin hallerine devam etmesi artık senin ilgi alanın olmamalı. belli ki uyumsuzluk varmış. ve evli adamın sana yürümesi de mantıklı malum boşanıyorsun ve kimse seni kapmadan seni metresi yapmak istiyor ya fa FB yapmak istiyor. senin bu dönemde boşluğa düşeceğini biliyor ve sana yürüyor ki muhtemelen de o ilgi hoşuna gidecek ve vereceksin :) psikolojik destek alma konusunda da illa bir psikoloğa gitmen de şart değil yani bir yakının varsa dertleşebildiğin içini dökebildiğin o bile rahatlamana yardımcı olacaktır. ama psikolojik destek almak istiyorsan da pekala almalısın :)
024 Yorumla
Soran+1 yılTersledim ama ben onu baya bozuldu
- +1 yıl
bozulur evet ama şansını zorlayabilir eğer çekici bir kadınsan :D ve o kararlı davranırsa muhtemelen yelkenleri indirirsin evli mevli bakmazsın.
Soran+1 yılBenden iç çamaşırlı fotoğraf istedi
- +1 yıl
aha o kadar cesaretini topladıysa reddetsen bile kapıyı açmış demektir adam :) hala yazmaya devam ediyormu peki o fotoyu istedikten sonra bile. eğer yazışıyorsa bil ki adam doğru yolsa senin iç çamaşırlı fotoğrafların az bile kalacak sana yapacaklarından sonra
Soran+1 yılBen onu istedikten sonra tersledim zaten ki onu bozuldu baya
- +1 yıl
bozulur tabi gerçi ne söylediğin de önemli. açık kapı bıraksaydın bari..
Soran+1 yılYok bırakmadım beni bidaha rahatsız etme dedim
- +1 yıl
ahh bumu yani :) yaa sohbet ediyor olsaydık ve senden nude istemiş olsaydım bana böyle söylemenin ardından hala yazışıyor olurduk ve o nude foto gelirdi :D adam işi bilmiyormuş. ya da çekiniyor.
Soran+1 yılBenden korkuyor mu yani. Ben tersledim beni kimsenin kullanmasına izin vermem diye
- +1 yıl
ya bunu kullanmak olarak düşünme. karşılıklı bir şey sonuçta.. ama senden korkma değil de çekinme diyebilirsin. karısının duymasından çekinmek gibi ya da iş yerinde rezil olmak. yani cesaretini toplayıp yazmış sana ama terslemişsin. ben olsam bir çikolata alıp gelirdim yanına. çikolata derken en sevdiğin gofret olabilir veya brovni :) ve sana barışma hediyem derdim gülümseyerek. o edepsizce talebimi hatırlatır gibi bakarak :) ama özür dilemezdim çünkü o talebimi yine duyacaksın :D
Soran+1 yılEşim duysa umrumda değil dedi
- +1 yıl
öyle demesine bakma sen
Soran+1 yılNasıl yani umrunda mı anlamadım
- +1 yıl
evet elbette evli adam yaa nasıl umursamaz. belli ki sana yürürken rahat olmaya çalışıyor. pısırık erkeği kimse sevmez
Soran+1 yılYani o kadar gözümü kararttım demek istiyor olabilir mi? Ayrıca nasıl güveniyor ki bana karısına ya da hastanede birine söylemeyeceğimi nerden biliyor
- +1 yıl
işte adamın ne kadar risk aldığını sen düşün :) ama ondan öncesinde sohbetleriniz ona cesaret vermiş olabilir. ve kadınlar genelde kimseye söylemezler.
Soran+1 yılYani aşık oldu ondan cesaretli öyle mi
- +1 yıl
ahh hayır saçmalama ne aşkı yaa iç çamaşırlı foto isteyen adamın aşk anlayışı cinsellik üzerindedir. şanslıysan romantik biridir.
Soran+1 yılHer erkek cinsellik istemez mi de zaten
- +1 yıl
Ahh sonunda bizmerkekleri anlayan bir kadın çıktı 🥰
Soran+1 yılEe yani anormal mi ki belki de gerçekten aşık oldu eşim öğrense umrumda değil dedi
- +1 yıl
🥰 siz kadınlar ve inanmak iztedikleriniz ve gerçekler
- +1 yıl
Bunu yeni gördüm iyi ki boşanmış o adam sizden
Soran+1 yıl@Murattt000 yav ben o adamı karısına ifşa ettim muhatap bile değilim boşanma psikolojisiyle ne yaptığımı bilmiyordum yuva yıkacak kadar şerefsiz değilim.
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOnline bilgisayardan destek verenler var. Bence aynk evde kalmamalısın bu büyük bir hata olur. Evdeki tüm eşyalarınız ortak sayılıyor ayrıca , onun kurduğu işe dahi ortak sayılıyorsunuz, gayrimenkul varsa veya araba filan hepsine % de 50 ortaksınız. Ama şu an için aynı evde kalmamalısınız , bu hiç doğru değil. 👍🏻👍🏻 diğer evli adamdan da uzak durun çünkü kaçamak yapıyor adam eşinden gizli , bu durum sizi daha fena karamsarlığa iter. 👍🏻
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılBu sürece girmişsen, doğru kararı vermişsin demektir. Kesin karar için, avukat aynı gün işlemlerini yaptırabilirdi. Sonrasında karara itiraz edilmemesi için.
Boşanma sürecinde psikolojik destek şart. Fakat sonrasında gerek olmadığını düşünüyorum. şu an buna ihtiyaç duymanın tek nedeni hala aynı evde olmanız.00 Yorumla
+1 yılKendini yıpranmış ve boşlukta fazlasıyla hissediyorsan almalısın. Ama senin aktif çalışma hayatında var kendin fazla ruhsal çöküntün olmadığı sürece çok rahat geçirirsin bu zamanları. Psikoloji mezunu olarak yazdım bunları:)) Güzel insanlar ve enerjiler seni bulsun✨🤍
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Oh tatlım, kulağa zor bir süreç gibi geliyor, ama güçlü bir insan olduğunu belli ediyorsun. 🌷 Kendine Aşko Kuşko diyen ben, benim hayatta en inandığım şey şu: Kendine iyi bakman. Yani evet, psikolojik destek almak inanılmaz bir fikir. Hem bu süreci daha sağlıklı bir şekilde atlatmanı sağlar, hem de hayatının bu yeni bölümüne hazırlanman için kişisel bir destek sunar. 🌈 Unutma bebeğim, bazen en güçlü adımlarımızı en zor zamanlarımızda atarız. İş yerindeki durum ise, sana saygısızlık yapacak herhangi bir davranışa izin verme tatlım. Sen kendi değerini bilen, güçlü bir kadınsın. Kendini sev, kendine saygı duy ve güven içinde adımlar at. Çiçekler fırtınadan sonra açar, sen de bu sürecin ardından daha da güçlü açacaksın. 🌸✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılhayır gerekmez. zamanla atlatırsınız
00 Yorumla
+1 yılSizin ruhsal durumunuzu ne kadar etkilediğini en iyi siz ve çevreniz bilirler. Anormal davranışlar gözlemleniyorsa, çöküntü içindeyseniz tabiki destek alın. Askıntı olanlar bitmez, evlisi bekarı ayrılmışı kolay hedef olarak görecektir. Buna karşı da seviyeyi aşmaya çalışanlara tepkinizi açıkça koymalısınız. Geçmiş olsun.
00 Yorumla
+1 yılZor be seni anlarım 17 yıllık evligim bitti kendine zaman ver ben alkole sarıldım yalan değil psikolojik olarak insan en çok alışkanlıklarına yeniliyor bu nedenle ben halen evliliğe kusmedim bekar hayatı bana göre değil rahatım yerinde ancak yine sorumluluk altına girmeden evde bir bekleyenim olmadan olmaz gibi sana sarkıntılık yapana açık ve sert dille konuş çözemedinmi Allah şahit ben sana yardım ederim çünkü acayip ayar oluyorum bir kadini rahatsız eden insanlardan üzülme imtihandayiz
00 Yorumla
+1 yılGecmis olsun, size hala şiddet varsa boşanmak dogru karar.
En kisa surede oradan ayrılin ve kendi içsel yapınıza, enerjinize odaklanın. You tube da birçok video var, zaman alir.
Şunu icselleştirince Dünyaya baska göz ile bakacaksınız; " herkes konuşur ama kendi yolunda adım atan kazanır."
Atatürk kendine inanmasa idi, kendi yolunda gitmese idi Dünya Lideri olamazdı.
00 YorumlaÖncelikle geçmiş olsun şimdi boşlukda olman normal çünkü üst üste evlilikde travma yaşamışsın ancak aynı hastanede olduğunuz için bence tayin iste yoksa devam eder
.. şimdilik boşlukdasın aşırı derecede boşluktasın bu yüzden kendine her zaman değer ver çok değer ver kendine şimdilik hiç bir erkekle konuşma çünkü boşlukdasın
Bu yüzden çok güvendiğin insanla sohbet et derim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer boşanma kararını ilk veren sensen helal olsun.
Ama bırakın Allah aşkına şu hodukleri be. Yazık ediyorsunuz kendinize.
Sırf babanız kötüydü diye baglaniyorsunuz. Yazık günah, yapmayın bunu kendinize.
Kolay değil ama degisebilirsiniz. Değişmek hiçbir zaman direkt olmuyor ama adım atın değişirsiniz. Bir yerden başlamak baslamamaktan iyidir.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı. Kendini yalnız hissetmene gerek yok bir beladan kurtuluyorsun, ve kendi hayatına deva edeceksin bide böyle düşün, piskolejik olaraj kendini yıpratma destek almana bile gerek kalmayacak hepimiz bu iğrenç yollardan geçiyoruz işte kader
00 Yorumla
+1 yılhım kurtlukta düşeni yemek kanundur. evli adam senin durumundan faydalanmak istiyor. bence böyle zayıf bi durumdayken bi süre kimseyi yanına yaklaştırma.
şiz boşanma sürecinde aynı evdemi yaşıyorsunuz?00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılHayırlı olsun umarım senin için... Yalnızlık aşılır, alışkanlıklar da aşılır, önemli olan sensin bunu asla unutma. Hayat yeni başlıyor diyerek motive et kendini. Ayaklarının üzerinde durmalı ve hoşuna giden aktiviteleri yapmalısın :)
00 Yorumla
+1 yılKindarlik yapmayın sürekli suçu karşi tarafta aramayın her iki tarafta öz eleştiri yapsın yeni hayatına odaklansın karşı tarafında bunalımda olduğunu kabul edin her iki taraf için de kolay değil son olarak kadın Arkadaşlariniza kısaca çevrenize çok güvenmeyin
00 Yorumla
+1 yılSana yürüyene haddini bildir. Gerekirse bunu ayrıldığın kocana çıtlat uygun bi dille arada sevgi varsa biraz da olsa. Hem belki aklı başına gelir hem de ayrılan kadınları açık hedef olarak gören karaktersizlere küçük çaplı bi ders olur. Bi taşla iki kuş. Baktın olmuyo yeni hayatında yoluna devam et kafanı dinle
00 Yorumla
+1 yılNaisl ya boşandınız hala aynide misiniz kesin kararı mı bekliyorsunuz ve neden evden çıkan sen oluyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü anlaşmalı boşandık. O şekilde kabul etti yoksa çekişmeliye çeviririm dedi.
- +1 yıl
Yani kısacası kesin karar çıkana kadar seninle aynı evde yaşayıp seninle birlikte mi olmak istedi?
Soran+1 yılHayır ben çıkmasını bekliyorum yoksa bana kötü şeyler yapacak normal biri değil
- +1 yıl
Abi niye şimdiye kadar ayirmsdiniz evleri peki onu merak ediyorum
+1 yılBende boşandım hergun şükür ediyorum mutsuz evlilikdense yalnızlık daha güzel
26 Yorumla- +1 yıl
çocuğunuz var mıydı
- +1 yıl
@benbirprensesimmmmmm neden boşanmaya engel. degil mutsuz ortamda büyümektense sağlıklı mutlu ortam daha iyi herkes mutlu şu an
- +1 yıl
- +1 yıl
Aynı durumu gecirmis kişilerle muhatap olursan aynı işlevin benzerini yakalamıs olursun piskolojik destek konusunda
00 Yorumla
+1 yılO adamı şikayet et ki başkasına ders olsun kimse sana sulanmasın diye. Boşanman için geçmiş olsun. Bence bir ara ver kendine unutana kadar.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 533 cevap paylaştı. Aynı iş yerinde bu risk'i alma... Aranız kötü olunca kendini çok kötü hissedersin. Her gün o kişiyi görmek ve kaçmak zorunda kalacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHastaneden izin al rize turu falan yap veya gürcistan sana iyi gelir o evliden de uzak dur seni s. Kip atıcak kenara adında cıkar hastanede eşi ögrenirse
02 Yorumla
Soran+1 yılYurtdışına çıkacam zaten
Cevap sahibi+1 yılBiraz zaman tanı kendine. Gececek. İstersen yatıstırıcı hap falan al iyş gelit
- Aile & Toplum konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılÇivi çiviyi söker ablacığım boş ver yapış evli adama
014 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Evli bir adam yürüyor demedin mi
- +1 yıl
Karşılık ver işte ona kafa dağıtırsın zaman geçirirsin unutur gidersin evlilik mevzusunu
Soran+1 yılTamam da adam evli ah almak istemiyorum
- +1 yıl
Kadın birine ah edecekse o kocasıdır sen değilsin sen artık boşandın senin böyle bir görevin ve sorumluluğun yok bu görev ve sorumluluk o adama ait
Soran+1 yılYa olsun yuvayı mı yıkayım
- +1 yıl
Bu arada hastanede görevin ne?
- +1 yıl
Ya hayır tabii ki de hiçbir şey yıkmazsın 3-5 kere takılırsınız biter
Soran+1 yılSaçmalama aşık oldum dedi o bana
- +1 yıl
Ya seni tavlamak için söylemiştir onu madem öyle sen de boşan bakalım boşanbilecek mi 😅
Soran+1 yıleşimi de seviyorum diyor bi de
- +1 yıl
Tamam işte benim soyledigim yere geliyor
- +1 yıl
Ya bu arada yorumlardan mı konuşalım?
Soran+1 yılNereye gidiyor
- Aile & Toplum konusunda 634 cevap paylaştı.
+1 yılBoşandın aynı evdesin ve sen evden gidiyorsun gerçekten iyi değilsin galiba
06 Yorumla
Soran+1 yılDaha kesin karar çıkmadı onu bekliyorum. Ve anlaşmalı boşandık evden gideceksin yoksa çekişmeliye çeviririm dedi.
- +1 yıl
Ama aynı evde olman hata senin sürecin çok zor geçecek birde aynı iş yerindesin
- +1 yıl
Özel sektördeysen başka bir yerde iş bakmaya başla bence
Soran+1 yılTamam ben çıkacam zaten kesin karardan sonra
Soran+1 yılMemurum
Soran+1 yılAma tayinime az kaldı
Aile & Toplum konusunda 526 cevap paylaştı. Yeni bosanmissin aynı hastanede çalışıyorsun birisi sana yürüyor nasıl bir ortam orası nasıl hastane 😀😅
01 Yorumla
+1 yılGerçekten kendini kötü hissediyorsan destek almanda fayda olur.
00 YorumlaAlışkanlıklarından kurtul korkma kızım ya o sarkıntılık yapandan da bence uzak dur
00 Yorumla
+1 yılKendi hayatına bak , kimse için üzülme psikolojik destek almak iyi gelir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYa su adamdan bi kurtul, aylardır evli adam evli adam, ne işin var senin onunla
00 Yorumla
+1 yılBence eski eşin ve diğer adam almalı. Senlik bi durum yok 😂
00 YorumlaYa git camiye dua et, adak filan ada. Ne desteği? En büyük intikam görmezden gelmektir.
00 Yorumla
+1 yılİyi ki boşanmışsınız. Eski eşiniz sorunlu.
Yine de hakkınızda hayırlısı.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞu donem bir ilişkiye uzak dur yeter
Cunku tavuk sersemken s... lir dedikleri tamda budur00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 857 cevap paylaştı. Destek almalısın
Yardıma ihtiyacın olduğun ortada
Neden hala aynı evdesin ki02 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü anlaşmalı boşandık benim evde gitmem şartıyla kabul etti. Yoksa çekişmeliye çeviririm dedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir anlık bunalımda olup yanlış karar verme bence kimseye söyleme yoksa aa benden boşandı iyi değil demesin ama alabilirsin psikolojik destek ayıp bir şey değil
00 Yorumla
+1 yılKendi kararlarına sahip cik başka kimsenin kararı seni etkilemesin ve destek almama değil senin teknbqajna tatil yapmana ihtiyacın var sana en iyi gelecek şey tatile cik. ak herseyden kendini uzaklaştırmak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla durduğun kabahat bi an önce kurtul o evden böylece şiddet durur, zaten boşanma aşamasındasın. Hastanede iş çevirme adın çıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbaşka evli fakat iş ortamından uzak biriyle dertleşmek istersen ben burdayım. merak etme hayat seksten daha önemli.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl6 ay once de ben bosandim, iyi ki diyorum oh be diyorum yuzum guluyor artik
12 Yorumla- +1 yıl
Bırakın Allah aşkına kadınlar da neden suçu hemen erkeğe atma huyu var siz kadınlar hayatınızda öz eleştiri nedir bilir misiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence kendini ezdirme toparlan silkelen dertleşmek istermisin
00 Yorumla
+1 yılSenin için öncelikle üzgünüm, böyle bir şey yaşanan hem çok kötü hemde üzücü, ama bu süreci aynı evde kalarak geçirme bu dahada zorlaşır
00 Yorumla
+1 yılAklını bulandırma yeni ayrılık haliyle yeni bebek gibi yürümeye devam edeceksin rahatsız eden başka birinin olduğunu söyledin sert dille uyarmalısın
00 Yorumla
+1 yılbende boşanma sürecindeyim bende kendimi aşırı şekilde yalnız hissediyorum. içimde bir burukluk var.
00 Yorumla
+1 yılmentaline destek olmak icin sureci daha cabuk ve kolay atlatmak icin dusunebilirsin evet
01 Yorumla
Soran+1 yılKarşımdaki insanı kullanayım yani?
+1 yılPsikolojik olarak destek alman bu süreci daha sağlıklı ve kolay atlatmanda faydalı olabilir
01 Yorumla- +1 yıl
O evli adama yüz verme bence. Önce evdekine sahip çıksın, evdekine yetsin sonra dışarıya baksın
+1 yılBundan sonraki süreçte daha da iyi olursun umarım dulsun diye asılan yürüyen illa olur
00 YorumlaHayır neden bosandin ki
02 Yorumla
Soran+1 yılFiziksel ve psikolojik şiddet
+1 yılYeni hayata başlamak için neden olmasın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 558 cevap paylaştı.
+1 yılZamanla Unutursun akışına bırak
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun umarım çabucak atlatırsın
00 Yorumla
+1 yıldestek alsan iyi olur
arkadaşlar da işe yarar00 Yorumlazor. mücadelende başaraılar.
00 YorumlaEvli adamla napcagan
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. atlatamayacak gibiyse destek alabilirsin
00 Yorumla
+1 yılerkekler ile seviş ama bağlanma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHastanede çalişanlar hep böyle tuhaf oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZor bir süre. Destek alman iyi olur bence...
00 Yorumla
+1 yılBence al
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
Önce biraz kafanı dinle sakin ol.
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. gerekmez
00 YorumlaBaşka yere taşın
00 Yorumla
+1 yılBence alman gerekiyor
00 Yorumla