Eşim psikolojik tedavi gördüğünü benden sakladı ayrılmak istiyorum haksız mıyım 3-5 yaşında 2 çocuğumuz var?

Eşimle üni de de tanıştık bana annesi babasını hiç tanımadığını gözünü yurtta açtığını söyledi ama öyle değilmiş

eşim 5 yaşındayken. Dedesinin ölümü üzerine toplandıkları cenaze evinde bir miras kavgası sonucu eşimin annesi babası babannesi ve birçok tanıdığı O katliamda öldürülmüş eşim büyük bir aileden geliyor aile büyükleri tarafından bir süre bakılmış sanırım mirastan pay almaması için için yurda bırakılmış bunu bana geçenlerde onun akrabalarından biri anlattı inanmadım araştırma yaptım ama dediği doğruymuş

eşim uzun yıllar psikolojik tedavi görüp hapı kullanmış evliliğimizin ilk aylarında falan onu hap içerken görüyordum vitamin demişti ama biz evlendikten sonra bırakmış kullanmayı yani Doktor kesmiş kendisi bırakmamış

Neyse hala şoktayım ama ben hastanede yatmış psikolojik tedavi görmüş hap kullanan birisiyle evli kalamam 3 ve 5 yaşında iki kızımız var onları çok seviyor gerçi beni de çok seviyor ama ben artık bu durumda evli kalamam huzursuz oluyorum çocukları alıp yurt dışına gitmeyi düşünüyorum yurt dışında büyüdüm zaten ailem orada ama eşim çok iyi bir avukat çocukları Benden alabilir mi

Eşim psikolojik tedavi gördüğünü benden sakladı ayrılmak istiyorum haksız mıyım 3-5 yaşında 2 çocuğumuz var?